I tell you one lesson I learned
If you want to reach something in life
You ain't gonna get it unless
You give a little bit of sacrifice
Ooohh, sometimes before you smile you got to cry
You need a heart that's filled with music
If you use it you can fly
If you want to be high _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 6:47 pm Заглавие:
eric clapton-tears in heaven.......... "..time can bring you down/time can bend your knees.." _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
ала не искам, не искам да знам
кой със коя се целува."
Ей сега ще си пусна това велико парче. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
На мен ми е по лесно да кажа какво не харесвам и това е: ЧАЛГА(ето на това му викам пумия),рап и техно(е зависи от техното).Прави ми впечатление ,че вече нама изпълнители ,каквито имаше едно време и сегашните песни са тип еднодневки.
Който не е слушал Bush, да го направи колкото се може по-скоро. Това е една велика британска Alternative Rock група, чиито вокал/китарист е Гавин Росдейл, съпругът на Гуен Стефани (която не понасям). Имат велики песни като Comedown, Letting The Cables Sleep, The Chemicals Between Us, Glycerine, Little Things, Swallowed, The People That We Love и куп други супер песни. Определено ви я препоръчвам. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 6:51 am Заглавие:
калина написа:
На мен ми е по лесно да кажа какво не харесвам и това е: ЧАЛГА(ето на това му викам пумия),рап и техно(е зависи от техното).Прави ми впечатление ,че вече нама изпълнители ,каквито имаше едно време и сегашните песни са тип еднодневки.
Може да се каже, че подкрепям мнението ти!
Наистина днешните изпълнители не са кой знае колко талантливи, а някои песни ти писват от второто слушане, защото се повтаря едно и също. Въпреки, че не може да се отрече, че има и доста добри парчета...
Лууп, поздравявам те за добрия вкус!
Не знаех, че вокалистът е съпруг на Гуен... Thanks за инфото.
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 12:09 am Заглавие:
deanne написа:
Lenny Cravitz- Believe in me
Моя любима песен!!! Поздрав за всички влюбени и не чак толкова влюбени! _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head"
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 12:17 am Заглавие:
Добър избор!А какво ще кажеш за Eric Clapton-Wonderful tonight и Remember the titans-Ain't no mountain high enough? _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
кой със коя се целува."
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 12:30 am Заглавие:
deanne написа:
Добър избор!А какво ще кажеш за Eric Clapton-Wonderful tonight и Remember the titans-Ain't no mountain high enough?
Eric Clapton - Wonderful tonight ми напомня за толкова минали събития...
За жалост или не съм я чувала другата песен или просто в главата ми е бъркотия, за да не се сетя коя е!
Добър избор на песни, определено имаш вкус!
Орхан Мурад - "За теб майката на моето дете". Прекрасна песен... _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 12:36 am Заглавие:
Другата е саундтрак, но е много подходяща за влюбени.
Мерси за оценката, която ми даде.
Този Орхан Мурад не е ли чалгарче? Аз хич не си падам по чалгата, но то кой метъл слуша чалга. Не понасям и поп музиката, която се измисля в момента от изпълнители като rihanna и разни подобни.
Ти по принцип по какво си падаш? _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
кой със коя се целува."
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 1:05 am Заглавие:
deanne написа:
Другата е саундтрак, но е много подходяща за влюбени.
Мерси за оценката, която ми даде.
Този Орхан Мурад не е ли чалгарче? Аз хич не си падам по чалгата, но то кой метъл слуша чалга. Не понасям и поп музиката, която се измисля в момента от изпълнители като rihanna и разни подобни.
Ти по принцип по какво си падаш?
Deanne, определено не мога да нарека Орхан Мурад чалгар! Но всеки сам преценява, просто не съм се замисляла докато го слушам, не е поп, не рок, не е чалга...не мога да го определя, за жалост не съм чак такъв музикален експерт. Ако имаш време можеш да чуеш просто от любопитство песничката, която споменах в последния си пост!
Аз съм любителка на всякаква музика, музиката е моят живот, моя голяма страст!
Но чалга аз твърдо не мога да понасям, въобще не ми е по вкуса... Хубавото е, че поне хората около мен са със същия вкус, иначе щяха да падат глави...(само на бъзик)
Слушам всякаква музика - малко рок, малко поп, малко техно и като ги смесиш става една каша...
- Cranberries ; James Blunt ; Joss Stone ; Nelly Furtado ; Sade ; Seal ; 3 Doors Down ; Adema ; HIM ; Bush ; Lenny Kravitz ; Richard Marx ; Duran Duran ; Laleh ; David Guetta - Това са много малка част от изпълнителите и групите, на които много се радвам!
Наистина е жалко, че напоследък на сцената се изявяват все по-бездарни изпълнители, но все ще се намери някой, който ще се отличи от камарата на комерсиалните "гласчета"! _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 1:42 am Заглавие:
Не можах да намеря песента. Мисля си че е чалгар не знам защо, може би съм го чувала. Не е рок, нито метъл или пънк.
По част от изредените групи и аз си падам.
Аз мисля, че е по-жалко, когато има кой да слуша тия по-бездарните. Така става и с чалгата- най-масовата музика слушана от специално моето поколение. Как не виждат красотата в някой друг стил?! И в моята компания добре че няма фенове на тази музика. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
кой със коя се целува."
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 1:58 am Заглавие:
deanne написа:
Не можах да намеря песента. Мисля си че е чалгар не знам защо, може би съм го чувала. Не е рок, нито метъл или пънк.
По част от изредените групи и аз си падам.
Аз мисля, че е по-жалко, когато има кой да слуша тия по-бездарните. Така става и с чалгата- най-масовата музика слушана от специално моето поколение. Как не виждат красотата в някой друг стил?! И в моята компания добре че няма фенове на тази музика.
Различни хора с различни вкусове -> различна музика!
Важното да е уважаваме интересите на човека до нас!
Има хора, които не могат да намерят красотата в метъла например или пък в поп музиката, всеки сам преценява за себе си.
Но чалгата вече наистина е прекалено вулгарна музика или пък се пее само за едно и също, няма никакво разнообразие. А аз съм човек точно на разнообразието! _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 2:17 am Заглавие:
пее само за едно и също, няма никакво разнообразие-именно. Пеят само за любов, но даже и в това не са се усъвършенствали, нека чуят някоя рок балада и тогава да пеят за любовта и то не по този банален и изтъркан начин.
Епизод- О, Шипка _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
кой със коя се целува."
Микаела, Laleh шведката ли? Аз много я харесвам. Даже тия дни си я бях качил на mp3 player-а.
Ей сега ще си пусна Jose Gonzalez - Crosses. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 3:20 am Заглавие:
L00P7R00P написа:
Микаела, Laleh шведката ли? Аз много я харесвам. Даже тия дни си я бях качил на mp3 player-а.
Ей сега ще си пусна Jose Gonzalez - Crosses.
Лууп, да ти кажа честно не съм се интересувала каква е по народност! Може и да е шведка, но изглежда, че ти си по-наясно с това!
Сега ще ти напиша имената на песните, които имам:
- Live Tomorrow ; November ; Call on me ; Closer - любима песен ; Storebror - тази песничка много ме радва, тъкмо се чудих на какъв език е.
А случайно дали знаеш и за други нейни клипове, защото случайно разбрах за нея и не съм много запозната?
Малко ми дойде като гръм от ясно небе, че и някой друг я слуша!
Сега съм повече от сигурна, че и ти имаш хубав вкус за музика, в този форум сме се събрали много готини хора!
Поздрав за всички вас с Lenny Kravitz - Uncharted Terrain! _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Да, Шведско-Ирански произход има и пее на три езика: английски, шведски и персийски. В soulseek (p2p програма за сваляне на музика и клипове) има един потребител RosaMannen. Той е швед и аз от него си свалям клипове. Имам всичките й клипове, двата й албума и разни други песнички. Много е добра, има супер глас и понякога много интересни текстове. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Следваща
Страница 2 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети