Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Здравейте
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Правила и въпроси към нас
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
piroman
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Вто Яну 08, 2008 11:57 am    Заглавие: Здравейте Отговорете с цитат

Това ми е първото мнение.... потърсих тема където хората се представят .... Wink Ами не видях така че ще импровизирам Cool

Първо привет на Шефката!
Привет и на всички!
Накратко за мен - сангвиник, неосъждан, неженен, пълнолетен от около 6 години Wink Любителски се занимавам със психология, професионално с търговия, нямам мании... май.
Интересувам се и от Астрология, спорт, музика, пътувания и дълги философски ТРЕЗВЕНИ разговори.... интересно дали има и други като мен. Това е, мерси за отделеното време да ми четете резюмето... "оставам на Ваше разположение за въпроси и допълнителни уточнения" - не се стърпях да не го пусна, професионално изкривяване ми е Very Happy
piroman
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Вто Яну 08, 2008 11:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Колко да поспамя за да се махне моркова? Shocked
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Яну 08, 2008 12:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей и добре дошъл. Smile Мерси за виртуалната визитка и исля, че ако съдим по темите и папките - имаме доста допирни точки с теб Smile

Ще се радвам да те виждам из папките Smile
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
piroman
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Вто Яну 08, 2008 12:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

lady-to написа:
Здравей и добре дошъл. Smile Мерси за виртуалната визитка и исля, че ако съдим по темите и папките - имаме доста допирни точки с теб Smile

Ще се радвам да те виждам из папките Smile

Много си мила Smile Така лекинко като ти гледам профила си доста зарибена по форума... т.е. ще ме виждаш по папките Wink
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Яну 08, 2008 12:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами трябва да съм - все пак съм от създателите му Smile

А относно моркова...явно е голяма дилема. Долу, в папката "Мисля, че.." има тема за този морков. Smile

Добре дошъл пак и дано ти е интересно с нас. Smile
iris
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Яну 21, 2008 2:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте на всички - на Шефката, на Лейди, на Елси, на Лилия и на другите - не съм запомнила имената.
Аз съм Айрис. Не съм завършила психология, а българска филология.Психологията е любимото ми хоби и съм прочела доста книги. Интересувам се живо от човешкия характер, от общуването и реакциите на хората, личния им избор и свобода.
След това учих в България - Английски колеж по класическа хомеопатия - задочно. Там се изучава така наречената конституция на човека - специфичен темперамент, обусловен от телесна химия и реакции в различни ситуации.
Във форума се включих, защото обичам да общувам на тези теми с хора, които имат същите интереси. Освен това имам доста личен опит - болезнени и трудни периоди и градивни и хармонични. Искам да го споделя с вас и да дам и получа съвет в дадени ситуации.
Изобщо - всичко ме интересува - как се формираме като личности, как общуваме, какви ценности изповядваме и "накъде отиваме", какво променя хората към по-добро или към саморазрушително.

А иначе - омъжена съм с много успешна възка. Непрекъснато се записвам в курсове по алтернативна медицина. Обичам да помагам на хората. Човекът е уникално същество, а най важното е да опознаем себе си като такива.
Наясно съм, че всеки може да има свое виждане по конкретна тема. Колкото повече мнения, толкова повече опит - какво сме ние като хора, като нация дори.
Пожелавам успешен ден и седмица на всички!
Айрис
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пон Яну 21, 2008 5:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей Айрис,
Много се радвам, че си решила да се присъединиш към нас и определено смятам, че има какво да сподеиш с нас, което може да е полезно и интересно.

Има една тема за хомеопатията и щом си се занимавала с това, ще ми е изключително интересно да пишеш там, защото аз имам много въпроси за това и много ме вълнува. Наскоро имах допир до хомеопатията и съм много доволна от действието й, което още повече засилва интереса ми. Но не им е мястото тук на въпроситеSmile

До скора среща по темите Smile
iris
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Пон Яну 21, 2008 5:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Hi, Лейди
Досега разглеждах форума. Има доста интересни теми, но отдавна не са дискутирани. Дали е уместно да пиша след толкова месеца? Въпроса НЕ е риторичен. Наистина питам.
И още нещо - налага се да пиша по-кратко, защото губя връзка с интернет. Досега писах, но не успях да изпратя съобщението, защото ми се прекъсна връзката ( мой си - неразрешим проблем с компютъра).
За хомеопатията ще пиша , а тук само ще ти кажа, че дори само теорията е доста полезна за всички психолози.
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пон Яну 21, 2008 9:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Независимо колко време не е писано, можеш да пишеш. Просто толкова време е трябвало да мине, докато някой, който има какво да каже по темата се е появил.

А за писането ти и проблемите с компютъра един съвет - пиши си това, което искаш на word или notepad и после само копи/пейст и "прати". Така ако не успееш да го пратиш - само копираш отново, а не трябва да пишеш цялото мнение отново.
L00P7R00P
Асистент
Асистент

Местожителство: Looptroopland

МнениеПуснато на: Вто Яну 22, 2008 12:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

lady-to написа:
А за писането ти и проблемите с компютъра един съвет - пиши си това, което искаш на word или notepad и после само копи/пейст и "прати". Така ако не успееш да го пратиш - само копираш отново, а не трябва да пишеш цялото мнение отново.

Хах, това и аз съм го пробвал. Особено когато нета ми прави шеги.
aramiss
Новак
Новак

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пон Фев 11, 2008 2:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте хора! Аз също не съм се представил: Уча приложна психология в ПУ, магистратура. В момента пиша дипломна работа.
Аз също смятам че има интересни неща в този форум, но и на мен ми прави впечатление че темите отдавна не са дискутирани
Върнете се в началото
L00P7R00P
Асистент
Асистент

Местожителство: Looptroopland

МнениеПуснато на: Пон Фев 11, 2008 2:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей, радвам се, че се присъединяваш към нас.
Да, темите малко сме ги занемарили, мисля защото сега е "сезонът" на сесиите и някои учим. Друга причина е, че ни мързи. Или пък, че не се сещаме какво да пишем.

lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пон Фев 11, 2008 2:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей Арамис,

Първо искам да те приветствам и аз с добре дошъл и дано се чувстваш добре при нас Wink

А относно темите - аз не бих ги нарекла занемарени. Някои от темите тук просто не могат да се решат на момента. :Smile Всеки от нас е дал своето мнение и те просто чакат следващ човек, който да се интересува от тях, за да се открият отново. Т.е бих използвала думата "в изчакване" вместо занемарени. Просто всеки от нас е написал мнението си, и се чака някой нов човек да даде своето. Smile

Така, че не го мисли и ако нещо т харесва - напиши го. Така ние ще имаме нова идея (твоята) над която да размишляваме Smile
mikaella
Асистент
Асистент

Местожителство: The Valley of the Moon

МнениеПуснато на: Сря Апр 02, 2008 1:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Привет и от мен! Smile

В началото се чудих в коя от трите теми за запознанство да се представя, затова се извинявам, ако съм сбъркала мястото... Embarassed

Казвам се Микаела, от София съм и се интересувам от всичко свързано с психологията, нещо като хоби ми е(, ако мога така да се изразя).
От доста време следя с интерес вашия форум и реших и аз да се присъединя, случайно ви открих...благодарение на google Laughing !
Засега e това от мен, надявам се престоя ми тук да е за дълго време и да се опознаем! Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Сря Апр 02, 2008 2:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре дошла при нас Smile

Няма значение къде се запознаваме - щом се запознаваме Smile Smile Smile
Bibini
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Сря Апр 02, 2008 3:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Привет и от мен Very Happy

Ще се радвам още някой да се включи в този форум с интересни мисли по въпроса за живота Wink
mikaella
Асистент
Асистент

Местожителство: The Valley of the Moon

МнениеПуснато на: Чет Апр 03, 2008 4:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря ви за топлото посрещане - Лейди и Бибини! Smile
Надявам се скоро да имам по-свободно време, за да може да се включа в темите! Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
full_of_feelings
Подрастващ
Подрастващ

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Чет Юли 31, 2008 4:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Намерих темата за запознанства Smile Ами аз уча психология от една година, сега ще почвам втората. Имах нужда от място, където мога да изказвам мнението си по различни проблеми, свързани с психологията. И го намерих, за което много се радвам. Вече писах в няколко теми. Тук ми харесва и смятам да съм редовна. А и ми изглеждате добри и топли хора Smile
Bibini
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Чет Юли 31, 2008 2:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

full_of_feelings,здравей.Радвам се че се присъедини тук.
Още по-хубаво че се занимаваш с психология.Ще има още едно професионално мнение.Тук има и други които се занимават с психология,но никога не е излишно да има и още някой.

flowerpresent
Beata
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Нед Авг 17, 2008 10:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте Smile Аз съм все още недипломиран психолог, иначе казано имам много научено и много за учене Smile Ще ми е драго да съм част от вашата компания, вече активно, а не само четейки, както досега. Аз си падам егоцентричка, така че ще се радвам на всяко внимание от ваша страна - и съгласие, и несъгласие с моите мнения, а безразличието ще си го разтълкувам като мълчалива подкрепа Wink Пожелавам на всички успешно разрешаване на собствените и на чуждите проблеми Smile
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Правила и въпроси към нас Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї