Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 12:09 am Заглавие:
Супер. Благодаря Udercovah. Аз тренирам през ден като редувам мускулните гупи - гърди-бицепс, гръб-трицепс, крака+рамо. Корема го тренирам винаги, когато не правя гръб. Затова ме интересуваше дали не го претоварвам като тренирам и вкъщи. Мерси още веднъж! _________________ Не можеш да промениш миналото, затова промени бъдещето!
undercovah мерси. Може би е моя грешката, че не съобразих, че тренирах за друго нещо, а незнам защо реших, че щом тренирам, не трябва да имам мускулна треска. Но и по принцип ми беше интересно, защото спорихме с един приятел на тази тема - до някъде той печели
Дедо, той не веднъж е писал, че като бърза на фонетична греши и се извини предварително.
Е,извинявам се в такъв случай за критичната си оценка-бих искал да мога да изтрия съобщенията,но не намерих начин...Изглежда е минало определено време,след което няма тая опция.
Аз пък имам лек проблем. Немога да пазя диета, просто си казвам, че трябва поне десет дена да пазя диета (защото винаги като се гледам във огледалото не се харесвам) иииии..... като видя нещо което ми харесва немога да му устоя и веднага почвам да ям.
Обикновенно по-цял ден не ям (само във даскалото)
и вечерта майками като се прибере винаги носи нещо което аз обичам и край със диетата какво да правя ? ? ? ??
Ами аз не съм привърженик на диетите и както специалистът горе обясни ние дебелеем, когато не даваме редовно храна на стомаха ни и той си прави запаси, защото незнае кога пак ще яде. Следователно просто си наложи не диета, а режим на хранене. Хапвай по часове и по малко. Не е идеята да се лишиш от храна, а да си ядеш умерено и РЕДОВНО. Иначе диетата има временен ефект - не ядеш, отслабваш и после пак ядеш и дебелееш. Ако си създадеш един режим на хранене по часове (горе-долу не точен час) и по определено количество (да не преяждаш) ще имаш ного по-добри резултати. _________________ mur-mqu
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети