| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Challenge Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пет Фев 15, 2008 4:29 am Заглавие: Споделете филм, който ви е харесал ? |
|
|
Ще ми е интересно да обменя малко информация на тема филми, пък така и ще гледам нещо хубаво, което съм пропуснала до сега
Кой филм ви е харесал, независимо от жанра и ако не сме го гледали, с какво си заслужава да се гледа? _________________ Не страдам от психично разстройство.Наслаждавам му се! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Пет Фев 15, 2008 8:59 am Заглавие: |
|
|
оооо, филми хубави има много. Ама така като кажеш без значение от жанра и ми е много трудно да ти кажа. Лично аз много харесах трите филма на Darren Aronofsky - Пи (1998), Реквием за сън (2000) и Фонтанът (2006). Първите два са много силни, третият е малко по-холивудски, но въпреки това също е много добър.
Освен това се кефя на сериалите ДР. Хаус, Криминални уравнения и Декстър (убиецът, дето се подвизава като ченге, не онзи дребен гений ).
Ако искаш да ти препоръчам филм, поне ми кажи какъв жанр искаш да е. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Пет Фев 15, 2008 10:47 am Заглавие: |
|
|
| L00P7R00P написа: | оооо, филми хубави има много. Ама така като кажеш без значение от жанра и ми е много трудно да ти кажа. Лично аз много харесах трите филма на Darren Aronofsky - Пи (1998), Реквием за сън (2000) и Фонтанът (2006). Първите два са много силни, третият е малко по-холивудски, но въпреки това също е много добър.
|
Ха! Ето кой ще ми каже за Фонтанът. Много хубав филм, но аз нищо не разбрах Какво се случи накрая? Някой беше ли спасен в крайна сметка? _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

|
Пуснато на: Пет Фев 15, 2008 12:39 pm Заглавие: |
|
|
Ами честно да ти кажа аз си го пуснах преди два дена, обаче много ми се спеше и го спрях по едно време, но много ми хареса началото. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
Challenge Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Съб Фев 16, 2008 9:00 am Заглавие: |
|
|
Няма значение какъв е жанра.
Аз лично препоръчвам тези , които са сред почетните места във видеотеката ми
Good bye,Lenin!
Cashback
Mi nismo andjeli 1,2 и 3
"Фонтана" , ако трябва да съм честна ми се стори доста скучен, въпреки идеята си.
"Кодът Пи" е доста различен и добър филм, а "Реквием за една мечта" е невероятен!
Последните два филма не се препоръчват на деца под 18 години както и на са любители на латино-сериали. _________________ Не страдам от психично разстройство.Наслаждавам му се! |
|
|
 |
minion_of_fire Дипломиран разбирач

Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 204 Местожителство: Wild Rose Country
|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 7:57 am Заглавие: |
|
|
От сериалите бих ви препоръчал:
Рим (Rome), сезон 1 и 2, 12 + 10 серии. Типично по римски - много кръв, много зрелища, много секс...
Друг, който скоро изгледах: Клъцни/срежи (Nip & Tuck). Житейски филм за съвременна Америка. Много натуралистичен - прастични операции отблизо и др. Гледал съм 4 сезона по 16-на серии. Става за гледане.  _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни. |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 2:50 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък харесвам класики като "Жега"... уникален филм и Кей Пакс Кевин Спейси ми е любим
А иначе Клъцни/Срежи - не ми харесва изобщо на мен. Много ми е... измислено, брутално инфантилен. Хващала съм доста серии и все се опитвам да го загледам...но... _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 11:18 pm Заглавие: |
|
|
Кей Пакс наистина е супер добър филм. Много ми харесва и определено ми е един от любимите филми.
Кръсни-срежи е супер....вулгарен. Не ми допада начинът, по който се представят някои неща. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
sPonGy Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пон Мар 03, 2008 3:55 pm Заглавие: |
|
|
И аз съм фенка на Кей Пакс! Като жанрове мога да препоръчам много хубави трилъри като: 88 Minutes, Inside man, Enough (с Джей Ло), Cellular, The bone collector... айде като изгледаш тези ще има и още!  _________________ Never argue with a fool.People may not see the difference... ;]
Последната промяна е направена от sPonGy на Сря Мар 05, 2008 8:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 7:36 pm Заглавие: |
|
|
"Dangerous mind" с Мишел Пфайфър,"Док Хаус", "Малкълм", "Албатрос","Тетрадката","Послепис обичам те","Алф","Стой до мен".......... _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
ала не искам, не искам да знам
кой със коя се целува." |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 9:12 pm Заглавие: |
|
|
"Послепис, Обичам те" по книгата на Сесилия Ахърн ли? Къде и кога си го гледал? От кога го търся този филм. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 11:03 pm Заглавие: |
|
|
Клъцни/Срежи ми харесва на мен, от сериалите също Сексът и градът, Двама мъже и половина и май това е, а и за адвокати - Адвокатите от Бостън например.
За хубав филм...Красив ум може би е последното силно нещо, което съм гледала от бая време  _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 11:02 pm Заглавие: |
|
|
Да, тази е авторката. Пратих ти ЛС с линк. Изглежда си чел книгата, което означава, че можеш да останеш разочарован от филма. Доколкото знам премиерата в САЩ беше на 21 декември 2007, тук не знам кога ще е но ще питам. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 11:10 pm Заглавие: |
|
|
Книгата я прочетох на един дъх и направо се влюбих в нея. Препоръча ми я приятелката ми, която преди това я е чела и тя също е много доволна от нея и затова искаме да гледаме филма. Чували сме отзивите, но въпреки това искаме да го гледаме. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
mikaella Асистент

Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2008 12:47 am Заглавие: |
|
|
Dogville е един от малкото филми, които те карат да се замислиш, уникален филм!!!
Нестандартен и различен, определено няма да се хареса на хората, които са любители на комерсиалното кино!
Филма е тежък, разкрива човешката природа...
Но най-горещо ви го препоръчвам!!!
П.С. Жалко, че не доби голяма популярност... |
|
|
 |
калина Подрастващ

|
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 1:56 am Заглавие: |
|
|
Аз пък ще ви препоръчам нещо различно-The Secret.Това е документален филм разкриващ най-голямата тайна на живота.Ще се изненадате каква е тя . |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 1:57 am Заглавие: |
|
|
Хехе, интересен начин за представяне на филм - запали ми интереса  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
mikaella Асистент

|
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 2:11 am Заглавие: |
|
|
| калина написа: | Аз пък ще ви препоръчам нещо различно-The Secret.Това е документален филм разкриващ най-голямата тайна на живота.Ще се изненадате каква е тя . |
Още след като прочетох поста ти, започнах да го тегля от zamundata! От колко време ми се гледаше нещо наистина смислено!  _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head" |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 2:21 am Заглавие: |
|
|
И на мен ми е интересно каква е тайната не защото е тайна, а защото е тайната на живота, ако има и някакво филмче за смисъла няма да е лошо. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
|
|
 |
mikaella Асистент

|
Пуснато на: Нед Апр 06, 2008 8:36 am Заглавие: |
|
|
| калина написа: | Аз пък ще ви препоръчам нещо различно-The Secret.Това е документален филм разкриващ най-голямата тайна на живота.Ще се изненадате каква е тя . |
Калина, уникален филм, много се радвам, че го сподели с нас! Който го гледа, наистина ще остане много много изненадан...  _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head" |
|
|
 |
|