Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

TЕЛЕФОННИ ТЕРОРИСТИ

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Светът около нас
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
deinameina
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Вто Мар 25, 2008 9:04 pm    Заглавие: TЕЛЕФОННИ ТЕРОРИСТИ Отговорете с цитат

Исках да пиша по тази тема, защото това беше нещо, което се случи и на моето семейство...и то се случи днес!
Ето и ситуацията: Звъни се на служебния/стационарен/ телефон на майка ми, женски глас търси майка ми и в същото време плаче по телефона... В първия момент мама мисли, че съм аз и пита: " Диди, ти ли си?" И отсреща и отговарят:" Да, аз съм!"... Обаче се включва някаква друга жена в този момент и казва на майка :" НаправИхме беля/типично софийски диалект, имаме в предвид, че аз съм в София, а нашите са в провинцията/, дъщеря Ви блъсна дете.., не и зънете сега, защото Диди е много разстроена, ето Ви този телефонен номер и търсете еди кой си адвокат/евентуално нали да се даде определена сума, за да се оправят нещата/...". Обаче мама веднага ми звънна, защото впоследствие се досеща, че има нещо гнило и че най-вероятно са телефонни терористи. После званна в полицията ....
Но аз направо бях като отровена- как може така да се подиграват по такъв начин с хората, нямат ли съвест...та човек в един такъв момент и инфаркт може да получи...Имаме в предвид, че тези хора проучват до най-малка подробност- от къде знаят, че имам книжка..., че съм в София...не е истина просто!
И когато споделих случая с моите колеги, странно но почти на всеки един от 7 човека се беше случвало лично, или се е случвало на близък негов приятел, роднина или просто познат...
Ще се радвам да споделите мнението си, защото все някъде трябва да говорим за тези неща...
GAGA
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

Местожителство: VARNA

МнениеПуснато на: Вто Мар 25, 2008 9:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На един колега с майка му, абсолютно същата постановка преди две седмици само че във Варна!!!
Нямам думи...........
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Мар 25, 2008 11:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Дейнамейна,

Това е ужасно. Много си права, че може да получи инфаркт от уплах. Майка ти е реагирала много добре, че въпреки това ти е звъннала - това, че даваха репортаж за това по телевизията наистина помага. Лошото е, че те са изобретателни - когато вече се познава едното, ще измислят друго. Няма спасение... това е съвременния вариант на отвличането Sad ;(
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
L00P7R00P
Асистент
Асистент

Местожителство: Looptroopland

МнениеПуснато на: Сря Мар 26, 2008 3:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Това пък е егати простотията. Тия мошенници разчитат на разни изкуфяли пенсионери, които вече не мислят трезво и не знаят на кой свят се намират. Така един ден на баба ми се обадили, обаче тя се осетила още в началото и 10 минути ги ебавала, след което им казала, че са измамници и те й затворили телефона. Как на мен не ми звъннат, да им се напсувам като хората Laughing .
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Светът около нас Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї