|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
| Стани наш приятел - Вземи банер оттук и сложи на твоя уеб сайт
| Автор |
Съобщение |
|
_barboranka_
Дипломиран разбирач
|
_________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!!
|
| Чет Юни 19, 2008 4:57 pm |
|
 |
|
Bibini
Наш човек
Регистриран на: Вто Фев 26, 2008 4:50 pm Мнения: 1839 Местоположение: София
|
Другия девиз ,който много ми е харесвал през годините.Но в крайна сметка с годините разбираш,че понякога се случва и това да се пребориш с гордостта си и да направиш компромис или да простиш.Защото сам не можеш да живееш на този свят и защото е егоистично да мислиш само за себе си и да прегазиш другите,за да постигнеш целта си.А иначе показва,че си горда,независима,свободолюбива.Притежаваш борбен дух,който трябва да го използваш в положителна насока.И понякога показва голям инат.Но на моменти не ти помага,а ти пречи.
Едно време бях точно такава,но с годините живота ме очука и научи на много истини.Не трябва инат,а амбиция.Иначе трябва да си гъвкав,толерантен и дипломатичен.
_________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
|
| Чет Юни 19, 2008 5:24 pm |
|
 |
|
sellfkiller
Гуру
|
А аз още повече разбирам от майтап, поне колкото Бибини. И да сме наясно, поне до момента никой с нищо не ме е засегнал, мисля, че съм се научил да правя разлика кога някой има желание да ме засегне и кога не, като до момента не съм усетил такова желание у никого във форума. А и всички сте такива сладури и сладурани, че направо не мога да ви се нарадвам, имам предвид на общуването с вас. А колкото до майтапа и шегите - колкото повече, толкова по-добре. Ако реша, че някой прекалява ще му го кажа, като мисля, че и тогава ще е поради неправилно изразяване и построянаве на изреченията а не умисъл да нарани  Матйп бе деца, не се впрягайте  Обичам ви всички /може би Биби малко повече/ 
_________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
|
| Пет Юни 20, 2008 12:43 am |
|
 |
|
Bibini
Наш човек
|
 |  |  |  | sellfkiller написа: А аз още повече разбирам от майтап, поне колкото Бибини. И да сме наясно, поне до момента никой с нищо не ме е засегнал, мисля, че съм се научил да правя разлика кога някой има желание да ме засегне и кога не, като до момента не съм усетил такова желание у никого във форума. А и всички сте такива сладури и сладурани, че направо не мога да ви се нарадвам, имам предвид на общуването с вас. А колкото до майтапа и шегите - колкото повече, толкова по-добре. Ако реша, че някой прекалява ще му го кажа, като мисля, че и тогава ще е поради неправилно изразяване и построянаве на изреченията а не умисъл да нарани  Матйп бе деца, не се впрягайте  Обичам ви всички /може би Биби малко повече/  |  |  |  |  |
 Мерси 
|
| Пет Юни 20, 2008 1:32 pm |
|
 |
|
_barboranka_
Дипломиран разбирач
|
БИБИНИ!!!
БЛАГОДАРЯ МНОГО ДОБРЕ СИ РАЗБРАЛА КАКВА СЪМ НО НАИСТИНА ТИ СИ ПРАВА ЗАЩОТО КОГАТО ВЪРВЯ С РОГАТА НА ПРЕДЕ НЕ СТАВА
_________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!!
|
| Пет Юни 20, 2008 4:28 pm |
|
 |
|
lovekiller
Кандидат Разбирач
|
Не се кефя на текстови подписи. Тъпо е. 
| Чет Юли 03, 2008 2:28 pm |
|
 |
|
Bibini
Наш човек
|
 Твой проблем си е това
На мен пък ми е тъпо да гледам снимки на някой състав 
|
| Чет Юли 03, 2008 2:37 pm |
|
 |
|
sellfkiller
Гуру
|
И някой ще каже ли поне кой е състава?
_________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
|
| Пет Юли 04, 2008 5:08 am |
|
 |
|
lovekiller
Кандидат Разбирач
|
Групата се казва THYRFING (едва ли сте я чували, трудно се намира по тракерите, а и не ги издават в БГ) и свирят блек викинг метъл. 
| Пет Юли 04, 2008 5:11 am |
|
 |
|
ghh
Гуру
Регистриран на: Нед Фев 04, 2007 8:33 pm Мнения: 826 Местоположение: София
|
Ами какво да кажа... много дарк 
_________________ Луда съм, еййй!
|
| Сря Авг 06, 2008 5:09 am |
|
 |
|
minion_of_fire
Дипломиран разбирач
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 7:11 am Мнения: 240 Местоположение: Wild Rose Country
|
Наистина ли е луда?  Май обича луд секс...  Най-вероятно е доста темпераментна личност.
_________________ Което не ни убива, ни прави по-силни.
|
| Пет Авг 08, 2008 8:01 am |
|
 |
|
ghh
Гуру
|
Не позна с нито едното
За твоя подпис - ами общо взето е така, споделям тази философия.
|
| Пет Авг 08, 2008 11:18 pm |
|
 |
|
sellfkiller
Гуру
|
Жалко 
|
| Съб Авг 09, 2008 4:18 am |
|
 |
|
deanne
Наш човек
Регистриран на: Пон Фев 11, 2008 3:18 pm Мнения: 1755 Местоположение: sofia
|
Звучи много академично, в този ред на мисли рангът "Доктор" ти отива.
_________________ Марли ми напомняше за това колко кратък е животът, за мимолетните му радости и пропуснати възможности. Напомняше ми, че имаме право само на един опит за златния медал. Един ден навлизаш далеч навътре в океана
|
| Сря Авг 13, 2008 2:15 am |
|
 |
|
minion_of_fire
Дипломиран разбирач
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 7:11 am Мнения: 240 Местоположение: Wild Rose Country
|
Доста дългичък. И романтичен.
Притежателкта май е на 18. 
|
| Нед Авг 17, 2008 4:09 am |
|
 |
|
deanne
Наш човек
|
Не, не, не съм на 18 и слава Богу. Сега точно преди сън кошмари ще сънувам.
Защо реши, че съм пък на 18.
С твоя подпис не съм съгласна, една капка е необходима, за да прелее чашата.
_________________ Марли ми напомняше за това колко кратък е животът, за мимолетните му радости и пропуснати възможности. Напомняше ми, че имаме право само на един опит за златния медал. Един ден навлизаш далеч навътре в океана
|
| Нед Авг 17, 2008 4:14 am |
|
 |
|
minion_of_fire
Дипломиран разбирач
|
Ами защото ти е направил впечатление тоя стих, та чак да го сложиш за подпис. Сега се сещам , че си по-малка. Няма значение, важно е акъла ти на колко е.
А за моя подпис... Ти си още цвете в саксия. Нищо не е толкова опасно още. Рано ти е още за такъв подпис. И за радостта, че си оцеляла, още един ден...  Е, не може всички да сме с един и същи подпис, нали? 
|
| Вто Авг 19, 2008 12:00 pm |
|
 |
|
deanne
Наш човек
|
Хич не съм цвете в саксия, малка съм, ама не чак толкова.
А че не може всички да сме един подпис съм съгласна, нямаше да е интересно.
|
| Вто Авг 19, 2008 3:01 pm |
|
 |
|
ghh
Гуру
|
По подписа...
Авторът говори, все едно се заканва. А всъщност той е прецакания, както усещам. Хем ще е умрял, хем няма да може види цялата тази сцена, щото е умрял. А нещата може изобщо да не се случат така. Може този, на когото говори да тропне едно хорце на гроба от кеф
Така че авторът по-добре да си живее живота, стига е мрънкал.
/Това да не се взима много насериозно. Нещо съм се разлигавила/
|
| Пет Авг 29, 2008 4:32 am |
|
 |
|
deanne
Наш човек
|
Като видях кво си написала, ами ти наистина си луда (да не се взима насериозно от авторът, пошегувах се)
Да си умрял, може да не е толкова прецакано, може пък и да знаеш какво става, а онзи няма да тропне хорце
Добре де няма да мрънкам.
Относно твоя подпис, струва ми се че много обичаш риска, предизвикателствата, които те карат да се чувстваш жива, тъй ли е?
|
| Пон Сеп 01, 2008 1:03 am |
|
|