Пуснато на: Пет Фев 22, 2008 9:10 pm Заглавие: живот след смърта
Много често започвам да се питам дали има живот след смърта? Честно да ви кажа много ми се иска да има ,и другият ми живот да е по добър от този защото този е един постоянен кошмар в който ми се случват само лоши неща не че ги предизвиквам просто не всичко зависи от мен
Пуснато на: Съб Фев 23, 2008 12:26 am Заглавие:
Разказва ли ти се за това? _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 9:57 pm Заглавие:
"Това, което се случва след смъртта е тъй неизразимо великолепно, че нашето въображение и чувства не успяват да си съставят дори приблизителна представа за него.........Разтварянето на нашата ограничена във времето форма във вечността не води до загуба на смисъла"- Карл Густав Юнг _________________ "Ти ще дойдеш, но ще бъде късно
аз ще гния в гроб студен
ще целуваш букви вместо устни
ще прегръщаш кръста вместо мен."
Дали наистина е хубаво не зная, ще ми се да е така. Наскоро загубих много близък човек. Все съм си мислила, че няма начин да прекъсне връзката ни. Но нямам усещане за това как е оттатък.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети