Пуснато на: Вто Яну 22, 2008 12:50 am Заглавие: Профили
В тази тема мисля да обсъждаме профилите на съфорумниците. Мисля, че те все пак до някаква степен разкриват същността на хората. Аз все още съм много назад в психологията и затова няма да правя заключения, а по-скоро догатки, основани на асоциации, които нямат нищо общо с психологията, а по-скоро умозаключения, които всеки би могъл да направи.
На мен много ми допада аватарът на айрис. Напомня ми на картина на Луис Ройо. Загадъчен, красив, мрачен и всъщност, сега като се замисля, ако очите бяха черни щеше да се доближава до "идеалът" ми за момиче, който имах преди няколко години.
Също така ми харесва и аватарът на лейдито. Прекрасната Жасмина съдържа в себе си красотата на Ориента, а и цялото детско преди ми беше едно от любимите.
ПП:Аз съм човек, който много обича да си сменя профилите. Не мога да издържа дълго време с един и същ профил. Затова не се очудвайте, ако следващия път като видите мой пост да не разпознаете профила ми. Той просто е нов. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
Не знам за аватара, ама твоите постове обикновено ги познавам по удебеления шрифт
Обаче подписът ти ми идва доста едричък така и честно казано, ми е трудно да чета мнението ти, щото само подписът ми се набива в очите.
Та, ако искаш хората да обръщат повече внимание на подписа, отколкото на мнението ти, така си ОК.
Аз с моя аватар си ходя и на други места, щото ми е подарък от една дружка и си го харесвам, свикнала съм си.
П.П. Е, аз докато го напиша това мнение, ти вече си си сменил подписа! Верно обичаш промените...
Проблемът беше, че имам ограничение в символите, които мога да сложа в подписа си и реших да го направя под формата на картинка, ама не мислих, че ще е толкова голяма. Сега оставих само част от текста, ама много ме е яд, защото така се губи смисъла и силата на посланието. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
Пуснато на: Вто Яну 22, 2008 12:53 pm Заглавие:
Здравей LOOP7ROOP,
Щом обичаш да си сменяш аватарите, можеш да си сложиш и онази картинка на KORN с огнените букви - сещаш ли се?
http://www.canaltrans.com/musica/wp/wp-korn-2.jpg
Тъкмо ще разбереш, какво слушам най-много в момента.
Айрис
Не искам да прозвуча грубо, затова ще се изразя колкото се може по-леко. Никога не съм харесвал Корн. Музиката им е далеч от идеала ми за тежка и още повече - за хубава. Но това си е мое мнение. Да, имат хубави песни, но определено на са мой тип. Не искам да те обидя, просто изказвам мнението си.
Иначе: ДА, страшно много обичам да си сменям профилите. Дори не знам как чак сега си го смених. Моите профили също най-често съдържат части от песни, защото това най-много ме трогва. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
И на мен ми беше трудно да си намеря подходящ за ника аватар,защото няма толкова много дядовци... .Но все пак намерих един временен.Можете ли да помогнете на дедото да си намериподходящ аватар,щото предния му омръзна. _________________ Само Истината те прави свободен!!!
Пуснато на: Нед Фев 03, 2008 4:59 pm Заглавие:
Здравей, Дедо,
Намерих 2 с дядовци, макар и не така внушителни като новия ти аватар
може би има и други _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Намерих 2 с дядовци, макар и не така внушителни като новия ти аватар
може би има и други
Благодаря,че се отзова,Джули! Мисля,че изборът ми се обогати,но не се улесни...Дядото сервитъор...,е,може пък и да ми отива повече от дядото земевладелец... _________________ Само Истината те прави свободен!!!
П.П. От администраторска гледна точка не е много добре тези линкове да стоят. За това Дедо, бих искала да те помоля да си избереш някой или да ми кажеш кои няма да използваш, за да ги изтрия. Горните линкове на Джули ще ги изтрия, както и твоят цитат, където ги има, защото не трябва да има линкове от други страници. Може само когато са наистина важни да се прави изключение - както някои линкове, които водят към важна информация. За това принципно ако някои иска да изпрати нещо на друг, ще го помоля да използва личните съобщения - там няма проблеми да се пействат линкове.
Благодаря ви предварително и Дедо, надявам се да мога да ти помогна с аватара _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Пуснато на: Вто Фев 05, 2008 12:05 am Заглавие:
Ами не знам..как гледаш на очакването? ...(ако мислим за английската дума) ...в сравнение с това да заровиш нещо надълбоко...или да го изровиш?...или да отгледаш плод?..да изкорениш бурените?...да стигнеш до корените?...да откриеш съкровище?....
Но в сравнение с повелителя на морските стихии _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Пуснато на: Вто Фев 05, 2008 12:08 am Заглавие:
Мерлин разбира се.......е съизмерим с Нептун _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
П.П. От администраторска гледна точка не е много добре тези линкове да стоят. За това Дедо, бих искала да те помоля да си избереш някой или да ми кажеш кои няма да използваш, за да ги изтрия. Горните линкове на Джули ще ги изтрия, както и твоят цитат, където ги има, защото не трябва да има линкове от други страници. Може само когато са наистина важни да се прави изключение - както някои линкове, които водят към важна информация. За това принципно ако някои иска да изпрати нещо на друг, ще го помоля да използва личните съобщения - там няма проблеми да се пействат линкове.
Благодаря ви предварително и Дедо, надявам се да мога да ти помогна с аватара
Лейди,много е готин,благодаря.Сега наистина се затрудних.Що се отнася до администраторските ти задължения-ще се съобразя.Копирал съм си ги и може спокойно да ги изтриеш. _________________ Само Истината те прави свободен!!!
Пуснато на: Пон Юни 16, 2008 11:32 pm Заглавие:
Аз много си сменям аватарите, но гледам да ми отговарят на
чувствата. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
ала не искам, не искам да знам
кой със коя се целува."
Аз много си сменям аватарите, но гледам да ми отговарят на
чувствата.
И аз съм така. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети