Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Оцеляване
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Игрички
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
deanne
Наш човек
Наш човек

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Авг 01, 2008 11:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Извършва се принудително потапяне Laughing сериозно, но моя треньор на по-малките с една летва държеше главата им под водата.
А тогава, ако идеш на психолог или нещо такова дали нещата няма да се променят? Всъщност май Лейдито знае най-добре дали това ще ти помогне.
кой със коя се целува."
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Jane Eyre
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Пет Авг 01, 2008 11:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

deanne написа:
Извършва се принудително потапяне Laughing сериозно, но моя треньор на по-малките с една летва държеше главата им под водата.

Да, и на мен са ми я държали като малка. Мисля, че това беше основният стрес, който напълно ме отказа от плуването. После не помня как, преди 5-6 години някой ме излъга да ме научи поне жабешката. Но главата попадне ли ми под водата - полудявам!
Върнете се в началото
deanne
Наш човек
Наш човек

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Съб Авг 02, 2008 12:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Но главата попадне ли ми под водата - полудявам!-и аз, ама от кеф.
кой със коя се целува."
Върнете се в началото
Vanq
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Пон Ное 17, 2008 1:23 am    Заглавие: Re: Оцеляване Отговорете с цитат

lady-to написа:
Хайде да си измислим хипотетична ситуация и да намерим решението й.
Представете си, че сме на палатка в планината. Отишли сме на екскурзия, но изведнъж се появява буря. Успяваме да се скрием в най-близката пещера, която не е голяма - едвам побира 4 човека. Спира бурята, излизаме и вождаме, че палатката ни е скъсана, храната ни е унищожена и няма преминаване, защото навсякъде около нас са падали дървета и са препречили пътя, а навсякъде е кал и вода от близката река. Изгубили сме и картата в бурята.
Това, което е останало е :

Ножче, вилица и лъжица
Въжета и парчета плат от палатката
много малко останала храна - за не повече от 1 ден.
огледало
спални чували
комплект за шиене - игли и конци

Какво ще правим?

Ами 1 ще кажем на всички да се успокоят и ,че ще намерим решение на всичко.ако наистина се установи,че няма изход ще се вземат големи листа от дървета ,за да се направи покрив за нощуване.Ще се взематат стъбилни малки дървени колчета,които ще се изпилят с ножа и ще се зашие плат с помоща на конците и иглите и ще се направят нещо като стени на убежището да предпази ,ако има предстоящо подобно бедствие.Ще се потърси в гората за още храна,например подове за гъби не искам да говоря!Ако има някой от екипажа,който разбира от тях може чак тогава да се късат и то в негово присъствие,за да не се натъкнат на лъжливи и отровни двойници.Храната от палатката ще се разпредели така,че да покрива времето ,за което ще успеят хората да повикат помощ.Ще се изработи също С.О.С сигнал,ако мобилните нямат обхват.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Игрички Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї