Еми ще започна от началото...Преди почти 2 години се запонзах с едно момиче...с времето се зближихме ... станахме много добри приятели...но...естествено как да няма но...аз се жлюбих...поначало не бих писал тук за цъвет но проблема е следния...Аз съм най-близкия и човек, тя е с мен почти 24/7, обикноженното състояние ни е хжанатзи за ръце или прегърнати, тя ми споделя всичко както и аз на нея, твърди че ме обича стравно много...а аз не не отричам че я обичам също...говорили сме по въпроса с нея и тя твърди че ме обича страшно много и че иска да бъдем заедно еджа ли не докато свърши света но неможела...имам нужда да я разбера...единствено и само да я разбера....
Хм,
Здравей като начало.
Аз искам да те попитам на колко години сте и двамата? И обичането какво е - приятелско или...желание за връзка и за двете страни? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 3:04 pm Заглавие:
И аз бих искала да попитам нещо - тя опитала ли се е да ти обясни защо не може да е с теб? Защото някой ако ми каже само "Разбери ме", аз едва ли ще разбера кой знае колко... _________________ Луда съм, еййй!
ами 1во и двамата сме на 17...а 2ро тя така и не се уточни...просто каза че неставало...без причина без нищичко като инфо, но не спира да иска да е смен едва ли не постоянно.Не че се оплаквам приятно ми е,но дори и на мен в един момент почва да ми досадява че почти ме разделя от приятелите ,но все пак не ми казва защо неможем да сме заедно ,но все пак казва "ужасно много те обичам".Иначе че сме си приятели приятели сме и сисе обичаме като приятели,но имам желание за повече, а тя не ми позволява и не ми дава причина...незнам страшно е убаркана ситуацията...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети