Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Изчервявате ли се лесно?
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Кой съм АЗ?
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ycuni
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Нед Мар 09, 2008 5:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте,
Аз също "страдам" от изчервяване.Дълго време това много ми пречеше,но мисля ,че когато започнах да приемам изчервяването като част от мен нещата се оправиха.Не искам да кажа ,че вече не се изчервявам,напротив още го правя,но не се смущавам от това.В крайна сметка такава съм,не мога да го преодолея.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
deinameina
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Чет Мар 13, 2008 3:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хей, Елси,
Извинявай за забавянето с отговораSmile...и благодаря за идеите ти Wink
Та относно автоевалар-а- ами пробвала съм, но не е като да помагаSmile.
Не знам в последно време много работя по въпроса, ама пак си е е...м...!На моменти съм...
Говорех по този въпрос с един колега, защото той е присъствал на такава моя реакция- и той каза, че съм реагирала супер естествено, даже съм била много сладкаSmile/което обаче не ме грее/...
Но като цяло ясно няма друг начин освен контролSmile
mikaella
Асистент
Асистент

Местожителство: The Valley of the Moon

МнениеПуснато на: Съб Май 03, 2008 10:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Като бях много много малка имах лошия навик, винаги когато учителката ме изкара на дъската да се превърна в хубав, зрял домат. Embarassed И после тръгват да ми обясняват, че няма да ме изядат и няма от какво да се притеснявам, но ходи му го обяснявай на едно малко лапе. Съвсем нормално си е в моменти на притеснение или пък в някоя неудобна ситуация, да се зачервиш лекинко. Какво му е лошото?! Laughing
Иначе с времето успях да преодолея срамът и се овладявам по-лесно, зачервявам се, но незабелижимо за околните. Laughing Единственото, което може би ме е карало да се изчервя до крайност, е когато съзря на хоризонта някой сладур. ai
Echo now, inside my head"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Кой съм АЗ? Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї