Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 9:46 am Заглавие:
Angel написа:
ghh написа:
За кратките мнения - ами как по дълъг начин да проведем диалога:
- Ти имала ли си панически атаки?
- Да.
Някои неща се казват с малко думи, какво да се прави.
Гхх, спецално на тема паник атаки не мисля, че някой би изтрил каквото и да е мнение. Става въпрос за триене на по-безмислени неща, мисля, че знаеш за какво се има в предвид(псувни, заяждане и т.н.). Паник атаката е едно от основните неща, за които е направен този форум. Поне аз така мисля де.
Това беше само пример. Както казах, ако някой е дошъл в този форум да псува, по-добре да му се блокира достъпа изобщо. Поне според мен. _________________ Луда съм, еййй!
Не съм много съгласна с теб Гхх.На всеки човек трябва да се даде втори шанс, за да се промени и поправи.Ако този човек не възприеме забележка и продължи, тогава вече смятам, че едва ли някой ще го остави.Но тук както каза Ангел,темата е за мненията.Не мисля, че толкова интелигентен сайт, ще остави някой да псува като хамалин, но не мисля и, че ще го изхвърли без да го предупреди. Аз изказах мнението си по този въпрос, няма да се повтарям.Мисля че шефката ще прецени,кога и какво да трие.Аз лично няма да съм против, ако е изтрила нещо мое, което не е по правилата или не е аргументирано. _________________ Когато си стигнал толкова далеч, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече си постигнал само половината от това, на което си способен!
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 11:29 pm Заглавие:
mishleto написа:
Не съм много съгласна с теб Гхх.На всеки човек трябва да се даде втори шанс, за да се промени и поправи.Ако този човек не възприеме забележка и продължи, тогава вече смятам, че едва ли някой ще го остави.Но тук както каза Ангел,темата е за мненията.Не мисля, че толкова интелигентен сайт, ще остави някой да псува като хамалин, но не мисля и, че ще го изхвърли без да го предупреди. Аз изказах мнението си по този въпрос, няма да се повтарям.Мисля че шефката ще прецени,кога и какво да трие.Аз лично няма да съм против, ако е изтрила нещо мое, което не е по правилата или не е аргументирано.
Лошо няма - нека го предупредят. И ако просължи да си псува - да се изтрие
Но като изключим псувните, кой преценя дали едно мнение е "стойностно" или не? Един човек? Е ми извинете ме, ама не мога да се съглася. Щом съм си дала зор да напиша някакво мнение, за мен то си е стойностно. А и не видях в правилата да пише, че във форума се трият неаргументираните мнения... Освен това, така ако двама души говорят за нещо, при триене ще се изгуби нишката на разговора.
Абе както и да е, против съм. Хау. _________________ Луда съм, еййй!
Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 204 Местожителство: Wild Rose Country
Пуснато на: Чет Ное 08, 2007 6:20 am Заглавие:
Аз пък съм за триене. Повече от един екран е страшно дълго. Аз такива на ги чета.
Хора не можете ли да си спретнете мислите, така че да се възприемат по-лесно. Така де, що да цитираме учебници. Дайте един линк, ако искате да блеснете толкова.
Въпреки, че съм нов тук (това е моето второ мнение), то ще си изкажа и аз мнението.
Не може да се очаква от който и да е форум да изпълнява едновременно и двете функции:
-1- да решава проблемите и отговаря на въпросите на посетителите по най-добрия начин;
-2- да служи като ценен справочник за информация.
Работата е там, че обикновено изпълняват единствено цел -1-. За да се осъществи цел -2-, то хората са измислили wiki-системите. Ако се инсталира една, мисля, че няма да е безполезна. В нея например ще се поставят най-качествените теми и ще бъдат допълвани и подобрявани на място и свързвани с другите отнасящи се към тях.
Междо другото не казвам, че триенето на теми не трябва да се прилага. Проблемът е там, че ако често се появяват теми с тъпо съдържание, то по-качествените потребители ще напуснат, или по-лошото ще счетат форума за място на "обекти за анализиране" и нищо повече.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети