| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Нед Мар 16, 2008 8:32 pm Заглавие: Езикови трансформации |
|
|
Четете и се смейте...или плачете. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пон Мар 17, 2008 6:52 pm Заглавие: |
|
|
Аз не го чета  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Пон Мар 17, 2008 7:45 pm Заглавие: |
|
|
Добре, давам друг линк.
Енджой _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Нед Мар 23, 2008 12:20 am Заглавие: |
|
|
Бе що триете всички линкове тука не мога да разбера кав е смисъла на това и какъв е резона на забраната точно, че не ми е ясно, но е малко глупаво честно щот висят някакви теми - като триете дайте алтирнатива егати - това ощетява - има един готин лаф - "не на всяка цена!". Нищо не виждам и не знам що да коментирам тук като един скапан линк не мога да видя _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пон Мар 24, 2008 3:34 am Заглавие: |
|
|
Елси,
Преди да обвиниш и обидиш, може би трябва да попиташ или погледнеш по-добре. В по-горния пост на Лууп думата "линк" е активна. Т.е като цъкнеш на нея - ти отваря статията, която трябва да прочетеш.
Честно казано това нападателно отношение на мен лично ми е неприятно. Може би има неща, които незнаеш и мисля, че преди да обидиш, може би е хубаво да чуеш за какво става въпрос и чак тогава да прецениш дали да съдиш. Мое мнение. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Пон Мар 24, 2008 6:31 am Заглавие: |
|
|
да бе извинявам съ сега видях... Аз съм си малко прибързана понякога - от годините Просто се ядосах, че исках да коментирам темата пък ми се стори, че е изрязано това дето реално мож да се коменитра...преди това минавах с мишката но не съм забелязала хиперлинка от текста просто - екскузе муа, приемам си забележката и ще се поправим  _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Пон Мар 24, 2008 6:46 am Заглавие: |
|
|
Вери съм ти тенк ю за шейрнатия линк Лууп
Незнам дали да се смея обаче щот аз самата често залитам в чуждици, а пък за познатите ми как говорят да не коментирам - баш кат в текста, та май е за реване по-скоро работата....  _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пон Мар 24, 2008 10:17 pm Заглавие: |
|
|
Понякога кат не се сещаш за българския еквивалент или ще го напишеш грешно карай на английски или какъвто ти дойде иначе може да си изгубиш мисълта. То това не е голям минус. Е, може да се сийне самуан дет да те гледа така , ама кво от това ти като си спийкваш на къвто моеш ленгуидж най-много да не те ъндърстенднат. _________________ Feel bad |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 5:42 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|