Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

a tova normalno li e

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Любов и Секс
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
naranena
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Чет Мар 27, 2008 4:34 am    Заглавие: a tova normalno li e Отговорете с цитат

здравейте!
случи ми се нещо и незнав как да постъпя- ако въобще има нещо , което може да се направи.
та преди няколко весеца братовчедка ми ме запозна с един мъж....аз започнах да излизам с него като не очаквах нищо....но усещах , че нещо не е като трябва. след първата седмица се загуби ,оправдавайки се че имал работа и тн ...докаго братовчедка ми не ми каза , че излизал с друга и я водел в компанията ни. естествено аз потърсих обяснение от него - и то беше , че търсел само секс щот заминавал в чужбина и не можел да предложи нищо. а секса от мен не го беше получил...така той замина през това време си пишехме в скайп почти всеки ден и така до зимата когато се върна.обади ми се , видяхме се . продължихме да се виждаме в компанията но аз усетих ,ме се влюбвам.........и стана страшно щот се влюбих много много.
помолих го да говорим и му казах да пробваме пак. обяснението беше,че на тоз етап не искал връзка а само секс прост в момента не можел да предрожи нищо. аз го разбах , излизаме заедно ,виждах го с много жени много ми беше трудно. свидетел на всичката ми болка беше моята братовчедка , която ме убеждаваше как той не ставал и да го забравя и тн ,а в същото време каззваше това и на жените с него..
до преди няколко седмици усетих , че тя се държи с него не само приятелски флиртуваше с него и тн. аз не вярвах, че това се случва , а си мислех че го ревнувам и започвам да виждам не ществуващи неща. ..но явно интуицияна не лъже...преди седмица ги видях..заедно.скарахме се жестоко .обяснението й беше,че понеже били приятели се виждали често и започнала да изпитва чувства...
кажете ми как човек се спавя с подобно предателство, как да спра да мисля за това. най - лошото е , че го обичам и все още искам да съм с него,но след тая изцепка незнам дали някога въобще той ще говори с мне,защото аз се скапах ,с него държейки му сметка що е с нея,без да ми кажат.знам че не трябваше
как да се справя с тая ситуация?ще съм благодарна ако някой е прочел иторията ми и може да ме даде поне едно мъъъничко съветче
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Чет Мар 27, 2008 5:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей Наранена,

Това, което аз лично бих направила ( имайки предвид, че е лесно да се говори отстрани, но когато си на мястото - нещата са съвсем други) е да се замисля наистина дали си заслужават тези хора да са около мен. Щом този човек сменя толкова жени, докато се вижда с мен - значи той не отговаря на моите чувства. Аз мисля, че трябва да се замислиш дали не заслужаваш много повече - като уважение, любов и да те кара да се чувстваш желана и обичана.
Знам от личен опит какво преживяваш и знам как колкото и логични да са нещата - не искаш да ги приемеш и го оправдаваш.
Сигурна съм, че ще срещнеш човек, който ще ти дава много много повече и знам, че когато човек харесва някой - той иска да е с него, когато не иска - намира оправдания и обяснения.
Ако твоя приятелка дойде и ти разкаже тази история - какво би я посъветвала ти, гледайки обективно нещата отстрани?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bibini
Наш човек
Наш човек

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Мар 28, 2008 10:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

naranena,здравей и от мен.

Не знам на колко години си,но не е най-важно това.Тази случка е доста неприятна.Наистина отстрани е лесно да се дава акъл,но когато ти си участник в такова събитие е трудно да вземеш решение.

Но все пак те съветвам да забравиш този мъж,защото той не заслужава теб и твоите чуства.А братовчедка ти-просто не обръщай внимание на нея,не излизай с нея.Сигурна съм че имаш и други приятели и приятелки.

Знам че е неприятно близък човек да те предаде,но затова хората са казали "Бог да ме пази от приятелите,от враговете мога и сам"Мога само да те посъветвам да не се доверяваш на 100% на всеки,пък бил той близък или приятел.Винаги имай едно на ум.

Прави така че да можеш да изпробваш един човек в различни ситуации,за да разбереш какъв е.Хора,които държат на теб-винаги ще намерят начин да те изслушат,да ти помогнат с каквото могат.И най-вече го казвам за този мъж,с който ще пожелаеш да бъдеш след време.

Сигурна съм че някой ден ще срещнеш мъж,който да те обича и уважава,без да се подиграва с чуствата ти.

Не знам доколко съм ти помогнала с моето мнение,но се надявам да е така.

Успех.
sellfkiller
Доктор
Доктор

МнениеПуснато на: Сря Апр 09, 2008 6:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не мисля, че може и да се говори за предателство в случая. Човек иска нещо и е нормално да си намери от къде да го получи. Аз не мисля, че мога да се сърдя на някого който е намерил на друго место това което съм му отказал. То си е направо като пазарната икономика. А че впоследствие е намерил при секса и по приятни неща, проблема си е само негов, ще бъде мой дотолкова доколкото аз позволя. То по начало и това е причината за изневерите, ама защо хората не се замислят защо партньора им търси нещо при някой дру. Обикновено причината е че не го е получил тамо от където го е очаквал и нямам предвид само секса. Според мен не винаги секс е рвно на изневяра. Ако си далеч по-продължително време и половинката ти "кръшне" а след това няма последствия май е по-добре изобщо да не научаваш. Макар, че ако ще научавам е по-добре да ми каже самата ми половинка. А ако той/тя/ когато може да е с теб реши да си прекара времето в разговор на кафе с някой друг тогава май трябва повече да се замислиш. Според повечето хора изневярата е в леглото и са в страшна грешка. Стига сме боготворили секса, той си е една от най-естествените човешки дейности, както например дишането, ама никой не крие, че диша,нали?
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Любов и Секс Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї