Здравейте,
Аз също "страдам" от изчервяване.Дълго време това много ми пречеше,но мисля ,че когато започнах да приемам изчервяването като част от мен нещата се оправиха.Не искам да кажа ,че вече не се изчервявам,напротив още го правя,но не се смущавам от това.В крайна сметка такава съм,не мога да го преодолея.
Хей, Елси,
Извинявай за забавянето с отговора...и благодаря за идеите ти
Та относно автоевалар-а- ами пробвала съм, но не е като да помага.
Не знам в последно време много работя по въпроса, ама пак си е е...м...!На моменти съм...
Говорех по този въпрос с един колега, защото той е присъствал на такава моя реакция- и той каза, че съм реагирала супер естествено, даже съм била много сладка/което обаче не ме грее/...
Но като цяло ясно няма друг начин освен контрол _________________ Не е достатъчно да си знаеш цената- трябва да се отчита и търсенето!
Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
Пуснато на: Съб Май 03, 2008 10:08 am Заглавие:
Като бях много много малка имах лошия навик, винаги когато учителката ме изкара на дъската да се превърна в хубав, зрял домат. И после тръгват да ми обясняват, че няма да ме изядат и няма от какво да се притеснявам, но ходи му го обяснявай на едно малко лапе. Съвсем нормално си е в моменти на притеснение или пък в някоя неудобна ситуация, да се зачервиш лекинко. Какво му е лошото?!
Иначе с времето успях да преодолея срамът и се овладявам по-лесно, зачервявам се, но незабелижимо за околните. Единственото, което може би ме е карало да се изчервя до крайност, е когато съзря на хоризонта някой сладур. ai _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head"
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети