Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 1:07 pm Заглавие: ДЕЦАТА ИНДИГО
ДЕЦАТА ИНДИГО - факт или богатото човешко въображение?????????
Много пъти съм се чудила какъв ще бъде човекът след 1000 години например(ако още го има). Дали тези деца са първите човеци от бъдещето, или хората се опитват да открият в тях черти които биха помогнали на човечеството да оцелее във все по бързо развиващия се свят,който никой не знае в какво всъшност ще се превърне. Нови технологии ,нови знания, светът ни се развива по бързо от нас самите.
И си мисля че хората започват да се плашат от това(или поне някой)затова им е нужна и представата за една нова човшка раса. С черти на характера точно като тези които се приписват на индиговите деца.
Ако някой има мнение по въпроса ще ми е интересно да го прочета, срещали ли сте такива деца? И вярвате ли въобще че ги има?
ДОБРЕ Dedoto не исках така да излезе, че си правя проучване ,преди да си кажа мнението. Дано не си ме разбрал погрешно.
Истината е че прочетох за тези деца наскоро и все си мисля за прочетеното. Аз самата не съм много сигурна. Четох че при тях се наблюдават и генетични промени, но незнам колко е истина всичко това. Просто исках малко светлина по въпроса и си помислих, че тук има хора които може да ме "просветлят" ОК?????
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 4:42 pm Заглавие:
Ехо,без ядове приятелко GAGA /ако не се сърдиш че ти казвам така/
Ето отново сблъсък Но голяма работа че правиш проучване преди да си изкажеш мнението.Не става насила-само ако искаш.
Та на въпроса-чувала съм преди време /май четох някъде по вестниците / за тези деца,но и аз като теб не знам дали е истина или само богатото човешко въображение.
За мен си е стряскащо и не ми се иска да е факт,но знае ли човек след 1000 години какво ще бъде. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Привет, Гага!
И аз мисля,че не е лошо да си направиш своите проучвания,без да даваш мнението си.И на мен ми се е случвало-питаи Елси за това-&)))
Аз мисля,че това е реалност.Наблюденията ми върху децата,които се раждат напоследък ми дават основание да смятам,че те са по-гъвкави,по-приспособими,по-знаещи.Някак си са дошли с уменията и познанията си.Носят със себе си особена светлина и мъдрост .Еволюцията савсем закономерно изисква това.Те имат своите френологични белези,които говорят и за генетични изменения.Еволюцията има само една посока.След хиляда години всичко ше е различно. _________________ Само Истината те прави свободен!!!
Привет, Гага!
И аз мисля,че не е лошо да си направиш своите проучвания,без да даваш мнението си.И на мен ми се е случвало-питаи Елси за това-&)))
Не преди, а без са честите случки при теб Дедо, много моля, не замазвай очите на хората тука А и между целенасочена едностмислена провокация на аудиторията и любознанието има разлика Почвам да те заподозрявам, че си правиш маркетингови проучвания и анализи с нас като представителна извадка понякога
Поздрави! Крикаркова
Гага привет и на теб. Би ли дала brief, т.е. някакви кратки бележки за това, което те е впечатлило за мен и за другите, които не са чели по темата ако може, разбира се. Не че не мога да цакна гугъл, но наистина бих предпочела твоята интерпретация, за да разбера по-добре онова, което те озадачава и безпокои и да го изкоменитрам ако мога естесвено Благодаря и извинения отново, че не съм чела нищо по темата. _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Знаеш ли Гага попрочетох нещо и реших да се изкажа, ръпреки, че исках ти да ни поразкажеш повече и продължавам да го искам.
Честно да ти кажа като млад човек много от описаните уж свръх феноменални позитиви и негативи на децата индиго са ми много познати. Звучи интересно и доста логично да се развиваме, а така наречените феномени ми се струват характерни за доста голяма част от днешното младо поколение. Чедисно ако еволюираме, това е повод за радост според мен.
От друга страна като прочетох за по-съвършенното ДНК, преборването на СПИН от тези деца и разни свръх способности по-скоро физически, а не умсвени и психологически, като резистентност към всякакви болести например ми хрумна нещо друго, та макар и малко параноично. Мисля си, че е напълно възможно всичко това да е ПР бум описващ много широко разпространените емоционални и психологически особеност на днешната младеж и на децата, с цел да се разпознаят определени деца и подрастващи като част от тази група и да повярваме, че я има А вече странните свръхспособности във физиологията си мисля, че може и лудите Амеликански учени да са решили да прокарат бъркочите си на бял свят, защото просто ми звучи точно така. Като ПР теоритик щи кажа, че ако бях Американски учен работещ върху усъвършенстването на човешката раса, който иска да пуска вече тестови индивиди в обществото бих направила точно това с помощта на моя добър ПР - ще измисля нова съвършенна група подръстващи с психологически, умствени и емоционални характеристики в които достатъчно много родители да разпознават децата си. Ще кажа, че тази нова група е 1% от населението на света и ще спомена, че понякога има свръх сили на супермен - физически. Е това последното ще важи само за моите леко химикализирани лабораторни творения, но така описвайки, използвайки и следвайки естесвения ход на еволюцията ще прокарам собсвените си "Франкен Щайнчета"
Звучи параноично и налудничево сигурно, но смятам, че е варянт. А иначе като млад човек пак казвам, че острата мисъл и повишеното себесъзнание и сетивност, вродената донякъде мъдрост и познание, усещането за събития, силно изразената индивидуалност, аналитичност, неприемането на авторитети, ниската адаптивност и т.т.н - ми това всичкото и много повече си е факт и по моята извадка за БГ си мисля, че при повече от един %. Еволюираме - нормално да сме по-така младите ся _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Здравейте ,съжелявам че се включвам със закъснение но събота и неделя не мога.
Bibini ще се радвам ако си намеря приятели тук
Елси честно да си кажа, и аз това си мисля, че съм параноичка. Няма да пиша какво ме е впечатлило трябва да повтарям твоите думи, отхвърлянето на спина и т.н..........
Като прочетох за тези деца и си викам аз. Ето легален начин да си поправят грешката ( понеже винаги съм си мислила че СПИН не е просто болест появила се от нищото) Това за мен някак си винаги е била нечия грешка, волна или неволна. Обаче пък ако не съм права, тогава нещата просто вървят напред, хората са просто един от видовете на планетата и няма причина да не еволюират като всички останали. Дано да е второто не знам, може и да не разбера(по всяка вероятност така ще стане)
Аз май така и не взех страна по собствената си тема , обаче каво да се прави........
Няма лошо си мисля за темата То тука така е устроено, че няма правила, затова и Дедото си прай изследвания най-редовно с нас затова и аз си го хапя най-безцеремонно
Пък ако някой верно вземе да си събира мнения по служебни въпроси по форумите - евала за подхода - позната практика и доста успешна, доколкото ми е известно _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Пуснато на: Сря Мар 19, 2008 1:33 pm Заглавие:
Здравейте,
Имам много източници по въпроса, знам отдавна за тези деца.
Със съгласието на модераторите - мога да пусна линкове - това е информация, която учени са изследвали и може би ние трябва да сме осведомени.
Моля - за разрешение - да пусна материали, които - всеки нека да тълкува, както намери за добре.
Линкове ли са или е копирано от нет-а текст.
Моля те ако са линкове - да са не повече от 2. И ако е текст......прати ми го преди това на лична и после аз ще го кача. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Пуснато на: Чет Мар 20, 2008 4:18 pm Заглавие:
Хм. Аз също хвърлих един поглед из нета по въпроса...
Ами на мен ми се струва, че винаги е имало такива хора. Да, в началото са деца - малко по-различни, малко по-егоцентрични, малко по-чувствителни. После стават големи Общо взето, като големи или пълнят лудниците, или стават велики хора
С други думи, не мисля, че в света се е появило нещо ново, но... трябва да има сензации.
А може и аз да не съм чела достатъчно и да не разбирам от тези неща. Така или иначе не виждам човешката аура... _________________ Луда съм, еййй!
А дали те не са били винаги сред нас и чак сега ГЛУПАВИТЕ учени да ги забелязват.
КАкво ще кажете за личности като Леонардо, Александър Македонски
Галилео дори Христос и Мохамед.
А дали те не са били винаги сред нас и чак сега ГЛУПАВИТЕ учени да ги забелязват.
КАкво ще кажете за личности като Леонардо, Александър Македонски
Галилео дори Христос и Мохамед.
Въпросните учени,които цитираш дори и днес не ги забелязват.Онези,които подхождат "ненаучно"единствено са в състояние да разберат произхода на тяхната уникалност. _________________ Само Истината те прави свободен!!!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети