Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

За и Против триене на мнения
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Аз мисля, че...
Предишната тема :: Следващата тема  

За и Против триене на мнения
За
66%
 66%  [ 10 ]
Против
33%
 33%  [ 5 ]
Общо гласове : 15

Автор Съобщение
ghh
Доцент
Доцент

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Мар 17, 2007 9:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Angel написа:
ghh написа:
За кратките мнения - ами как по дълъг начин да проведем диалога:
- Ти имала ли си панически атаки?
- Да.
Някои неща се казват с малко думи, какво да се прави.

Гхх, спецално на тема паник атаки не мисля, че някой би изтрил каквото и да е мнение. Става въпрос за триене на по-безмислени неща, мисля, че знаеш за какво се има в предвид(псувни, заяждане и т.н.). Паник атаката е едно от основните неща, за които е направен този форум. Поне аз така мисля де.

Това беше само пример. Както казах, ако някой е дошъл в този форум да псува, по-добре да му се блокира достъпа изобщо. Поне според мен.
mishleto
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Съб Мар 17, 2007 8:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не съм много съгласна с теб Гхх.На всеки човек трябва да се даде втори шанс, за да се промени и поправи.Ако този човек не възприеме забележка и продължи, тогава вече смятам, че едва ли някой ще го остави.Но тук както каза Ангел,темата е за мненията.Не мисля, че толкова интелигентен сайт, ще остави някой да псува като хамалин, но не мисля и, че ще го изхвърли без да го предупреди. Аз изказах мнението си по този въпрос, няма да се повтарям.Мисля че шефката ще прецени,кога и какво да трие.Аз лично няма да съм против, ако е изтрила нещо мое, което не е по правилата или не е аргументирано.
ghh
Доцент
Доцент

МнениеПуснато на: Съб Мар 17, 2007 11:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mishleto написа:
Не съм много съгласна с теб Гхх.На всеки човек трябва да се даде втори шанс, за да се промени и поправи.Ако този човек не възприеме забележка и продължи, тогава вече смятам, че едва ли някой ще го остави.Но тук както каза Ангел,темата е за мненията.Не мисля, че толкова интелигентен сайт, ще остави някой да псува като хамалин, но не мисля и, че ще го изхвърли без да го предупреди. Аз изказах мнението си по този въпрос, няма да се повтарям.Мисля че шефката ще прецени,кога и какво да трие.Аз лично няма да съм против, ако е изтрила нещо мое, което не е по правилата или не е аргументирано.

Лошо няма - нека го предупредят. И ако просължи да си псува - да се изтрие Smile
Но като изключим псувните, кой преценя дали едно мнение е "стойностно" или не? Един човек? Е ми извинете ме, ама не мога да се съглася. Щом съм си дала зор да напиша някакво мнение, за мен то си е стойностно. А и не видях в правилата да пише, че във форума се трият неаргументираните мнения... Освен това, така ако двама души говорят за нещо, при триене ще се изгуби нишката на разговора.
Абе както и да е, против съм. Хау.
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

Местожителство: Земята ( временно )

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 2:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Сега шестимата от ремса, можете да вземете решение и да ни заличите регистрациите.. Very Happy на мен и на гхх Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Jana D'ark
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 6:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да бе, гхх има много хубави и важни постовеSmile Стони, ти си по-черната овца PDT_004
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

Местожителство: Земята ( временно )

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 9:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами заличете ме и ще си останете само едноцветни Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ghh
Доцент
Доцент

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 10:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Jana D'ark написа:
Да бе, гхх има много хубави и важни постовеSmile Стони, ти си по-черната овца PDT_004

Уффф, размина ми се...
minion_of_fire
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

Местожителство: Wild Rose Country

МнениеПуснато на: Чет Ное 08, 2007 6:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък съм за триене. Повече от един екран е страшно дълго. Аз такива на ги чета.
Хора не можете ли да си спретнете мислите, така че да се възприемат по-лесно. Така де, що да цитираме учебници. Дайте един линк, ако искате да блеснете толкова.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ves
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Съб Дек 08, 2007 12:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Въпреки, че съм нов тук (това е моето второ мнение), то ще си изкажа и аз мнението.

Не може да се очаква от който и да е форум да изпълнява едновременно и двете функции:
-1- да решава проблемите и отговаря на въпросите на посетителите по най-добрия начин;
-2- да служи като ценен справочник за информация.
Работата е там, че обикновено изпълняват единствено цел -1-. За да се осъществи цел -2-, то хората са измислили wiki-системите. Ако се инсталира една, мисля, че няма да е безполезна. В нея например ще се поставят най-качествените теми и ще бъдат допълвани и подобрявани на място и свързвани с другите отнасящи се към тях.

Междо другото не казвам, че триенето на теми не трябва да се прилага. Проблемът е там, че ако често се появяват теми с тъпо съдържание, то по-качествените потребители ще напуснат, или по-лошото ще счетат форума за място на "обекти за анализиране" и нищо повече.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Аз мисля, че... Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї