Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 5:20 pm Заглавие:
Цитирам iris :"Вярата е вяра! Решението дали да вярваш е твое. Но искам да ти кажа, че вярата не е само за слабите хора, нито е признак на слабост."
И като цяло съм много съгласна с нейното мнение.Аз съм достатъчно силен характер,не се предавам,боря се докрай.Почти всичко което съм искала в живота дотук-съм го осъществила.И същевременно съм силно вярваща,ходя на църква/е,не всеки ден/,почитам празниците и традициите.Но това не означава че съм слабохарактерна-напротив това ми дава сили да преодолявам трудностите по пътя ми с повече кураж и оптимизъм.
През 97година бях в болница за 6 месеца.Беше доста сериозно и лекарите почти ме бяха отписали.Е,благодарение на тази вяра и желание за живот все още съм сред живите.Лекарите ми се чудеха за куража,който имах.
Сега съм с увреден слух,нося апаратче,но продължавам да се боря.Имам стабилна работа,работя в тази фирма от 8години и не съм по-различна от другите.
Имам и прекрасна дъщеря на 2години и мъж.
Но най-вече благодарение на вярата ми в Бог успях да преживея този срив в живота ми.Трудно е да се преодолеят тези неща-От нормално чуващ човек в разцвета на силите си-ставаш развалина,която даже и не може да комуникира с хората.
Гадно е ,но не и непреодолимо.И при мен беше благодарение на моята силна вяра в БОГ. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Цитирам iris :"Вярата е вяра! Решението дали да вярваш е твое. Но искам да ти кажа, че вярата не е само за слабите хора, нито е признак на слабост."
И като цяло съм много съгласна с нейното мнение.Аз съм достатъчно силен характер,не се предавам,боря се докрай.Почти всичко което съм искала в живота дотук-съм го осъществила.И същевременно съм силно вярваща,ходя на църква/е,не всеки ден/,почитам празниците и традициите.Но това не означава че съм слабохарактерна-напротив това ми дава сили да преодолявам трудностите по пътя ми с повече кураж и оптимизъм.
През 97година бях в болница за 6 месеца.Беше доста сериозно и лекарите почти ме бяха отписали.Е,благодарение на тази вяра и желание за живот все още съм сред живите.Лекарите ми се чудеха за куража,който имах.
Сега съм с увреден слух,нося апаратче,но продължавам да се боря.Имам стабилна работа,работя в тази фирма от 8години и не съм по-различна от другите.
Имам и прекрасна дъщеря на 2години и мъж.
Но най-вече благодарение на вярата ми в Бог успях да преживея този срив в живота ми.Трудно е да се преодолеят тези неща-От нормално чуващ човек в разцвета на силите си-ставаш развалина,която даже и не може да комуникира с хората.
Гадно е ,но не и непреодолимо.И при мен беше благодарение на моята силна вяра в БОГ.
Разбира се,че тя не е за слаби.Вярата е могъща!Но хора,имащи своята слабост, могат да се ползват от неината неизчерпаема сила,а силните могат да развият своята увереност в собствената си безпомощност ,когато я изгубят! _________________ Само Истината те прави свободен!!!
Разбира се,че тя не е за слаби.Вярата е могъща!Но хора,имащи своята слабост, могат да се ползват от неината неизчерпаема сила,а силните могат да развият своята увереност в собствената си безпомощност ,когато я изгубят!
Доста заплетена мисъл, но съм съгласна поне според начина по който аз я рабирам. Незнам силна или слаба съм, но съм губила вярата си /в онзи по-глобален смисъл, не са мо в Бог/ и паденито е страшно просто. Също така, обаче съм се възползвала от вълшебните неразгадани и недоразвити според мен сили на човешката вяра. Тя наистина прави чудеса през моя поглед Онзи, който я отхвърля може би страхува от нейната неизвестност и необозданата й сила _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Пуснато на: Пон Мар 10, 2008 10:17 am Заглавие:
Да,и на мен ми се е случвало да изгубя вярата си.Но тогава се усещам че съм много празна в душата си.Е,не е важно толкова че си паднал-въпроса е да се опиташ да се изправиш и да продължиш отново и напред.
Тогава отново се обръщам към Бог и намирам сили да продължа.Това е моята теория и практика. По-силен е този,който въпреки всички неприятни моменти в живота продължава да се бори и не се предава.
Всеки има право на избор.Моят избор е този. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Вярата според мен е в основата на нашето оцеляване,развитие и всичко за което се сетите.Ако човек успее да я отключи дълбоко в подсъзнанието си/защото съм сигурен,че всеки я притежава/ще може да се справи със всичко.Както е казал мъдреца,,Помогни си сам,за да ти помогне и Бог'' Той е в нас,но при някой е заспал дълбоко и те изпадат в самосъжаление,търсят помощ отвън.Съгласен съм,че трябва да има упора в трудни моменти,но си мисля,ако ти се случи нещо и живота ти удари шамар,тогава се отключва тази зспала вяра.Поне при мен беше така.Прочетох това послание на съдбата,което мисля,че разгадах и сега се чувствам много много силен.Вярвам и това ми дава сила да живея! _________________ ''Научи се да мълчиш.Нека спокойният ти ум слуша и попива''
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети