Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 9:44 pm Заглавие:
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 10:00 pm Заглавие:
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж , а може и .......... _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
ала не искам, не искам да знам
кой със коя се целува."
Невидимостта, до колкото знам, не означава, че нещото го няма...просто е прозрачно и светлината преминава през него. Но както и да е, придържам се към плана.
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж Embarassed , а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма.. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж Embarassed , а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става.. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Пуснато на: Вто Апр 15, 2008 3:00 pm Заглавие:
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж Embarassed , а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите... _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж Embarassed , а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел... _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж Embarassed , а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел...Ще слагам лепило в обувките на лошите хора, а за добрите ще... _________________ Не страдам от психично разстройство.Наслаждавам му се!
Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
Пуснато на: Сря Апр 16, 2008 2:24 pm Заглавие:
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж Embarassed , а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел...Ще слагам лепило в обувките на лошите хора, а за добрите ще направя чуднички неща. Като например... _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head"
Пуснато на: Пет Апр 18, 2008 7:01 am Заглавие:
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж Embarassed , а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел...Ще слагам лепило в обувките на лошите хора, а за добрите ще направя чуднички неща. Като например - ще галя дечицата по косичките, а на големите ще шепна хубави предсказания за бъдещето.. _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж Embarassed , а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел...Ще слагам лепило в обувките на лошите хора, а за добрите ще направя чуднички неща. Като например - ще галя дечицата по косичките, а на големите ще шепна хубави предсказания за бъдещето, а те да се чудят какво става... _________________ Never argue with a fool.People may not see the difference... ;]
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж Embarassed , а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел...Ще слагам лепило в обувките на лошите хора, а за добрите ще направя чуднички неща. Като например - ще галя дечицата по косичките, а на големите ще шепна хубави предсказания за бъдещето, а те да се чудят какво става и да се питат "побърквам ли се"... _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
Пуснато на: Пет Апр 18, 2008 10:47 pm Заглавие:
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж, а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел...Ще слагам лепило в обувките на лошите хора, а за добрите ще направя чуднички неща. Като например - ще галя дечицата по косичките, а на големите ще шепна хубави предсказания за бъдещето, а те да се чудят какво става и да се питат "побърквам ли се", но въпреки това да усетят мечтано облекчение. Ще целуна... _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 204 Местожителство: Wild Rose Country
Пуснато на: Вто Апр 22, 2008 12:28 pm Заглавие:
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж, а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел...Ще слагам лепило в обувките на лошите хора, а за добрите ще направя чуднички неща. Като например - ще галя дечицата по косичките, а на големите ще шепна хубави предсказания за бъдещето, а те да се чудят какво става и да се питат "побърквам ли се", но въпреки това да усетят мечтано облекчение. Ще целуна заспалите деца, нека да сънуват сладки сънища... _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни.
Пуснато на: Нед Май 04, 2008 9:18 pm Заглавие:
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж, а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел...Ще слагам лепило в обувките на лошите хора, а за добрите ще направя чуднички неща. Като например - ще галя дечицата по косичките, а на големите ще шепна хубави предсказания за бъдещето, а те да се чудят какво става и да се питат "побърквам ли се", но въпреки това да усетят мечтано облекчение. Ще целуна заспалите деца, нека да сънуват сладки сънища...А после ще опитам, като съм невидим, дали пък не мога и да се телепортирам..
_________________ _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж, а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел...Ще слагам лепило в обувките на лошите хора, а за добрите ще направя чуднички неща. Като например - ще галя дечицата по косичките, а на големите ще шепна хубави предсказания за бъдещето, а те да се чудят какво става и да се питат "побърквам ли се", но въпреки това да усетят мечтано облекчение. Ще целуна заспалите деца, нека да сънуват сладки сънища...А после ще опитам, като съм невидим, дали пък не мога и да се телепортирам.. Охх бих опитала да си взема тайничко сладолед, без да ме видят, от някой магазин за сладки работи, или малко... _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Пуснато на: Вто Май 06, 2008 12:52 am Заглавие:
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж, а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел...Ще слагам лепило в обувките на лошите хора, а за добрите ще направя чуднички неща. Като например - ще галя дечицата по косичките, а на големите ще шепна хубави предсказания за бъдещето, а те да се чудят какво става и да се питат "побърквам ли се", но въпреки това да усетят мечтано облекчение. Ще целуна заспалите деца, нека да сънуват сладки сънища...А после ще опитам, като съм невидим, дали пък не мога и да се телепортирам..Охх бих опитала да си взема тайничко сладолед, без да ме видят, от някой магазин за сладки работи, или малко вафли от близкото кафе. Може да си сипя и... _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Пуснато на: Пон Май 12, 2008 10:47 pm Заглавие:
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж, а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел...Ще слагам лепило в обувките на лошите хора, а за добрите ще направя чуднички неща. Като например - ще галя дечицата по косичките, а на големите ще шепна хубави предсказания за бъдещето, а те да се чудят какво става и да се питат "побърквам ли се", но въпреки това да усетят мечтано облекчение. Ще целуна заспалите деца, нека да сънуват сладки сънища...А после ще опитам, като съм невидим, дали пък не мога и да се телепортирам..Охх бих опитала да си взема тайничко сладолед, без да ме видят, от някой магазин за сладки работи, или малко вафли от близкото кафе. Може да си сипя и... безалкохолно,защото съм жадна.Ще отскоча до близкия ресторант и ... _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж, а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел...Ще слагам лепило в обувките на лошите хора, а за добрите ще направя чуднички неща. Като например - ще галя дечицата по косичките, а на големите ще шепна хубави предсказания за бъдещето, а те да се чудят какво става и да се питат "побърквам ли се", но въпреки това да усетят мечтано облекчение. Ще целуна заспалите деца, нека да сънуват сладки сънища...А после ще опитам, като съм невидим, дали пък не мога и да се телепортирам..Охх бих опитала да си взема тайничко сладолед, без да ме видят, от някой магазин за сладки работи, или малко вафли от близкото кафе. Може да си сипя и... безалкохолно,защото съм жадна.Ще отскоча до близкия ресторант и ... ще раздам цветята от кошницата на стария цветар.
Пуснато на: Вто Май 13, 2008 7:39 am Заглавие:
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж, а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел...Ще слагам лепило в обувките на лошите хора, а за добрите ще направя чуднички неща. Като например - ще галя дечицата по косичките, а на големите ще шепна хубави предсказания за бъдещето, а те да се чудят какво става и да се питат "побърквам ли се", но въпреки това да усетят мечтано облекчение. Ще целуна заспалите деца, нека да сънуват сладки сънища...А после ще опитам, като съм невидим, дали пък не мога и да се телепортирам..Охх бих опитала да си взема тайничко сладолед, без да ме видят, от някой магазин за сладки работи, или малко вафли от близкото кафе. Може да си сипя и... безалкохолно,защото съм жадна.Ще отскоча до близкия ресторант и ... ще раздам цветята от кошницата на стария цветар. Първото цвете, което докосна с ръка ще бъде за момичето, което... _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 10:52 pm Заглавие:
Ех да бях невидим за един ден... какво ли щеше да се случи.Може би щях да гледам кино безплатно, или да влезна в женската съблекалня, или пък в мъжката, за да се насладя на прелестните тайни форми. Но най-интересни биха ми били разговорите за мен, когато ме няма...Дали хората ме виждат човек, такъв какъвто се виждам аз и си говорят колко съм готин и как им липсвам. Или пък ти казват как най-накрая са се отървали от моето присъствие. Но не знам дали бих искал да ставам свидетел на такъв разговор или да науча чуждото мнение така, както хората го представят. Но ако отида на безплатно кино, мога да си взимам от пуканките на другите и... да сядам където си искам, например в скута на някой младеж, а може и да отида в кабинката да си правя шеги с филма. Еех че весело ще бъде да гъделичкам хората, а те да се чудят какво става..или да ги дърпам за косите. Но защо да не използвам умението си да избягвам погледите за благородна цел...Ще слагам лепило в обувките на лошите хора, а за добрите ще направя чуднички неща. Като например - ще галя дечицата по косичките, а на големите ще шепна хубави предсказания за бъдещето, а те да се чудят какво става и да се питат "побърквам ли се", но въпреки това да усетят мечтано облекчение. Ще целуна заспалите деца, нека да сънуват сладки сънища...А после ще опитам, като съм невидим, дали пък не мога и да се телепортирам..Охх бих опитала да си взема тайничко сладолед, без да ме видят, от някой магазин за сладки работи, или малко вафли от близкото кафе. Може да си сипя и... безалкохолно,защото съм жадна.Ще отскоча до близкия ресторант и ... ще раздам цветята от кошницата на стария цветар. Първото цвете, което докосна с ръка ще бъде за момичето, което...има най-прекрасната усмивка. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6Следваща
Страница 5 от 6
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети