Пуснато на: Нед Мар 23, 2008 12:14 am Заглавие: Размяна на пяртньори
Я честно да чуем, ако може да е честно разбира се - Какво мислите за груповите изпълниня и смяната на партньорите? Практикували ли сте го? Желали ли сте го? Представяли ли сте си го? Сънували ли сте го? Срам ли ви е това? _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Пуснато на: Вто Мар 25, 2008 5:28 pm Заглавие:
Явно доста хора се притесняват да споделят мнението си по тази тема.
Е,преди доста години ми се е случвало аз и една приятелка да участваме в групов секс/в смисъл четири човека-2 жени,2 мъже/ .Всички заедно,после поотделно,после смяна на партньора,после пак заедно и така.За тогава ми е било любопитно,интересно и забавно.
Но ако сега ме питат дали искам да го направя-определено не.Вече не ме блазнят такива експерименти.Не е особено приятно,за мен си е просто изтощително и натоварващо.Може би защото имам нужда от внимание изцяло към мен и аз предпочитам да насоча вниманието си към един човек.И най-важното е че не искам да правя секс за спорта вече,а любов и то с човека,който обичам.Е,това е мъжа ми.
Това е лично мое мнение. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Сря Мар 26, 2008 9:51 am Заглавие:
Е, аз съм си мечтала понякога И един приятел ме навиваше на тройка с приятелката му - само че хич не си падах по нея, жалко
Всъщност, мисля си, че фантазията за това е възбуждаща и приятна, но ако го направя наистина, ще се чувствам някак-омърсена. Не поради груповия секс сам по себе си, поради липсата на чувства, превръщането ми в обект, пълната загуба на интимност..Предполагам, че ключовият момент е в това кой как приема секса - като игра, спорт или дълбоко лично преживяване. _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Аз мисля, че в тези "екшън сцени" чувства няма. Има го само голият, груб секс, както се казва "за бройката". Мен това ме отвращава. Може би за хора, които не са във връзка и решат на някое купонче да се забавляват - добре, но за мен е гадно. Не бих участвал в 4-ка или 3-ка. Да гледам приятелката ми в ръцете на друг....ще се гръмна. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
Аз пък мисля, че няма нищо лошо в добрия стар груб секс . Не го изключвам от менюто изобщо. Мисля, че и с човека, с който се обичате истински може да има много хубав груб секс - и на мен лично ми харесва. Не винаги всичко трябва да е романтично, за да е истинско и да показва любов.
А относно рамяната на партньори - в по-ранните си тинейджърски години съм имала такива желания и мечти, но за изпълнение - така и не стигнах съвсем. За тройка винаги ме спираше другата жена. Някак не можах да се преборя с това да трябва да имам някакви по-такива взаимоотношения с гола жена . Сигурно е някакъв комплекс - нямам идея, но нещо като си го представех - и желанието за експеримент намаляваше . Е имало е случай аз и моя приятелка с 2 момчета да сме в една стая, но не сме си ги разменяли.
Общо взето аз мисля като Бибини - когато си в тази възраст да експериментираш - няма лошо. Така се изморяваш и започваш да оценяваш именно привързаността между партньорите, а не механичния секс. Това е човешка фантазия, мечта и тн.. ако не си минеш през нея навреме - като всяко друго може да те ритне в хълбока в неподходящо време.
Няма нищо срамно в мечтите и фантазиите ни. Ние сме сексуални същества и както експериментираме с дрехите и стиловете си на обличане, за да намерим своя - така е и със секса, според мен. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Интересно , възбуждащо и разнообразно е , когато го правиш с хора, с които не си дълбоко обвързан.
По сложно е да споделиш някой , когото обичаш.Аз лично ще опитам да подаря една специална вечер на моето момче...някой ден! Обичам го силно и искам да получава от мен забавни моменти, чувства и спомени.
Ще се опитам да преглътна егоизма си за него.Може би...
А твоето мнение всъщност какво е? _________________ Не страдам от психично разстройство.Наслаждавам му се!
Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 176 Местожителство: Wild Rose Country
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 12:24 pm Заглавие:
С две думи: да!
Та значи пречката е психологическата съвместимост между членовете на групата. Явно го има страха от страна на партньори от същия пол... И как така аз няма да съм единствен(а) ? Ами ако ме игнорират и забравят по време на изпълнението? Не дай си боже другите да са по-надарени... Пък и ще гледам как ми изневерява любимата/любимия... Това са страховете. Другото е предрасъдъци.
То и аз предпочитам другите да се жени в групата. Я да видим кои тука са навити - Лейди-то, Елси и Чалъндж... Става. _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни.
Винаги да! И според мен това е естествено стига на всички които участват да им е приятно и да не се притесняват за последствия, а такива не би трябвало да има при достатъчно разумни хора. Естествено нямам предвид пиянските изпълнения на тинейджърите които са го обърнали на физкултура и не го правят за удоволствие а за да докажат, че могат. Вярно е, че от момента в който хората са престанали да правят секс с цел възпроизвеждане нещата са се променили, но според мен все още има много предразсъдъце. Повечето хора, имам предвид жните най-вече считат секса за някаква награда която дават и според мен много грешат, ако удволствието е взаимно не може да се говори за наградени и награждаващи, а ако не е значи единя е на работа, а понякога и двамата, а в някои случаи и повече хора. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Аз също съм много съгласна с това. Много от жените казват "той ме използва за секс" - ама нали сте били 2-ма???? Как така те е използвал за секс. Колкото единя е ползвал другия, толкова и обратно. Т.е това е нещо двустранно.
Но аз си мисля, че това ни идва от възпитанието. Още от малки някак когато мъжа излезне с момиче е "Брабо мъжлето ми", а на момичетата им се обяснява да се пазят, че девствеността е чистота и да чакат специалния... и че повечето мъже искат само тялото. И някак жените все сме "жертви". Или сме използвани, или сме бройки, или сме курви. Някак и сами си го правим. Когато ние се приемаме като награда - как да очакваме да не ни приемат за бройка??? Аз не приемам нещата така. Щом има секс - то 2те страни се използват взаимно и е доброволно. Ако не присъстват тези условия - си има друга дума. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Пуснато на: Сря Апр 09, 2008 5:56 pm Заглавие:
sellfkiller,иска ми се да попитам-би ли участвал в този групов секс,ако и приятелката ти се навие?А ако не се съгласи- ще го направиш ли без тя да разбере?
Ще се съглася с това и съм на твоето мнение
Цитат:
Повечето хора, имам предвид жните най-вече считат секса за някаква награда която дават и според мен много грешат, ако удволствието е взаимно не може да се говори за наградени и награждаващи, а ако не е значи единя е на работа, а понякога и двамата, а в някои случаи и повече хора.
, но не мислиш ли че има и мъже,които си мислят по този начин?
Смятам че сексът като цяло е удоволствие за хората/естествено по собствено желание/ , но има и морална страна.Аз съм го правила,но тогава не съм имала сериозна връзка.Сега не бих го направила,защото не искам да нараня човека до мен/без значение,че ако се случи-той няма да го разбере/За мен това е изневяра и предателство,защото правиш нещо което засяга и наранява душата на другия.Аз лично няма да се чувствам комфортно да го гледам в очите,да лежа до него и да правя нещо ако знам че съм го излъгала.А ако му кажа-пак ще го заболи.
Не отричам груповия секс - казвам че има етап в който можеш да си го позволиш и обратното - когато не би трябвало да го правиш ако имаш сериозна връзка или брак. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Съгласен съм с теб но не напълно. Според мен, както съм написал, всеки има право да прави каквото си иска стига да не пречи на никого. Избора си е на човека, стига да не забравя, че няма такова нещо като „безплатен обяд”, а всичко си има последици. Въпрос на преценка е дали ти отърват последиците. А, че има и много мъже които се разглеждат като награда за жените е напълно вярно, просто нямам големи наблюдения на д мъжкия пол /по обясними причини интереса ми е насочен, поне в сексуално отношение, предимно към жени. За да ти отговоря на въпроса за груповия секс трябва първо да кажа нещо друго. При мен, а надявам се да е така и при повечето хора, и не само в секса целта ми е приятното изживяване на партньора ми и неговото удоволствие. Това е едно от нещата които най много ме възбуждат в сексуално отношение. Правил съм групов секс и то не веднъж и много ми е харесдвало винаги. И доколкото съм запознат по въпроса съм го правил във всички известни ми конфигурации. Правил съм го и с бившата ми жена, защото и беше хубаво и да уточня, че термина „бивша” в случая не е във връзка със секса, причините за развода бяха колкото прозаични толкова и нормални за междуличностните отношения. Сегашната ми приятелка, а с нея живея повече от 5 години и много се обичаме, е може би най – важното нещо в живота ми. Не мисля, че на нея и е интересна мисълта да прави групов секс и че ще и достави удоволствие, като по тази причина едва ли някога ще го правим с нейно участие. А моята лична преценка е, че има вероятност ако го направя без нея това да стане причина да се разделим и въпреки, че за мен тази вероятност е много малка считам, че този риск не си заслужава. Пред мен не седи на дневен ред въпроса дали тя ще разбере или не, въпроса е, че аз ще знам. Не пиша това по този начин защото си мисля, че и тя ще го чете, то просто си е така. Ако някой ден преценя, че трябва да правя групов секс без човека с който живея и си заслужава да го направя, то ще стане. Като се има предвид, че не съм на 15 години вероятноста това да стане е все по-малка, но човек никога не знае, нали. Познавам семейства които си правят редовно групов секс и това не им е проблем, както и познавам семейства, чиито сексуални отношения са абсолятно моногамни и не им спират скандалите. Според мен ако на някой му харесва да го прави, но да не забравя, че тоягата има два края и да се окаже после, че е хванал по – късия край Според мен ако на двамата им е добре и не пречат на никого, каквото и да правят нито е нередно нито е извращение. Човек в крайна сметка живее за да се радва на живота и да си доставя удоволствие, който и да каже нещо друго си е малко или много лицемер. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Пуснато на: Сря Апр 09, 2008 8:12 pm Заглавие:
sellfkiller,ОК.Разбрах напълно твоето становище по въпроса.Радвам се че има мъже като теб.Съгласна съм с твърдението ти :
Цитат:
Избора си е на човека, стига да не забравя, че няма такова нещо като „безплатен обяд”, а всичко си има последици.
Шапка ти свалям и за следното :
Цитат:
А моята лична преценка е, че има вероятност ако го направя без нея това да стане причина да се разделим и въпреки, че за мен тази вероятност е много малка считам, че този риск не си заслужава.
Според мен стигнахме накрая до консенсус _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети