Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Стар Проблем...Помощ!!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Полезен съвет
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sparksmith
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Чет Дек 20, 2007 12:22 pm    Заглавие: Стар Проблем...Помощ!! Отговорете с цитат

Еми ще започна от началото...Преди почти 2 години се запонзах с едно момиче...с времето се зближихме ... станахме много добри приятели...но...естествено как да няма но...аз се жлюбих...поначало не бих писал тук за цъвет но проблема е следния...Аз съм най-близкия и човек, тя е с мен почти 24/7, обикноженното състояние ни е хжанатзи за ръце или прегърнати, тя ми споделя всичко както и аз на нея, твърди че ме обича стравно много...а аз не не отричам че я обичам също...говорили сме по въпроса с нея и тя твърди че ме обича страшно много и че иска да бъдем заедно еджа ли не докато свърши света но неможела...имам нужда да я разбера...единствено и само да я разбера....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Чет Дек 20, 2007 2:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хм,
Здравей като начало.
Аз искам да те попитам на колко години сте и двамата? И обичането какво е - приятелско или...желание за връзка и за двете страни?
ghh
Доцент
Доцент

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Дек 20, 2007 3:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз бих искала да попитам нещо - тя опитала ли се е да ти обясни защо не може да е с теб? Защото някой ако ми каже само "Разбери ме", аз едва ли ще разбера кой знае колко...
sparksmith
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Съб Дек 22, 2007 10:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ами 1во и двамата сме на 17...а 2ро тя така и не се уточни...просто каза че неставало...без причина без нищичко като инфо, но не спира да иска да е смен едва ли не постоянно.Не че се оплаквам Very Happy приятно ми е,но дори и на мен в един момент почва да ми досадява че почти ме разделя от приятелите ,но все пак не ми казва защо неможем да сме заедно ,но все пак казва "ужасно много те обичам".Иначе че сме си приятели приятели сме и сисе обичаме като приятели,но имам желание за повече, а тя не ми позволява и не ми дава причина...незнам страшно е убаркана ситуацията... Confused
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Полезен съвет Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї