| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 7:47 pm Заглавие: |
|
|
Мерси за това което мислиш за мен.И ти си страхотно сладка,мила и добра приятелка.Радвам се че има хора като теб.А пък тази тема мисля че ще е полезна на много майки в подобно положение на моето.И отново ще кажа - хубаво е че го има този форум и хора,готови да помагат винаги като lady-to и July/казвам го,защото и тя ми помогна,независимо че понякога имат различно становище по някои въпроси с lady-to./
А наистина да си майка е трудно,но както ти го каза - сладко мъчение.Горда съм винаги когато успея да дам на Криси и още нещо - за възпитанието,възприятието на света и околните,да я науча на нещо ново.
Например сега ми пее "Сънчо",казва наизуст 1 стихче,брои до десет и разпознава идеално цветовете и ги назовава.
А приучването на детето да ходи по нужда на гърне или тоалетна и отвикването му от памперса е един много важен момент в живота му. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
_barboranka_ Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 7:57 pm Заглавие: |
|
|
немога напълно да ти вляза или да се сложа на твоето място но се надявам накога да разбера защото на всяка жена се полага да бъде майка.  _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 8:17 pm Заглавие: |
|
|
Естествено,така е.Пожелавам ти от сърце да станеш майка и да разбереш какво е щастието от това.  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Нед Авг 24, 2008 4:21 pm Заглавие: |
|
|
От време на време,когато е превъзбудена или изнервена - нощно време се напикава.Нормално ли е това?
Иначе нямаме проблем.Ходи си на гърнето сама,когато усети че има нещо.И навън си казва че има. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Нед Авг 24, 2008 6:34 pm Заглавие: |
|
|
Нормално е Бибини.
Напикаването е нормално на тази възраст, когато е изнервена или уплашена. Децата си преминават през моменти - има неща, които ги плашат и които запомнят. Ако продължи - се опитай да разбереш какво я тревожи. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пон Авг 25, 2008 3:45 pm Заглавие: |
|
|
Ще се опитам да разбера.Не го прави често.Но се случва понякога.
Ще обърна внимание на нещата,които я тревожат.
Благодаря ти. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
|