Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

За шофирането в големия град
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Светът около нас
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Toto
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Вто Май 06, 2008 9:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ami ok napulno se suglasih. Nqmam kakvo da kaja po vuprosa pove4e Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mikaella
Асистент
Асистент

Местожителство: The Valley of the Moon

МнениеПуснато на: Вто Май 06, 2008 9:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

lady-to написа:
...жените и мъжете са различни шофиори (както и различни попринцип) и двете имат положителни и отрицателни страни, но кой може да каже кое е правилно? За всичко има дебати кой е по-добър мъжете или жените...постоянно и за всичко се сравняват и няма победител толкова векове, именно защото се сравняват 2 допълващи се елемента. Това, което едните го имат - другите го нямат.

....Жените са предпазливи, по-бавни, по-трудно се ориентират, повече спазват правилата...мъжете пък смятат, че трябва да се доказват, колко са безстрашни и колко са способни и понеже те нарушават правилата повече - "прилежността на жените" ги вбесява. Мъжете са по-добри с маневрите и са по-отпуснати зад волана.
Няма един отговор...

Лейди много ми хареса изречението с удебеленият шрифт. Smile))
По мои наблюдения...жените наистина са по-предпазливи, все пак уж се водим жената част и сме по-плахи, докато мъжете...като по-силни искат да направя впечатление, да покажат колко са добри. Но не мога да кажа, че само едните са по-често ужасни шофьори...и при двата пола има и добри и лоши. Wink))
Echo now, inside my head"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
sellfkiller
Доктор
Доктор

МнениеПуснато на: Сря Май 07, 2008 6:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Жените са по-добри шофьори стига в колата да не се намери мишка Very Happy
mikaella
Асистент
Асистент

МнениеПуснато на: Сря Май 07, 2008 7:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

sellfkiller написа:
Жените са по-добри шофьори стига в колата да не се намери мишка Very Happy

Каква е вероятността да се намери мишка в колата? tooth tooth tooth
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
sellfkiller
Доктор
Доктор

МнениеПуснато на: Чет Май 08, 2008 3:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mikaelа, не го възприемай толкова буквално това което съм написал, въпреки, че съм намирал мишка в колата си напълно права, че вероятноста е много малка. За сметка на това знам за катастрофи които са ставала защото шофьора си е слагал червило в движение Very Happy А жените са наистина по-добри шофьори, поне статистиката така показва и мисля, че това не е така защото са по-страхливи. Ако и мъжете бяха толкова дисциплинирани на пътя никак нямаше да е лошо Very Happy
mikaella
Асистент
Асистент

МнениеПуснато на: Чет Май 08, 2008 6:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

sellfkiller написа:
Mikaelа, не го възприемай толкова буквално това което съм написал, въпреки, че съм намирал мишка в колата си напълно права, че вероятноста е много малка. За сметка на това знам за катастрофи които са ставала защото шофьора си е слагал червило в движение Very Happy А жените са наистина по-добри шофьори, поне статистиката така показва и мисля, че това не е така защото са по-страхливи. Ако и мъжете бяха толкова дисциплинирани на пътя никак нямаше да е лошо Very Happy

Гримирането или лакирането зад волан е често срещано явление. Трябва да сме хубави и в задръстванията...RQ_!
Все пак не всички жени си позволявят този лукс, шапка им свалям. Мисля, че си има "специализирани" места за тез работи. Smile)))

Mоже би жените сме по-внимателни, по-спокойни, но и сред мъжете се намират такива шофьори. Какво значение има пола, и от двата бряга има лоши и добри, всичко се свежда до опита, съобразителност....решимост....наличие на култура дори на пътя. Досега никога не съм правила разделение между половете, всичко си е индивидуално, но трябва да се има предвид, че никога не съм заставала зад волана. tooth

Някои стават за шофьори - други не! Wink
Върнете се в началото
minion_of_fire
Разбирач
Разбирач

Местожителство: Wild Rose Country

МнениеПуснато на: Пон Авг 11, 2008 10:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

При нас много не се гримират, камо ли в колите. Затова пък ядат и пият в движение, говорят по телефона. Законът го позволява, или поне не го забранява, ако явно не си отвличаш вниманието. Причината е, че няма време и ако спираш по кафенета и закусвални, или просто на паркинзи, се губи още време, хващат те пиконите часове и се прибираш късно у вас, за други работи хептен без желание и време. Та и аз взех да свиквам пиенето и яденето в движение, колкото и да го мразех първо.

Другите американски изгъзици, като кино от в колата, банкомат и купуване на тва-онва без да слизаш, засега не ги правя... Cool
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Светът около нас Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї