| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
silviyadi Новак

|
Пуснато на: Нед Фев 03, 2008 3:25 pm Заглавие: Търся добър психолог в София или Плевен, спешно ! |
|
|
здравейте,
Много спешно се нуждая от съвет. Трябва ми информация за добър психолог в София или в Плевен .. Ще съм ви много благодарна и невероятно признателна, ако някои ми даде информация по този въпрос.
Благодаря ви предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Dedoto Асистент

|
Пуснато на: Нед Фев 03, 2008 3:35 pm Заглавие: Re: Търся добър психолог в София или Плевен, спешно ! |
|
|
| silviyadi написа: | здравейте,
Много спешно се нуждая от съвет. Трябва ми информация за добър психолог в София или в Плевен .. Ще съм ви много благодарна и невероятно признателна, ако някои ми даде информация по този въпрос.
Благодаря ви предварително |
Ако ти е по-удобно в Плевен мога да те насоча към специалист,но трябва да конкретизираш от какъв точно специалист имаш нужда-детски психолог,консултант или друг тип.
Що се отнася до София-изборът там е голям. _________________ Само Истината те прави свободен!!! |
|
|
 |
July Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Нед Фев 03, 2008 4:41 pm Заглавие: |
|
|
Бих те помолила за същото (мога да ти дам координати за София евентуално) - би ли конкретизирала малко проблема - в каква област, за каква възраст _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора." |
|
|
 |
senifi Новак

|
Пуснато на: Сря Май 28, 2008 8:43 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте!
Аз също търся координати на добър психолог в София. Проблемът ми е ниско самочувствие.Ако имате инфо и за цени, давайте  |
|
|
 |
July Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Пон Юни 02, 2008 12:59 am Заглавие: |
|
|
Здравей, цените вероятно са различни, но доколкото знам - средно около 20-30 лв. на сесия. Какво точно ти трябва - как си представяш терапията си, ако е терапия? Ако искаш пиши на лични. _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора." |
|
|
 |
senifi Новак

|
Пуснато на: Вто Юни 03, 2008 3:09 am Заглавие: |
|
|
Ами от това, което четох, виждам, че за моя случай се препоръчва най-вече поведенческата терапия.И съм се насочила към това.  |
|
|
 |
July Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Вто Юни 03, 2008 6:25 am Заглавие: |
|
|
Хубаво е, че си направил/а избор Но в тази област вероятно може да те насочи Лейдито. Успех!! _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора." |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2008 12:37 am Заглавие: |
|
|
За вашия проблем по-скоро бих ви препоръчала психодрамата. Миля, че това най-добре ще ви повлияе. Да не е индивидуална сесия, а групова среда. Зад ниското самочувстие може би има и пролеми при общуването и социализацията - психодрамата е идеален метод за повишаване на увереността в себе си, възможностите си и начина, по който се приемате.
Напишете в гугъл Психодрама и можете да си изберете някой от центровете - има много
Успех _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
senifi Новак

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2008 3:43 am Заглавие: |
|
|
Благодаря!
Ще се разтърся  |
|
|
 |
_barboranka_ Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 11:56 pm Заглавие: |
|
|
съгласна съм с лейди-то гугъла ще ти помогне със сигорност  _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
|