| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 10:38 am Заглавие: Какво слушате в момента? |
|
|
Я да видим форумците каква музика слушат.
Аз в момента съм на 100 Greatest Guitar Solos\014 - Derek And The Dominos - Layla.mp3
Евала Ерик Клептън, велико
ПП: Освен какво слушаме в момента може да коментираме и какво слушаме попринцип. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
minion_of_fire Разбирач

Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 185 Местожителство: Wild Rose Country
|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 7:31 am Заглавие: |
|
|
Аз когато не си слушам mp3-плеъра или радиото в колата, слушам Радио Фреш, както и в момента...
http://193.108.24.21:8000/fresh_low.ogg  _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни. |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Пет Дек 21, 2007 5:01 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм музикаленн помияр. Слушам почти всичко, което може да се изпее (това изключва някои видове метал и техно...)
Общо взето ми харесва какво пускат по радио FM+ _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

|
Пуснато на: Съб Дек 22, 2007 12:29 pm Заглавие: |
|
|
Godsmack - I Stand Alone _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
minion_of_fire Разбирач

|
Пуснато на: Вто Дек 25, 2007 5:57 pm Заглавие: |
|
|
Напоследък слушам и много техно. Astral Projection като че ли са ми любимите и най-стават за слушане. Скоро си издърпах около пет техни албума и сега им се кефя. Най-вече в колата. Шофирането е различно, с такава музика, опитайте и вие... PDT_018 _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни. |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

|
Пуснато на: Вто Дек 25, 2007 8:19 pm Заглавие: |
|
|
Разбира се, ама първо трябва да взема книжка.
Иначе слушам 06 - Rantoboko - Ironical World... Mr. President (Feat. Promoe).mp3
Мога да го слушам цял ден и няма да ни писне. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
Challenge Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 5:06 am Заглавие: |
|
|
Новият албум на Roisin Murphy,mackata ot Moloko....казва се Overpowered и е страшмо стилен.Преди месец бях на концерта и и се запалих още по-вече.Страхотна е! _________________ Не страдам от психично разстройство.Наслаждавам му се! |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 10:17 pm Заглавие: |
|
|
Май съфорумниците не си падат много-много по слушането на музиката...или споделянето за това. Както и да е, аз мисля да продължа да си пиша. Днес съм на вълна Seal и затова в момента слушам Future Love Paradise. Невероятен глас. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 10:45 pm Заглавие: |
|
|
УУУУ Seal го обожавам. С приятелят ми си го слишаме в колата като пътуваме на някъде  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 2:48 pm Заглавие: |
|
|
Наистина е прекрасен изпълнител. Все още не съм слушал новия албум, но ако се съди по сингъла, би трябвало да е трепач. Поздрав от мен за теб и приятеля ти с Touch. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 3:51 pm Заглавие: |
|
|
Новия е също много хубав. Ние вече си го изтеглихме.
Иначе аз сум фенка и на Лени Кравитц много. Но аз слушам разнообразна музика доста без - чалга, метал и много силно техно...зацикляща музика.
Общо взето моят диск в колата е супер разнообрзен именно защото в различни натроения, слушам различна музика и си имам бърза - Пинк, имам на Мери Джей Блаидж, Хип-хоп, Роксет, Шакира, малко Хаус, Бари Уайт, Енигма, Сийл, Инексес, и още песни от саундтраци на филми...ей такива неща. Преди слушах и сега още ги обичам Портисхед, Крандберис.. Общо взето вече не мога да определя грипа или изпълнител, който харевам, а по-скоро парчета. Преди имах албум на изпълнител, сега иам албум от различни парчета - това е  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
Amoriel Новак

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 5:52 pm Заглавие: Re: Какво слушате в момента? |
|
|
| L00P7R00P написа: | Я да видим форумците каква музика слушат.
Аз в момента съм на 100 Greatest Guitar Solos\014 - Derek And The Dominos - Layla.mp3
Евала Ерик Клептън, велико
ПП: Освен какво слушаме в момента може да коментираме и какво слушаме попринцип. |
В момента слушам Дарик радио, въпреки че не ми е любимо...но в момента ми се налага, заради работата
А, в MP3 плейъра си имам разнообразна музика - от класика, през класически рок, малко хеви метъл + малко поп, ретро и латино... както някой вече беше отбелязал - за всяко настроение по нещо!  |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

|
Пуснато на: Вто Яну 22, 2008 1:24 pm Заглавие: |
|
|
http://youtube.com/watch?v=6O9zMnwD65Q
9 минути и 15 секунди, съдържащи великите бас соло изпълнения на невероятния Клиф Бъртън от Металика. Почивай в мир, Клиф.
За жалост в клипа липсва най-великото му изпълнение - Orion. Песента никога не е била изпълнявана на живо преди смъртта на Клиф и чак през 2006-та (той умира 1986-та) групата я изпълнява изцяло на живо. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
Carpe Diem Новак

|
Пуснато на: Чет Яну 31, 2008 1:26 am Заглавие: |
|
|
В момента:Deep Purple-Child in Time  |
|
|
 |
deinameina Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Чет Яну 31, 2008 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Музиката- какво ще правим ако я няма?
Принципно си харесвам разнообразна музика, но най-съм си фенка на ретро 90's и какчето Мадона-мноого си я уважавам |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Пет Фев 01, 2008 12:36 am Заглавие: |
|
|
Аз съм музикаленн помияр.
ghh споко и аз съм помияр
Някоя песен ми харесва друга не просто нямам стил определен - нещо ми докосва струните, друго не просто... Имаше една песен Dеsert Rose навремето много ми харесваше и разни други такива единични парчета - It's my life na Bon Jovey naprimer по които се захласваммм. От бългавските - Стенли имаше един пич, който много го хоресвах, но не съм го чувала нъпоследък..
В колата Сити, Витоша или Фреш слушам. А по едно време си бях донесла от Виена страхотен диск на едни индиянци, който така ме успояваше и си го пусках докат карам кат съм ядосана - кат валериянче
Абе пумяр, но техното и аз не го мога И кат чели по си падам по ретро напоследък _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
minion_of_fire Разбирач

|
Пуснато на: Сря Фев 06, 2008 7:47 am Заглавие: |
|
|
В колата пък с това се мъча най-често, приближава се Фреш и Сити.
http://www.vibe985.com/
Като ми омръзнат - минавам на дискове - нещо техно. Или Elize... - почти помияр..  _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни. |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 1:06 am Заглавие: |
|
|
Chill Out, Ambient, Lounge - ей това е . Слагам си големите слушалки, лягам на диванчето и забравям за всичо около мен. Ама рядко слушам. Трябва да съм нетипично спокоен, за да си пусна такава разпускаща музика. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 10:23 pm Заглавие: |
|
|
По принцип метъл. _________________ Аз чакам твоя знак/ и двама с теб ще открием,/ нов прекрасен свят -/ дай ми ръка, подай ми ръка...
Море от любов,/ бушува във мен,/ аз искам отново,/ разсъмване с теб. |
|
|
 |
sPonGy Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пон Мар 03, 2008 3:50 pm Заглавие: |
|
|
Foreigner - Blinded by science  _________________ Never argue with a fool.People may not see the difference... ;] |
|
|
 |
|