Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 10:08 am Заглавие: въпрос към Шефката :)
Привет! От много време имам огромно желание да запиша психология. Харесва ми, интересувам се. Но желанието ми изстива при мисълта за изпит по история и бълг. или чужд език. Та бих ли могла да помоля за малко инфо. .... вие сте в нещата
Имам бакалавърска степен на образование, сега съм записала магистратура, НО искам психология-обща, експериментална и генетична В СУ дават много оскъдна инфо и ... Помощ, какво да правя, как да се ориентирам? Благодаря и хубав ден
Здравей Нефертити. Значи аз уча психология в Нов Български Университет. Доста съм доволна от начин, материал и отношение. Можеш да научиш много, стига да имаш желание. Не мога да го сравня със софииския университет, тъй като не съм учила там тази програма. Но ако те притеснява изпитът, в НБУ ще те приемат без изпит, след като имаш вече бакалавър. Ще ти признаят и доста изпити, които си даржала. Аз също карам второ и ми признаха 11 изпита и започнах 2-ра година. Можеш и само магистратура да запишеш психология. Аз лично съм доволна и от преподаватели, курсове и материал и как е представен. _________________ Кой свирка там, еЙ....??
Взимаш си академична справка и отиваш в НБУ. Подаваш си документите и те ще ти акредитират изпити и ще ти кажат от коя година започваш - може да е 2ра 3та и тн зависи, или последна за магистратура. По високи са таксите, но като база и като отношение е много по-добро от СУ, поне за мен. И ако си кандидатствала някуде или си завършила, си без изпит. _________________ Кой свирка там, еЙ....??
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети