| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Challenge Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 9:13 am Заглавие: |
|
|
Mnogo kli6iran stana pak teksta....malko po-taka , ne moje li...ve4e ne e interesno  _________________ Не страдам от психично разстройство.Наслаждавам му се! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 5:12 pm Заглавие: |
|
|
От както се започна ми се искаше да го кажа - стига с мелодрамите Но реших да не нарушавам на хората кефа. Сега давам рамо на Чалиндж  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 5:29 pm Заглавие: |
|
|
Дайте нова идея тогава  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 5:31 pm Заглавие: |
|
|
Ех да бях...
Това е изречението ... хехе или само началото на изречение. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 10:06 pm Заглавие: |
|
|
Ех да бях невидим за един ден... _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 10:11 pm Заглавие: |
|
|
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би ... _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 10:15 pm Заглавие: |
|
|
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 10:48 pm Заглавие: |
|
|
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък... _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 10:51 pm Заглавие: |
|
|
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката........ _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
ала не искам, не искам да знам
кой със коя се целува." |
|
|
 |
mikaella Асистент

Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
|
Пуснато на: Съб Апр 12, 2008 3:57 am Заглавие: |
|
|
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните...
П.С. Изглежда, че ще се получи нещо по-различно, хубаво е да има и малко разнообразие.  _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head"
Последната промяна е направена от mikaella на Съб Апр 12, 2008 4:10 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

|
Пуснато на: Съб Апр 12, 2008 4:08 am Заглавие: |
|
|
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните форми на тялото от противоположния пол. Или пък бих _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Апр 12, 2008 4:09 am Заглавие: |
|
|
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма... _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

|
Пуснато на: Съб Апр 12, 2008 4:13 am Заглавие: |
|
|
Хах, малко сме се позасякли, ако искаш махни моето.
ПП: Пък може да го направим по-интересно и да имаме две паралелни ситуации? _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Апр 12, 2008 4:16 am Заглавие: |
|
|
Слеващия да си избере, което му допада повече и продължаваме  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Challenge Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Съб Апр 12, 2008 9:13 am Заглавие: |
|
|
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и... _________________ Не страдам от психично разстройство.Наслаждавам му се! |
|
|
 |
July Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Нед Апр 13, 2008 5:57 pm Заглавие: |
|
|
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и...си говорят колко съм готин и как им липсвам.. _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора." |
|
|
 |
sPonGy Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Нед Апр 13, 2008 7:07 pm Заглавие: |
|
|
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от... _________________ Never argue with a fool.People may not see the difference... ;] |
|
|
 |
mikaella Асистент

Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 5:06 pm Заглавие: |
|
|
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал... _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head" |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 6:14 pm Заглавие: |
|
|
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 6:30 pm Заглавие: |
|
|
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
|