Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Диета
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Спорт, Хранене и Диети
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bra1nless
Подрастващ
Подрастващ

Местожителство: около София

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 12:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Супер. Благодаря Udercovah. Аз тренирам през ден като редувам мускулните гупи - гърди-бицепс, гръб-трицепс, крака+рамо. Корема го тренирам винаги, когато не правя гръб. Затова ме интересуваше дали не го претоварвам като тренирам и вкъщи. Мерси още веднъж!
Ani-bani
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Нед Фев 25, 2007 7:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

undercovah мерси. Може би е моя грешката, че не съобразих, че тренирах за друго нещо, а незнам защо реших, че щом тренирам, не трябва да имам мускулна треска. Но и по принцип ми беше интересно, защото спорихме с един приятел на тази тема - до някъде той печелиSmile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dedoto
Асистент
Асистент

МнениеПуснато на: Вто Фев 27, 2007 12:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Willie написа:
Дедо, той не веднъж е писал, че като бърза на фонетична греши и се извини предварително.
Е,извинявам се в такъв случай за критичната си оценка-бих искал да мога да изтрия съобщенията,но не намерих начин...Изглежда е минало определено време,след което няма тая опция.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
sheffkata
Site Admin
Site Admin

МнениеПуснато на: Вто Фев 27, 2007 12:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Желанието Ви ще бъде изпълненоSmile
sweet_love
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Сря Май 02, 2007 1:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък имам лек проблем. Немога да пазя диета, просто си казвам, че трябва поне десет дена да пазя диета (защото винаги като се гледам във огледалото не се харесвам) иииии..... като видя нещо което ми харесва немога да му устоя и веднага почвам да ям.
Обикновенно по-цял ден не ям (само във даскалото)
и вечерта майками като се прибере винаги носи нещо което аз обичам и край със диетата какво да правя ? ? ? ??
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kotarana
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Сря Май 02, 2007 6:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами аз не съм привърженик на диетите и както специалистът горе обясни ние дебелеем, когато не даваме редовно храна на стомаха ни и той си прави запаси, защото незнае кога пак ще яде. Следователно просто си наложи не диета, а режим на хранене. Хапвай по часове и по малко. Не е идеята да се лишиш от храна, а да си ядеш умерено и РЕДОВНО. Иначе диетата има временен ефект - не ядеш, отслабваш и после пак ядеш и дебелееш. Ако си създадеш един режим на хранене по часове (горе-долу не точен час) и по определено количество (да не преяждаш) ще имаш ного по-добри резултати.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Спорт, Хранене и Диети Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї