Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Балон
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Игрички
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
July
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Май 22, 2008 10:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж, а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел...Ще слагам лепило в обувките на лошите хора, а за добрите ще направя чуднички неща. Като например - ще галя дечицата по косичките, а на големите ще шепна хубави предсказания за бъдещето, а те да се чудят какво става и да се питат "побърквам ли се", но въпреки това да усетят мечтано облекчение. Ще целуна заспалите деца, нека да сънуват сладки сънища...А после ще опитам, като съм невидим, дали пък не мога и да се телепортирам..Охх бих опитала да си взема тайничко сладолед, без да ме видят, от някой магазин за сладки работи, или малко вафли от близкото кафе. Може да си сипя и... безалкохолно,защото съм жадна.Ще отскоча до близкия ресторант и ... ще раздам цветята от кошницата на стария цветар. Първото цвете, което докосна с ръка ще бъде за момичето, което...има най-прекрасната усмивка. А второто - за онази стара дама в ъгъла, която гледа замечтано гълъбите.
L00P7R00P
Асистент
Асистент

Местожителство: Looptroopland

МнениеПуснато на: Пет Май 30, 2008 3:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж, а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел...Ще слагам лепило в обувките на лошите хора, а за добрите ще направя чуднички неща. Като например - ще галя дечицата по косичките, а на големите ще шепна хубави предсказания за бъдещето, а те да се чудят какво става и да се питат "побърквам ли се", но въпреки това да усетят мечтано облекчение. Ще целуна заспалите деца, нека да сънуват сладки сънища...А после ще опитам, като съм невидим, дали пък не мога и да се телепортирам..Охх бих опитала да си взема тайничко сладолед, без да ме видят, от някой магазин за сладки работи, или малко вафли от близкото кафе. Може да си сипя и... безалкохолно,защото съм жадна.Ще отскоча до близкия ресторант и ... ще раздам цветята от кошницата на стария цветар. Първото цвете, което докосна с ръка ще бъде за момичето, което...има най-прекрасната усмивка. А второто - за онази стара дама в ъгъла, която гледа замечтано гълъбите. Цветята ще оставя на техните възглавници, а след това....
July
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Юни 15, 2008 6:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж, а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел...Ще слагам лепило в обувките на лошите хора, а за добрите ще направя чуднички неща. Като например - ще галя дечицата по косичките, а на големите ще шепна хубави предсказания за бъдещето, а те да се чудят какво става и да се питат "побърквам ли се", но въпреки това да усетят мечтано облекчение. Ще целуна заспалите деца, нека да сънуват сладки сънища...А после ще опитам, като съм невидим, дали пък не мога и да се телепортирам..Охх бих опитала да си взема тайничко сладолед, без да ме видят, от някой магазин за сладки работи, или малко вафли от близкото кафе. Може да си сипя и... безалкохолно,защото съм жадна.Ще отскоча до близкия ресторант и ... ще раздам цветята от кошницата на стария цветар. Първото цвете, което докосна с ръка ще бъде за момичето, което...има най-прекрасната усмивка. А второто - за онази стара дама в ъгъла, която гледа замечтано гълъбите. Цветята ще оставя на техните възглавници, а след това ще разперя ръце и ще се понеса над града, окъпан в лунна светлина и перести сенки на среднощни облаци........
_barboranka_
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Сря Юни 18, 2008 7:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж, а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел...Ще слагам лепило в обувките на лошите хора, а за добрите ще направя чуднички неща. Като например - ще галя дечицата по косичките, а на големите ще шепна хубави предсказания за бъдещето, а те да се чудят какво става и да се питат "побърквам ли се", но въпреки това да усетят мечтано облекчение. Ще целуна заспалите деца, нека да сънуват сладки сънища...А после ще опитам, като съм невидим, дали пък не мога и да се телепортирам..Охх бих опитала да си взема тайничко сладолед, без да ме видят, от някой магазин за сладки работи, или малко вафли от близкото кафе. Може да си сипя и... безалкохолно,защото съм жадна.Ще отскоча до близкия ресторант и ... ще раздам цветята от кошницата на стария цветар. Първото цвете, което докосна с ръка ще бъде за момичето, което..има най-прекрасната усмивка.Отидох при нея и я..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Vanq
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Пон Ное 17, 2008 5:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж, а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел...Ще слагам лепило в обувките на лошите хора, а за добрите ще направя чуднички неща. Като например - ще галя дечицата по косичките, а на големите ще шепна хубави предсказания за бъдещето, а те да се чудят какво става и да се питат "побърквам ли се", но въпреки това да усетят мечтано облекчение. Ще целуна заспалите деца, нека да сънуват сладки сънища...А после ще опитам, като съм невидим, дали пък не мога и да се телепортирам..Охх бих опитала да си взема тайничко сладолед, без да ме видят, от някой магазин за сладки работи, или малко вафли от близкото кафе. Може да си сипя и... безалкохолно,защото съм жадна.Ще отскоча до близкия ресторант и ... ще раздам цветята от кошницата на стария цветар. Първото цвете, което докосна с ръка ще бъде за момичето, което..има най-прекрасната усмивка.Отидох при нея и я..целунах по бузата,а след това тя...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Игрички Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 6 от 6

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї