Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

въпрос към Шефката :)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Образование
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nefertiti
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Вто Мар 06, 2007 10:08 am    Заглавие: въпрос към Шефката :) Отговорете с цитат

Привет! От много време имам огромно желание да запиша психология. Харесва ми, интересувам се. Но желанието ми изстива при мисълта за изпит по история и бълг. или чужд език. Та бих ли могла да помоля за малко инфо. .... вие сте в нещата Smile
Имам бакалавърска степен на образование, сега съм записала магистратура, НО искам психология-обща, експериментална и генетична Smile В СУ дават много оскъдна инфо и ... Помощ, какво да правя, как да се ориентирам? Благодаря и хубав ден Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sheffkata
Site Admin
Site Admin

МнениеПуснато на: Вто Мар 06, 2007 2:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей Нефертити. Значи аз уча психология в Нов Български Университет. Доста съм доволна от начин, материал и отношение. Можеш да научиш много, стига да имаш желание. Не мога да го сравня със софииския университет, тъй като не съм учила там тази програма. Но ако те притеснява изпитът, в НБУ ще те приемат без изпит, след като имаш вече бакалавър. Ще ти признаят и доста изпити, които си даржала. Аз също карам второ и ми признаха 11 изпита и започнах 2-ра година. Можеш и само магистратура да запишеш психология. Аз лично съм доволна и от преподаватели, курсове и материал и как е представен.
Nefertiti
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Сря Мар 07, 2007 8:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Привет и много благодаря Smile Ще разуча нещата...не се бях сетила за този вариант!. Embarassed
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sheffkata
Site Admin
Site Admin

МнениеПуснато на: Сря Мар 07, 2007 11:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Взимаш си академична справка и отиваш в НБУ. Подаваш си документите и те ще ти акредитират изпити и ще ти кажат от коя година започваш - може да е 2ра 3та и тн зависи, или последна за магистратура. По високи са таксите, но като база и като отношение е много по-добро от СУ, поне за мен. И ако си кандидатствала някуде или си завършила, си без изпит.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Образование Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї