Ох Sellfkiller ти ме разби - това е толкова хлъзгав и flexible подход твоя, че почвам да си мисля, че трябва да си ужасно успешен в бизнес сферата в която се изявяваш Да не си консултант ? _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Ох Sellfkiller ти ме разби - това е толкова хлъзгав и flexible подход твоя, че почвам да си мисля, че трябва да си ужасно успешен в бизнес сферата в която се изявяваш Да не си консултант ?
Елси, всъщност работата /професията/ ми е да помагам на хората, по - точно да решавам проблемите им, май от всякакво естество. Не ми се иска да споделям какво точно работя, но определено не съм консултант, поне не професионално. В някои области /тези за които съм учил/ много хора, предимно приятелите ми, се консултират с мен но това не го правя професионално, поне не и за тях. И за щастие или нещастие не съм бизнесмен но почти всичките ми приятели са такива. А хората които добре ме познават казват, че обикновено съм праволинеен, понякога и прекалено дори _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 7:45 pm Заглавие:
sellfkiller,твоя подпис ме кара наистина да разбера доста неща за теб.
Че си много ерудирана личност,с богат житейски опит.И си достатъчно мъдър,защото за да стигнеш до този извод - не е толкова лесно.Няма значение че е от теория на вероятностите - важното е че точно на това си обърнал внимание.Много съм съгласна с това твърдение - наистина "Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности"
Само ще добавя и въпрос на гледна точка е. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 2:31 am Заглавие:
Не е съвсем подпис , само невербално послание, ако ви се струва забавно за разчитане, Селфкилър и Биби _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Не разбрах всичко July но май никога не се изчервавям Bibini. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 5:57 am Заглавие:
А, това беше просто шега, sellfkiller. Онова разбиране и добронамереност, които прескачаха между вас с Bibini бяха толкова мили, че се изкуших и аз да се включа. И посланието на рисунките беше в този смисъл - нещо като шеговит ребус, който сигурно може да бъде разбиран по много начини, но смисълът, който аз вложих беше просто закачка. Надявам се да ви се стори забавно, но ако не..няма лошо _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 4:37 pm Заглавие:
July написа:
А, това беше просто шега, sellfkiller. Онова разбиране и добронамереност, които прескачаха между вас с Bibini бяха толкова мили, че се изкуших и аз да се включа. И посланието на рисунките беше в този смисъл - нещо като шеговит ребус, който сигурно може да бъде разбиран по много начини, но смисълът, който аз вложих беше просто закачка. Надявам се да ви се стори забавно, но ако не..няма лошо
Освен да ни го преведеш _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 5:04 pm Заглавие:
Разбира се,Bibini,
малко--ревност??--желание да бъда част от емоционалния кипеж--нещо като - ехо-о-о--и аз съм тук--и съм готина--срамувам се от подобно себеизтъкване и неканена намеса--вие какво бихте казали?
Стори ми се забавно, защото е нещо като картинен ребус, даже ми хрумна, че може да се направи такава асоциативна игра - нещо като - съобщение с емотикони. Разбира се, такива съобщения едва ли ще бъдат истински разчетени, но пък биха могли да породят най-различни и интересни тълкувания.
А иначе, беше ми забавно - тъжно-иронично - защото е истина, обаче - осъзната и с малко лекичък присмех към себе си, мога да я демонстрирам. Ако обаче съм сбъркала, моля за извинение
Разбира се, в живота няма смисъл да викаш - ехо, аз съм тук- трябва просто да си там --и да участваш _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Ама вие и двете сте много сладки Как да не ви обича човек. Добре, че има хора като вас, помагат да вярваш, че има и добро на планетата _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Пуснато на: Пон Юни 16, 2008 4:42 am Заглавие:
Благодаря, sellfkiller, галантен, както винаги
Съгласна съм с теб - не за себе си, за хората във форума - съвсем различни, но--Хора--и това дава надежда и топлота, понякога вероятностите създават --почти сигурност _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Пуснато на: Пон Юни 16, 2008 2:50 pm Заглавие:
July,никога нямам против намесата и то особено твоята.Наистина поне в този форум лъха на топлина и човешко отношение.
sellfkiller,отново благодаря за хубавите думи.Ще взема да повярвам че има и по-различни мъже.Но са голяма рядкост.И както е лафа че всички свестни мъже или са заети или са обратни.Имам предвид че и ти си зает
Пък аз да си живея с моя _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
То същото, повече или по- малко, важи и за жените А иначе за обратните и женените съм напълно съгласен За мен е много приятна изненада, че намирам в общуването с вас много удоволствие и емоционално задоволяване /за съжаление в нета май може само такова и по-добре, че иначе изкушенията щяха да са много и неустоими/ _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Пуснато на: Пон Юни 16, 2008 7:45 pm Заглавие:
sellfkiller написа:
.... /за съжаление в нета май може само такова и по-добре, че иначе изкушенията щяха да са много и неустоими/
Е,по принцип от виртуално емоционално задоволяване може да се стигне и до реално и друго задоволяване,но ... не е желателно при положение че сме с половинки. Защото наистина ще станат много и неустоими изкушения така като се замисля _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Ти го каза Още повече, че моята половинка също е тук, може би и в момента - тя си имам комп _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Пуснато на: Вто Юни 17, 2008 3:05 pm Заглавие:
Е,моята половинка не е тук и по принцип не знае за този сайт.И по-добре за мен Та твоята половинка със сигурност знае че няма да се случи нищо поне от този сайт в случая _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6Следваща
Страница 3 от 6
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети