| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mi6ito2 Новак

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 3:55 pm Заглавие: ПОДПИС |
|
|
Нека тук всеки да напише какво мисли за подписа на предишния  _________________
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sPonGy Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 3:59 pm Заглавие: |
|
|
хаха сладък пик...  _________________ Never argue with a fool.People may not see the difference... ;] |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 4:14 pm Заглавие: |
|
|
Много съдържателен подпис.Има много смисъл в сентенцията.Наистина не трябва да се спори с глупави хора.Защото това значи че и ти си на тяхното ниво.По-добре е да ги оставиш да си говорят.Те ще станат за смях.В обратния случай може ти да станеш смешен и глупав и хората наистина няма да разберат разликата между глупавите и теб.
sPonGy ,евала за подписа.Супер е. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
mi6ito2 Новак

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 5:55 pm Заглавие: |
|
|
Хах интересен _________________
 |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 6:08 pm Заглавие: |
|
|
Снимката на мацката е готина,предизвикателна,изпълнена със сексуален заряд и желание за завоевание на мъжки сърца.Но все пак и начина по който гледа показва че е доста умна и знае как да постигне целите си.Ако това си ти-кажи дали съм познала за част от нещата в твоя характер!  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 8:06 pm Заглавие: |
|
|
Тази мисъл доста ме озадачи, когато я прочетох първия път, но вече го възприех и ми допада много. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 12:07 am Заглавие: |
|
|
Ееее Лууп - много тъжно.Любов, любов и още нещо на това ми мириши твоя подпис  _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 9:28 am Заглавие: |
|
|
При теб усещам нотка на анархизъм...или поне любов към подредения хаос. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
mi6ito2 Новак

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 3:55 pm Заглавие: |
|
|
| Bibini написа: | Снимката на мацката е готина,предизвикателна,изпълнена със сексуален заряд и желание за завоевание на мъжки сърца.Но все пак и начина по който гледа показва че е доста умна и знае как да постигне целите си.Ако това си ти-кажи дали съм познала за част от нещата в твоя характер!  |
Леле...за всичко позна осван за мъжките сърца покорила съм 1 и ми е достатъчно не искам други
По темата >>бива _________________
 |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 4:02 pm Заглавие: |
|
|
Съгласна съм,че най-важното е че си покорила сърцето,което искаш.
Но не значи че не покоряваш и други сърца,дори и да не искаш!
Майтап,разбира се.
Но се радвам че имаш,това което искаш. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
mi6ito2 Новак

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 4:05 pm Заглавие: |
|
|
| Bibini написа: | Съгласна съм,че най-важното е че си покорила сърцето,което искаш.
Но не значи че не покоряваш и други сърца,дори и да не искаш!
Майтап,разбира се.
Но се радвам че имаш,това което искаш. |
Дам така е и без да искам покорявам и наистина това което искам го имам ...мн си добра в разгадаването брао  _________________
 |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

|
Пуснато на: Пон Мар 17, 2008 7:48 pm Заглавие: |
|
|
Момичето е приятно, но не е мой тип.
Иначе хубави дрешки има _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пон Мар 17, 2008 8:19 pm Заглавие: |
|
|
Някакво меланхолично насторение - като без изход. Това ми навява този подпис _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

|
Пуснато на: Пон Мар 17, 2008 8:26 pm Заглавие: |
|
|
Тая мръсна газ само неприятности докарва....много неща могат да паднат заради нея . _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Мар 26, 2008 8:39 pm Заглавие: |
|
|
Този подпис сякаш описва донякъде живота в едно гето, поне аз така си мисля. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
ала не искам, не искам да знам
кой със коя се целува." |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

|
Пуснато на: Сря Мар 26, 2008 10:23 pm Заглавие: |
|
|
Ами гетото се нарича Европа . И да...това всъщност беше старият профил. Сега съм с новичък.
Твоят подпис ми навява тъжни мисли, нещо като раздяла. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Мар 26, 2008 11:37 pm Заглавие: |
|
|
Чудя се кое е това, което ти тежи толкова и което не ти дава да изплуваш до сърфейса това нещо явно се повтаря. Тоя подпис малко ме затруднява, а песничката, чийто откъс от лирикс си беше сложил е готина.
да не би това да е гетото Европа и то да ти пречи да изплуваш?
За моя подпис не си познал. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
ала не искам, не искам да знам
кой със коя се целува." |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

|
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 3:39 am Заглавие: |
|
|
The White Man's Burden е поема от Rudyard Kipling (Ръдиард Киплинг), а Promoe (който е част от Looptroop, чиито текст беше в предния подпис) взаимства името за свой албум и песен. И така. Аз песнички си слагам в подписите и аватарите.
Хм...честно да ти кажа за друга интерпретация не се сещам.
ПП: Леле колко ми се спи, едва пиша. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
Challenge Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 5:17 pm Заглавие: |
|
|
Страх от загуба на нещо, някого ...
Копнеж за нещо по-вече.
 _________________ Не страдам от психично разстройство.Наслаждавам му се! |
|
|
 |
July Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Нед Апр 13, 2008 6:04 pm Заглавие: |
|
|
Подписът ти ми се струва страхотен - надявам се, нямаш нищо против, че го цитирам чат пат?
Подсеща ме за една книжка от детските години - "Да намериш печалба в загубата, това значи да имаш гений" Скарамуш _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора." |
|
|
 |
|