| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Вто Ное 20, 2007 11:14 pm Заглавие: Олеле :) |
|
|
Много страшно звучи тази папка. Не ме прибирайте още моля Ви се обещавам да се поправя
Че ме удрят вълни удрят ме, ама много Ви се моля да наблегнем на теорията щото пък за нищо на света няма пък да си призная сега
Ейй нещо много весело ми стана, обаче трябва да напиша тема сега няма с лиготиите си да развалям правилата на форума...
Та мислите ли, че здравните заведения по психиатрия са наистина успешни и полезни лечебни заведения или койт си е луд си влиза и не си излиза Дали лекуват всъщност психично болните хора или си е модерно наименование на лудницата? Гледах скоро един филм за някакъв луд лекар, който имаше психиатрична клиника за деща и ги лекуваше с електрошок и разни други изтезания, понеже болката им помагала...Та в тази връзка, ако познавате международни практики за лечение коя приемате за ефективна и коя не? _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Вто Ное 20, 2007 11:20 pm Заглавие: |
|
|
Тук на 4-ти също лекуват главно с електрошок. Било "най-ефективното". Това е отвратително и адски нехуманно. Но за съжаление нашите Психиатри...незнаят друга техника.
Момиче на 24 години с депресия и 7 електрошока - какъв живот има? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 2:17 pm Заглавие: |
|
|
| lady-to написа: | | Момиче на 24 години с депресия и 7 електрошока - какъв живот има? |
Олеле! 7 електрошока!?!
Направо са й изпекли мозъка на горката
Някой може ли да ми каже каква е идеята на електрошоковете? Какво се очаква да се постигне с тях? _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
ivanova Подрастващ

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 3:20 pm Заглавие: |
|
|
За по бързо излизане от състоянието, с медикаменти става по бавно, а и когато болният не се повлиява от тях, но повярвай ми съвсем скоро нещата стават отново трагични след поредния електрошок. Виждала съм човек след електрошок, но нежелая да коментирам. Мога открито да трърдя, че този метод на лечение е една бавна и мъчителна смърт. Поне на това съм била свидетел. Паднеш ли под границата на нормата и отидеш в патологията, няма връщане на зад. За да се подържаш си все на медикаменти. Винаги съм се питала, що за хора са тези лекари там. С каква пък психика са Те
| ghh написа: | | lady-to написа: | | Момиче на 24 години с депресия и 7 електрошока - какъв живот има? |
Олеле! 7 електрошока!?!
Направо са й изпекли мозъка на горката
Някой може ли да ми каже каква е идеята на електрошоковете? Какво се очаква да се постигне с тях? |
|
|
|
 |
Vanq Подрастващ

|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2008 1:51 am Заглавие: |
|
|
Това нещо много ме плаши бе хора какво е това нещо електошок.Значи отидеш ли в такова заведение се едно че не им пука за тебе...Ти отиваш да се лекуваш,а не да те мъчат и защо не опитват и други неща?Много се плаша да не отида и аз там леле по добре да се гръмна....  |
|
|
 |
RUMKATA Новак

|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2008 5:16 am Заглавие: |
|
|
| TOVA I NA HORA S PSIXO ATAKI LI SE PRILAGA .MNOGO SE STRESNAH NALI WSE SI KAZWAM 4E NA6ETO NE E ZA PSIHQTRIQ. |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2008 6:07 am Заглавие: |
|
|
НЕ!!! Не се прави на всички - хора с панически атаки не се хоспитализират по простата причина, че много се повлиява от лична мотивция за оправяне и поведенческа промяна. Както и от медикаменти _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
RUMKATA Новак

|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2008 7:58 am Заглавие: |
|
|
дано да е така 6тото е ло6о ако си жталпим 4е и хаповета не помагат.аз понякога си викам ами ако няма резултат от хап4ето ко правя а знам 4е има ама тапата ми психика все трябва да мисля ло6о та да се 6с6кам абе да не би слу4аино да ми мине деня без атака 4е 6те ми е ску4но  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2008 5:32 pm Заглавие: |
|
|
За паническите атаки медикаментите не внаги действат, защото те действт на ниво хормони, но основното на паническото разстройство - е в модела на мислене. Т.е трябва да се работи с мисленето и какво да се промени там, а не просто да се изпие хапче и да се очаква, че всичко ще изчезне. До голяма степен хората с паническо разстройство избягват трудностите и ги е страх и за това предпочитат лесния вариант, който често не е ефективен. Така е и с медикаментите - не може модел на мислене да се проени с гълтане на едно хапче - отнема повече усилия промяната на мисленето, но дава трайни и истински резултати без зависимост към медикамент. При тежки панически атаки е хубаво и двете - медикаментите успокояват физическите симптоми, за да може да се работи с мисленето, защото ако ти си убеден, че умираш - ходи разправяй, че проблема е в мисленето. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
|