Пуснато на: Вто Юни 17, 2008 8:43 pm Заглавие:
Добре е направила,че ти е показала този сайт.Иначе щяхме да загубиме доста.С тази твоя галантност,чар и мъдрост е доста по-интересно и забавно във форума. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Изобщо не съм убеден, че форума е спечелил от мен толкова колкото аз от него. Тук си срещнах някои много готини човечета, от двата пола _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 2:35 pm Заглавие:
Скромността краси човека Но ти сигурно си достатъчно хубав - така че не е нужно да си толкова скромен. Сигурно и ти си спечелил доста от този форум,но все пак и ние сме спечелили добър събеседник. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 7:32 pm Заглавие:
В тази тема трябва да коментираш подписа на този преди теб. Аз щях сега да коментирам твоя,само че ти нямаш такъв.
Не гледай от Бибини и Селфкилър при тях положението е друго ( ) _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
ала не искам, не искам да знам
кой със коя се целува."
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 7:33 pm Заглавие:
barborana1204 написа:
нищо не разбрах от този тема
Коментираме си подписите под мненията.Всеки който иска си е добавил подпис в профила.Моя е НИКОГА не казвай НИКОГА - защото НЯМА начин да НЯМА начин. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 7:35 pm Заглавие:
deanne написа:
...
Не гледай от Бибини и Селфкилър при тях положението е друго ( )
Е,при нас е друго Ние си коментирахме взаимно и други неща освен подписи.Но май доста хора взеха че ни завидяха _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 7:36 pm Заглавие:
Тва ми звучи така все едно шоп го е казал, по-точно тази част " Няма начин да няма начин"
Не бе Бибини не съм ви завидяла, даже сте много сладки отстрани и ми внасяте мъничко тъга понеже не можете да бъдете заедно. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
кой със коя се целува."
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 7:38 pm Заглавие:
То тия дето сме родени в София и се водиме софиянци - на всичките им казват че са шопи Та се замисли.Нямам желание да се заяждам. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 7:42 pm Заглавие:
deanne написа:
Тва ми звучи така все едно шоп го е казал, по-точно тази част " Няма начин да няма начин"
Не бе Бибини не съм ви завидяла, даже сте много сладки отстрани и ми внасяте мъничко тъга понеже не можете да бъдете заедно.
Не тъгувай.То в живота се случват много неща,които не си ги търсил.И накрая е нежелателно по стечение на обстоятелствата. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 8:30 pm Заглавие:
Влизаш си в профила, вървиш надолу по страницата и ще видиш на едно място пише подпис и вдясно има пространство да напишеш нещо. Пишеш квот пишеш слизаш най-долу в страницата и даваш прати. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
кой със коя се целува."
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 9:14 pm Заглавие:
Bibini написа:
Е,при нас е друго Ние си коментирахме взаимно и други неща освен подписи.Но май доста хора взеха че ни завидяха
Хей, Биби, това за мен ли се отнася? Ама аз си признах съвсем чистосърдечно и после - това е една съвсем добронамерена завист - колкото да дръпна себе си за ушите, пък вие да продължите да се гушкате виртуално _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 9:21 pm Заглавие:
July написа:
Bibini написа:
Е,при нас е друго Ние си коментирахме взаимно и други неща освен подписи.Но май доста хора взеха че ни завидяха
Хей, Биби, това за мен ли се отнася? Ама аз си признах съвсем чистосърдечно и после - това е една съвсем добронамерена завист - колкото да дръпна себе си за ушите, пък вие да продължите да се гушкате виртуално
Хей,нищо лошо. Просто обичам майтапите.Особено спрямо теб никога не бих вложила и най-малко лошо чувство.Не съм визирала конкретно никой.Просто си е шега.Не се засягай. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Ама вие сте страхотни Я дайте на някой да ви прочете някои от мненията, без да казвате, че са ваши и да видите какво ще ви каже, че си е помислил А Биби ми е много добро приятелче, както и всички останали във форума. Без да визирам когото и да е но според мен се завижда за нещо което някой има, ти нямаш и искаш той да го няма а не ти да го имаш. Може и да не сте се усетили но в някои от писанията се усеща лека завист, предполагам, че съм доста мнителен и зато ва така ми се е сторило. Това обяснение мен ме устройва, би трябвало да ви устройва и вас. А ако реша да си правя свалки - нали затова има и лични, е може би не само затова. А Биби страхотно ми харесва и бих я гушнал с най-голямо удоволствие . _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 5:08 am Заглавие:
Хей, не се засягам Bibi,просто уточнявам , ако припомня, че самата аз разтълкувах емотиконното си послание, това би трябвало да е достатъчно, за да покаже чувствата, които влагам - усмивка към вас, копнеж за подобна приятна закачка, лека завист, лек (или по-силен) присмех към своята детинска завист и, именно защото ми се стори смешно и детинско, си позволих да го демонстрирам. Очаквах и на вас да ви се стори забавно. Ако беше сериозно, не бих си позволила да го проявявам. Обаче - май предизвиках буря от емоции , изглежда съм докоснала някъде някоя чувствителна струна, за което впрочем, съжалявам
А виж, в този случай не съм съгласна с теб, sellfkiller - завистта е едно много човешко, много първично и много неизкоренимо чувство, макар че с възрастта добре го завоалираме и понякога много успешно го крием даже от самите себе си. Аз смятам за зрялост трудно придобитото умение да виждам собствената си завист и да се шегувам с нея. Така или иначе - желанието да имаш нещо, което другият има, а ти не - да, какво лошо има в това? Не започва ли още с първото протягане на ръчичките на бебето към нещо шарено извън кошарката? Защо да преминава в това - искаш не ти да го имаш, а другият да го няма? Струва ми се, че завистта е именно желанието да имаш нещо - вещи, връзка, щастие, статус, мъдрост, приятели, деца, успехи..всичко което би ти се струвало ценно и другите имат, а ти не. Оттам нататък желанието не ти да го имаш, а другите да го нямат е нещо повече - гняв, разрушителни пориви, отмъстителност, озлобеност, твърде силна вътрешна нараненост или просто крайно елементарна душевност. Обаче - отдалечихме се твърде много от подписите _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 3:18 pm Заглавие:
July,не сме искали да те засягаме.Не се обиждай и затваряй.Аз също си направих лек майтап след изказването на Диди по повод на мен и sellfkiller.Явно наистина погрешно разтълкува това,което написах.Към всички от форума съм добронамерена и уважавам всяко едно мнение.Не искам да влизам в лични нападки и разправии с никой.
sellfkiller,отново благодаря за топлите ти думи за мен. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 3:40 pm Заглавие:
Аз не го разбрах като майтап първоначално, а реших, че съвсем без да искам съм те засегнала, но явно не е било така. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
кой със коя се целува."
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6Следваща
Страница 4 от 6
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети