| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
piroman Подрастващ

|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 11:57 am Заглавие: Здравейте |
|
|
Това ми е първото мнение.... потърсих тема където хората се представят .... Ами не видях така че ще импровизирам
Първо привет на Шефката!
Привет и на всички!
Накратко за мен - сангвиник, неосъждан, неженен, пълнолетен от около 6 години Любителски се занимавам със психология, професионално с търговия, нямам мании... май.
Интересувам се и от Астрология, спорт, музика, пътувания и дълги философски ТРЕЗВЕНИ разговори.... интересно дали има и други като мен. Това е, мерси за отделеното време да ми четете резюмето... "оставам на Ваше разположение за въпроси и допълнителни уточнения" - не се стърпях да не го пусна, професионално изкривяване ми е  _________________ Не можеш да избягаш от себе си - можеш само да се промениш |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
piroman Подрастващ

|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 11:59 am Заглавие: |
|
|
Колко да поспамя за да се махне моркова?  _________________ Не можеш да избягаш от себе си - можеш само да се промениш |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 12:00 pm Заглавие: |
|
|
Здравей и добре дошъл. Мерси за виртуалната визитка и исля, че ако съдим по темите и папките - имаме доста допирни точки с теб
Ще се радвам да те виждам из папките  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
piroman Подрастващ

|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 12:03 pm Заглавие: |
|
|
| lady-to написа: | Здравей и добре дошъл. Мерси за виртуалната визитка и исля, че ако съдим по темите и папките - имаме доста допирни точки с теб
Ще се радвам да те виждам из папките  |
Много си мила Така лекинко като ти гледам профила си доста зарибена по форума... т.е. ще ме виждаш по папките  _________________ Не можеш да избягаш от себе си - можеш само да се промениш |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 12:22 pm Заглавие: |
|
|
Ами трябва да съм - все пак съм от създателите му
А относно моркова...явно е голяма дилема. Долу, в папката "Мисля, че.." има тема за този морков.
Добре дошъл пак и дано ти е интересно с нас.  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
iris Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пон Яну 21, 2008 2:07 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте на всички - на Шефката, на Лейди, на Елси, на Лилия и на другите - не съм запомнила имената.
Аз съм Айрис. Не съм завършила психология, а българска филология.Психологията е любимото ми хоби и съм прочела доста книги. Интересувам се живо от човешкия характер, от общуването и реакциите на хората, личния им избор и свобода.
След това учих в България - Английски колеж по класическа хомеопатия - задочно. Там се изучава така наречената конституция на човека - специфичен темперамент, обусловен от телесна химия и реакции в различни ситуации.
Във форума се включих, защото обичам да общувам на тези теми с хора, които имат същите интереси. Освен това имам доста личен опит - болезнени и трудни периоди и градивни и хармонични. Искам да го споделя с вас и да дам и получа съвет в дадени ситуации.
Изобщо - всичко ме интересува - как се формираме като личности, как общуваме, какви ценности изповядваме и "накъде отиваме", какво променя хората към по-добро или към саморазрушително.
А иначе - омъжена съм с много успешна възка. Непрекъснато се записвам в курсове по алтернативна медицина. Обичам да помагам на хората. Човекът е уникално същество, а най важното е да опознаем себе си като такива.
Наясно съм, че всеки може да има свое виждане по конкретна тема. Колкото повече мнения, толкова повече опит - какво сме ние като хора, като нация дори.
Пожелавам успешен ден и седмица на всички!
Айрис |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пон Яну 21, 2008 5:00 pm Заглавие: |
|
|
Здравей Айрис,
Много се радвам, че си решила да се присъединиш към нас и определено смятам, че има какво да сподеиш с нас, което може да е полезно и интересно.
Има една тема за хомеопатията и щом си се занимавала с това, ще ми е изключително интересно да пишеш там, защото аз имам много въпроси за това и много ме вълнува. Наскоро имах допир до хомеопатията и съм много доволна от действието й, което още повече засилва интереса ми. Но не им е мястото тук на въпросите
До скора среща по темите  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
iris Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пон Яну 21, 2008 5:31 pm Заглавие: |
|
|
Hi, Лейди
Досега разглеждах форума. Има доста интересни теми, но отдавна не са дискутирани. Дали е уместно да пиша след толкова месеца? Въпроса НЕ е риторичен. Наистина питам.
И още нещо - налага се да пиша по-кратко, защото губя връзка с интернет. Досега писах, но не успях да изпратя съобщението, защото ми се прекъсна връзката ( мой си - неразрешим проблем с компютъра).
За хомеопатията ще пиша , а тук само ще ти кажа, че дори само теорията е доста полезна за всички психолози. |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пон Яну 21, 2008 9:22 pm Заглавие: |
|
|
Независимо колко време не е писано, можеш да пишеш. Просто толкова време е трябвало да мине, докато някой, който има какво да каже по темата се е появил.
А за писането ти и проблемите с компютъра един съвет - пиши си това, което искаш на word или notepad и после само копи/пейст и "прати". Така ако не успееш да го пратиш - само копираш отново, а не трябва да пишеш цялото мнение отново. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Вто Яну 22, 2008 12:35 am Заглавие: |
|
|
| lady-to написа: | | А за писането ти и проблемите с компютъра един съвет - пиши си това, което искаш на word или notepad и после само копи/пейст и "прати". Така ако не успееш да го пратиш - само копираш отново, а не трябва да пишеш цялото мнение отново. |
Хах, това и аз съм го пробвал. Особено когато нета ми прави шеги. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
aramiss Новак

|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 2:17 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте хора! Аз също не съм се представил: Уча приложна психология в ПУ, магистратура. В момента пиша дипломна работа.
Аз също смятам че има интересни неща в този форум, но и на мен ми прави впечатление че темите отдавна не са дискутирани |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 2:21 pm Заглавие: |
|
|
Здравей, радвам се, че се присъединяваш към нас.
Да, темите малко сме ги занемарили, мисля защото сега е "сезонът" на сесиите и някои учим. Друга причина е, че ни мързи. Или пък, че не се сещаме какво да пишем. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 2:59 pm Заглавие: |
|
|
Здравей Арамис,
Първо искам да те приветствам и аз с добре дошъл и дано се чувстваш добре при нас
А относно темите - аз не бих ги нарекла занемарени. Някои от темите тук просто не могат да се решат на момента. : Всеки от нас е дал своето мнение и те просто чакат следващ човек, който да се интересува от тях, за да се открият отново. Т.е бих използвала думата "в изчакване" вместо занемарени. Просто всеки от нас е написал мнението си, и се чака някой нов човек да даде своето.
Така, че не го мисли и ако нещо т харесва - напиши го. Така ние ще имаме нова идея (твоята) над която да размишляваме  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
mikaella Асистент

Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2008 1:26 am Заглавие: |
|
|
Привет и от мен!
В началото се чудих в коя от трите теми за запознанство да се представя, затова се извинявам, ако съм сбъркала мястото...
Казвам се Микаела, от София съм и се интересувам от всичко свързано с психологията, нещо като хоби ми е(, ако мога така да се изразя).
От доста време следя с интерес вашия форум и реших и аз да се присъединя, случайно ви открих...благодарение на google !
Засега e това от мен, надявам се престоя ми тук да е за дълго време и да се опознаем!  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2008 2:43 am Заглавие: |
|
|
Добре дошла при нас
Няма значение къде се запознаваме - щом се запознаваме  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2008 3:22 pm Заглавие: |
|
|
Привет и от мен
Ще се радвам още някой да се включи в този форум с интересни мисли по въпроса за живота  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
mikaella Асистент

Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 4:00 am Заглавие: |
|
|
Благодаря ви за топлото посрещане - Лейди и Бибини!
Надявам се скоро да имам по-свободно време, за да може да се включа в темите!  |
|
|
 |
full_of_feelings Подрастващ

Регистриран на: 31 Юли 2008 Мнения: 22 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Юли 31, 2008 4:35 am Заглавие: |
|
|
Намерих темата за запознанства Ами аз уча психология от една година, сега ще почвам втората. Имах нужда от място, където мога да изказвам мнението си по различни проблеми, свързани с психологията. И го намерих, за което много се радвам. Вече писах в няколко теми. Тук ми харесва и смятам да съм редовна. А и ми изглеждате добри и топли хора  _________________ Не е важно дали хората хвърлят камъни по теб, важно е какво градиш с тях - стени или мостове. |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Юли 31, 2008 2:47 pm Заглавие: |
|
|
full_of_feelings,здравей.Радвам се че се присъедини тук.
Още по-хубаво че се занимаваш с психология.Ще има още едно професионално мнение.Тук има и други които се занимават с психология,но никога не е излишно да има и още някой.
 _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
Beata Новак

|
Пуснато на: Нед Авг 17, 2008 10:27 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте Аз съм все още недипломиран психолог, иначе казано имам много научено и много за учене Ще ми е драго да съм част от вашата компания, вече активно, а не само четейки, както досега. Аз си падам егоцентричка, така че ще се радвам на всяко внимание от ваша страна - и съгласие, и несъгласие с моите мнения, а безразличието ще си го разтълкувам като мълчалива подкрепа Пожелавам на всички успешно разрешаване на собствените и на чуждите проблеми  _________________ See you in heaven. |
|
|
 |
|