Пуснато на: Нед Фев 03, 2008 6:31 pm Заглавие: въпрос към колегите във форума
Здравейте, колеги! Пиша дипломна работа, която изисква използване на американска литература. Бих искал да попитам дали някой разполага с превод на български на Journal of Family Psichology 1993, Vol 7, No 2, pages 176-185 ? Ако някой разполага с този материал на български и няма нищо против да услужи, бих помолил да го изпрати на е-mail: astrax@abv.bg; ще му бъда безкрайно задължен!
Пуснато на: Нед Фев 03, 2008 7:10 pm Заглавие:
Съжалявам, не мога да помогна.
Няма ли възможност да го получиш от Златка Михова? _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Пуснато на: Пон Фев 04, 2008 1:36 pm Заглавие:
Ами, първо допуснах, че учиш в София, ако греша - извинявай, просто инерция.
Златка Михова е създател на програмата по фамилна терапия в България, съвместно със съответния институт в Англия. Второто ми, вероятно погрешно и пак по инерция допускане беше, че специализираш или се каниш да специализираш в тази област. Имам колеги, които учиха фамилна терапия, но едва ли имат статията, за това ми хрумна да се насочиш направо към извора. Което може би не е съвсем невъзможно, ако си достатъчно нахъсен/а и не се притесняваш да питаш _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Уча приложна психология в ПУ. В момента завършвам магистратура и темата на дипломната ми работа е насочена към отчуждението между двамата партньори в семейството. С удоволствие бих се свързал с г-жа Михова, ако имам някакви нейни координати.
Опитвам се сам да преведа тези материали, но това е доста тежка задача е не невъзможна де
Пуснато на: Вто Фев 05, 2008 12:22 am Заглавие:
Писах ти лично съобщение, няма смисъл да товарим форума _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети