Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Депресия

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Противодействие
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
napred
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Вто Дек 11, 2007 6:37 pm    Заглавие: Депресия Отговорете с цитат

Здравейте на всички.Искам да споделя и ако може помогнете.Страдам от Депресия-диагноза Страхова невроза.Стават вече 3 години- изтощен съм.В началото използвах-сероксад и ривотрил,после пароксад и ривотрил,сега съм на депрексид и лудиумил.Писна ми вече от тези хапове.Изучавам себе си толкова много време заради болеста ми.Изучих дори [ако някой е запознат с]сърдечната кохерентност и методът на иэкуствено разсъмване.Нищо не ми помага-мисля че това е моето отрицателно мислене което се проявява в невероятна тревожност,страх.Резултат на това-вие ми се сваят,схваща ми се главата-челюста имам чувството че ще си глътна езика и ще умра.Въпросът ми е възможно ли е да си глътна езика и да се задуша.Имам чувството че това е краят на моята депресия - една утвърждаваща мисъл, че това не може да се случи да го превъзмогна и да се отпусна на това чувство и край--на живота или депресията ------моля ви кажете ми.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Дек 11, 2007 10:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей,

Тези симптоми същите ги имам и за паник атаките, които пак са страх.. дори незнам каква е точната разлика между паническите атаки и страховата невроза. Моля те, прочети в папката паник атаки/паник атаки темата и виж до къде ти намираш себе си там...защото по това, което казваш...си точно като мен и петя.

А за конкретния ти въпрос - не не можеш да се задушиш или да си глътнеш езика...аз се страхувах от това също и ме увериха, че няма как да стане Това става само при силна уплаха...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Противодействие Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї