Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

приятелство и то какво!!!!???

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Приятели
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Gy6kalka
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Вто Мар 11, 2008 9:13 pm    Заглавие: приятелство и то какво!!!!??? Отговорете с цитат

Привет на всички!
Та ще карам направо. Тази година започнах в друго училище срещнах едно момиче с което се сприятелих но в началото тя си се държеше съвсем нормално,по късно забелязах че тя ми прилича на една жена която познавах докато работех като сервитьорка през лятото,малко по нататък разбрах че въпросната жена и е леля а тя до колкото знам е лежала в лудница и си е психично болна отвсякъде,но като го разбрах това разбрах че с това момичне нищо няма да се получи а пък и нямам общи интереси.Отделих се от нея и започнах да се движа с други приятели,но от това стана още по зле и сега не ме оставя на мира,само ми се качва на главата постоянно ме обижда и и все се заяжда с мен от една страна че неща да съм и приятелка а от друга че имам пари и си копувам дрехи всеки ден а тя няма дрехи и носи тези на маика си.
Та ще си задам въпроса така-К'во да пра'я бе хора с тоя луд народ?
Ако имате предложения казваите че ще психясам!!!!!
Мерси предварително!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Приятели Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї