Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 6:24 pm Заглавие:
Другия девиз ,който много ми е харесвал през годините.Но в крайна сметка с годините разбираш,че понякога се случва и това да се пребориш с гордостта си и да направиш компромис или да простиш.Защото сам не можеш да живееш на този свят и защото е егоистично да мислиш само за себе си и да прегазиш другите,за да постигнеш целта си.А иначе показва,че си горда,независима,свободолюбива.Притежаваш борбен дух,който трябва да го използваш в положителна насока.И понякога показва голям инат.Но на моменти не ти помага,а ти пречи.
Едно време бях точно такава,но с годините живота ме очука и научи на много истини.Не трябва инат,а амбиция.Иначе трябва да си гъвкав,толерантен и дипломатичен. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
А аз още повече разбирам от майтап, поне колкото Бибини. И да сме наясно, поне до момента никой с нищо не ме е засегнал, мисля, че съм се научил да правя разлика кога някой има желание да ме засегне и кога не, като до момента не съм усетил такова желание у никого във форума. А и всички сте такива сладури и сладурани, че направо не мога да ви се нарадвам, имам предвид на общуването с вас. А колкото до майтапа и шегите - колкото повече, толкова по-добре. Ако реша, че някой прекалява ще му го кажа, като мисля, че и тогава ще е поради неправилно изразяване и построянаве на изреченията а не умисъл да нарани Матйп бе деца, не се впрягайте Обичам ви всички /може би Биби малко повече/ _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 2:32 pm Заглавие:
sellfkiller написа:
А аз още повече разбирам от майтап, поне колкото Бибини. И да сме наясно, поне до момента никой с нищо не ме е засегнал, мисля, че съм се научил да правя разлика кога някой има желание да ме засегне и кога не, като до момента не съм усетил такова желание у никого във форума. А и всички сте такива сладури и сладурани, че направо не мога да ви се нарадвам, имам предвид на общуването с вас. А колкото до майтапа и шегите - колкото повече, толкова по-добре. Ако реша, че някой прекалява ще му го кажа, като мисля, че и тогава ще е поради неправилно изразяване и построянаве на изреченията а не умисъл да нарани Матйп бе деца, не се впрягайте Обичам ви всички /може би Биби малко повече/
Мерси _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
БЛАГОДАРЯ МНОГО ДОБРЕ СИ РАЗБРАЛА КАКВА СЪМ НО НАИСТИНА ТИ СИ ПРАВА ЗАЩОТО КОГАТО ВЪРВЯ С РОГАТА НА ПРЕДЕ НЕ СТАВА _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!!
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 3:37 pm Заглавие:
Твой проблем си е това
На мен пък ми е тъпо да гледам снимки на някой състав _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Сря Авг 13, 2008 3:15 am Заглавие:
Звучи много академично, в този ред на мисли рангът "Доктор" ти отива. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
ала не искам, не искам да знам
кой със коя се целува."
Пуснато на: Нед Авг 17, 2008 5:14 am Заглавие:
Не, не, не съм на 18 и слава Богу. Сега точно преди сън кошмари ще сънувам.
Защо реши, че съм пък на 18.
С твоя подпис не съм съгласна, една капка е необходима, за да прелее чашата. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
кой със коя се целува."
Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 204 Местожителство: Wild Rose Country
Пуснато на: Вто Авг 19, 2008 1:00 pm Заглавие:
Ами защото ти е направил впечатление тоя стих, та чак да го сложиш за подпис. Сега се сещам , че си по-малка. Няма значение, важно е акъла ти на колко е.
А за моя подпис... Ти си още цвете в саксия. Нищо не е толкова опасно още. Рано ти е още за такъв подпис. И за радостта, че си оцеляла, още един ден... Е, не може всички да сме с един и същи подпис, нали? _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни.
Пуснато на: Вто Авг 19, 2008 4:01 pm Заглавие:
Хич не съм цвете в саксия, малка съм, ама не чак толкова.
А че не може всички да сме един подпис съм съгласна, нямаше да е интересно. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
кой със коя се целува."
Пуснато на: Пет Авг 29, 2008 5:32 am Заглавие:
По подписа...
Авторът говори, все едно се заканва. А всъщност той е прецакания, както усещам. Хем ще е умрял, хем няма да може види цялата тази сцена, щото е умрял. А нещата може изобщо да не се случат така. Може този, на когото говори да тропне едно хорце на гроба от кеф
Така че авторът по-добре да си живее живота, стига е мрънкал.
/Това да не се взима много насериозно. Нещо съм се разлигавила/ _________________ Луда съм, еййй!
Пуснато на: Пон Сеп 01, 2008 2:03 am Заглавие:
Като видях кво си написала, ами ти наистина си луда (да не се взима насериозно от авторът, пошегувах се)
Да си умрял, може да не е толкова прецакано, може пък и да знаеш какво става, а онзи няма да тропне хорце
Добре де няма да мрънкам.
Относно твоя подпис, струва ми се че много обичаш риска, предизвикателствата, които те карат да се чувстваш жива, тъй ли е? _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
кой със коя се целува."
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6Следваща
Страница 5 от 6
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети