| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sheffkata Site Admin

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 1:02 am Заглавие: Събирам мнения |
|
|
Благодаря специално на Дедото, който пое инициатива за промяна на форума. Ако има нещо, което искате да се добави или да се смени пишете тук и след обсъждане и премисляне, ще или не ще да го направим. Благодаря ви за вниманието _________________ Кой свирка там, еЙ....?? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Dedoto Асистент

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 1:58 pm Заглавие: |
|
|
Добре е да се определи някакъв условен срок за получаване на отговор.След изтичането му,например,темата да се модифицира или архивира.Така ще има движение на идеи,актуализация и свежест на форума.
Но задължително смятам,че трябва да има архив,по възможност с вградена търсачка,но това в последствие,засега не е фатално.
Очаквам повече мнения по този въпрос. |
|
|
 |
Angel Разбирач

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 2:17 pm Заглавие: |
|
|
Дедо е прав, обаче ако се говори за в бъдеще. Сега сме твърде малко хора за да се предприемат такива мерки. Аз мисля, че като сайт за психология (защото все пак това беше основната му идея) е добре да се пишат повече неща в разделите свързани с неврози, депресии, панически атаки и т.н. Не казвам, че новите теми с различно съдържание са лоши. Просто се надявам форум-а да успее със солидни мнения в графите, които изброих горе. За общи приказки и секс може да се пише и чете на хиляди други места. Няма нищо лошо да се пише и тук, но не искам това да стане преобладаващо. Това е разбира се само мое мнение, не искам да се налагам или конфронтирам с другите, които пишат предимно в темите, които не са мои любими. _________________ Който умира с възторг, нека се пази от възкресение. |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 2:42 pm Заглавие: |
|
|
Един съвет, който няма общо със структурата и темите по сайта:
Администраторите/модераторите е по-добре да си направят e-mail адреси, които да използват само за сайта, а да не дават личните си такива. Не че е лошо, но рискувате да започнат да ви спамят отвсякъде... _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
sheffkata Site Admin

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 3:31 pm Заглавие: |
|
|
| ghh написа: | Един съвет, който няма общо със структурата и темите по сайта:
Администраторите/модераторите е по-добре да си направят e-mail адреси, които да използват само за сайта, а да не дават личните си такива. Не че е лошо, но рискувате да започнат да ви спамят отвсякъде... |
Поправено е! _________________ Кой свирка там, еЙ....?? |
|
|
 |
Dedoto Асистент

|
Пуснато на: Чет Мар 08, 2007 1:58 am Заглавие: |
|
|
Мисля,че е добре да се поставят по-актуални теми в папката семейство.Би могло и да отпаднат някои от тях...
Други мнения? |
|
|
 |
sheffkata Site Admin

|
Пуснато на: Чет Мар 08, 2007 12:43 pm Заглавие: |
|
|
Teмата за цветовете например предлагам да отпадне. Ако някой има мнение на което държи от там - да казва да го пазя Да няма наранени. _________________ Кой свирка там, еЙ....?? |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Чет Мар 08, 2007 7:41 pm Заглавие: |
|
|
Сещам се за още нещо... какво ще кажете да се ограничи размера на аватара? Защото сега има огромни аватари и едно мнение от рода "Да, съгласна съм" може да заеме 10 сантиметра от екрана заради големия аватар на потребителя. _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Чет Мар 08, 2007 7:59 pm Заглавие: |
|
|
Съгласна! А ти Гхх кога ще сложиш ? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Чет Мар 08, 2007 9:25 pm Заглавие: |
|
|
| lady-to написа: | Съгласна! А ти Гхх кога ще сложиш ? |
Ами аз си имам мнение, че аватарът трябва по някакъв начин да описва потребителя. Не знам от къде ми се е пръкнало това мнение, ама на - така го приемам аватара. Обаче винаги ми е било много трудно да се опиша... изобщо нямам идея каква картинка да си сложа.
Може би трябва да пусна тема - конкурс за мой аватар
И потребителите, които вече са с някакви впечатления за мен, да препоръчат нещо
И ако може да не взимат предвид мненията ми за вегетарианството, защото няма да си сложа кървави зъби за аватар - от сега го казвам!
Шегичка _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
Angel Разбирач

|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 7:48 pm Заглавие: |
|
|
Аз също съм "ЗА" аватари, които не са големи. Хубаво е нещо малко, достатъчно видимо да покаже картинка, но не такова която да ти я набие в очите. До тук мисля, че повечето хора са уцелили прилични на големина аватари. Гхх, ако те питат много, просто кажи, че си сложила аватар- снимка на невидимия  _________________ Който умира с възторг, нека се пази от възкресение. |
|
|
 |
Stoni Дипломиран разбирач

Регистриран на: 31 Яну 2007 Мнения: 219 Местожителство: Земята ( временно )
|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 9:13 pm Заглавие: |
|
|
Моя аватар е по-по-най
 |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 10:26 pm Заглавие: |
|
|
| Stoni написа: | Моя аватар е по-по-най
 |
Ти ли си на снимката? _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
Willie Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 10:33 pm Заглавие: |
|
|
Що да не е Стони на снимката. Аз също съм на мойта...  |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 10:41 pm Заглавие: |
|
|
Нека е той, лошо няма. Просто питам.
А ти май отдавна не си се бръснал... _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
Stoni Дипломиран разбирач

Регистриран на: 31 Яну 2007 Мнения: 219 Местожителство: Земята ( временно )
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 12:12 am Заглавие: |
|
|
Аз съм си..и когато съм си в нас пиша винаги от това място...е по често чашата е стъклена с лед 2бр. но това са подробности  |
|
|
 |
Dedoto Асистент

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 12:36 pm Заглавие: |
|
|
| sheffkata написа: | Teмата за цветовете например предлагам да отпадне. Ако някой има мнение на което държи от там - да казва да го пазя Да няма наранени. | Шефке,тази тема може и да не отпада,а да бъде преместена в общи приказки.Освен това мисля,че ще е добре двете теми за "гнездата"да се обидинят в една такава.
Все още нямаме достатъчно актуални теми в папката семейство.Мисля,че в това направление може да се постигне още много. |
|
|
 |
Angel Разбирач

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 3:02 pm Заглавие: |
|
|
Дедо, причината да няма много теми за семейство е, че повечето от нас сме твърди млади и не сме създали семейства. Хем сме възрастни, хем сме на 20-30 години и още нямаме деца и бракове. Поне аз така мисля де. Нямаме опита да говорим толкова по тази иначе интересна тема. _________________ Който умира с възторг, нека се пази от възкресение. |
|
|
 |
Dedoto Асистент

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 3:29 pm Заглавие: |
|
|
| Angel написа: | | Дедо, причината да няма много теми за семейство е, че повечето от нас сме твърди млади и не сме създали семейства. Хем сме възрастни, хем сме на 20-30 години и още нямаме деца и бракове. Поне аз така мисля де. Нямаме опита да говорим толкова по тази иначе интересна тема. |
Разбирам,но въпреки това всеки от нас участва в семейства,или най-малкото всички сме били деца,нали така?Освен това, тук се предполага,че трябва да се намират и някой психолози .Повечето имат конкретни наблюдения върху семействата.Някой мои близки са направо изследователи Аз мисля,че всеки от нас би могъл да се изкаже по разни въпроси,без да се изисква кой-знае какъв задълбочен опит ... |
|
|
 |
Dedoto Асистент

|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 7:24 pm Заглавие: |
|
|
| Шефке,нямах време днес и нищо не успях да прочета от мненията след моето.Виждам,че не си съгласна с прадложенията ми.Прати ми лично ако обичаш,за да ми обясниш защо.Може и да не съм успял да обясна какво точно съм имал предвид и да е станало недоразумение. |
|
|
 |
|