Хехе само един от всички ми харесва на мен - другите са драма, драма драма - аз смятам, че в живота има толкова много неща, които да ме натъжават и които не мога да избегна, за това което мога да си го спестя е добре дошло.
За сметка на това обичам свежи филмчета, комедии - нещо, което да ми внесе усмивка в ежедневието, а не да ме натовари.
От всички изброени само Уил Хънтинг ми харесва - жесток филм. Не е тежък, а е мъдър
A lot like love - също е много як _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Гледала ли си "Най-дългият годеж" с Одре Тоту? Той не е само драма, а има страшно много оптимизъм в него. Много надежда и любов Перфектен филм за мен, страхуващата се постоянно от това, че ще загубя мъжа до мен. Даже сега като се сетих и се почувствах една идея по-силна и уверена, че с вяра и упоритост можеш да постигнеш всичко
Пуснато на: Чет Юли 31, 2008 5:19 pm Заглавие:
Jane Eyre написа:
Bibini написа:
Сетих се по този повод за един стар филм "Булката - беглец" с Джулия робъртс.
По кой повод? Не разбрах
По повод страх от обвързване,вечно бягство от нещо,страх от неизвестното,страх да не изгубиш човека до себе си и т.н. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Пет Авг 29, 2008 4:15 am Заглавие:
Гледах един филм - "Джуно" от 2007 г. Приятно филмче. Не точно тийнейджърски, не е и много ангажиращ. Ако се чудите кка да загубите 2 часа, може да си го дръпнете _________________ Луда съм, еййй!
Харесвам всички на Уди Алън и повечето на Никита Михалков,"Часовете", "Големият Лебовски" , на Тарантино също, харесвам "Кафе и цигари", "Невероятната съдба на Амели Пулен"
и разбира се хиииляди други _________________
Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 204 Местожителство: Wild Rose Country
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2008 1:57 am Заглавие:
Скоро гледах Shortbus (2006). Става за еднократно гледане. Особено ако имате поне малко хомосексуални наклонности или търпимост... _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети