Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 4:34 am Заглавие: a tova normalno li e
здравейте!
случи ми се нещо и незнав как да постъпя- ако въобще има нещо , което може да се направи.
та преди няколко весеца братовчедка ми ме запозна с един мъж....аз започнах да излизам с него като не очаквах нищо....но усещах , че нещо не е като трябва. след първата седмица се загуби ,оправдавайки се че имал работа и тн ...докаго братовчедка ми не ми каза , че излизал с друга и я водел в компанията ни. естествено аз потърсих обяснение от него - и то беше , че търсел само секс щот заминавал в чужбина и не можел да предложи нищо. а секса от мен не го беше получил...така той замина през това време си пишехме в скайп почти всеки ден и така до зимата когато се върна.обади ми се , видяхме се . продължихме да се виждаме в компанията но аз усетих ,ме се влюбвам.........и стана страшно щот се влюбих много много.
помолих го да говорим и му казах да пробваме пак. обяснението беше,че на тоз етап не искал връзка а само секс прост в момента не можел да предрожи нищо. аз го разбах , излизаме заедно ,виждах го с много жени много ми беше трудно. свидетел на всичката ми болка беше моята братовчедка , която ме убеждаваше как той не ставал и да го забравя и тн ,а в същото време каззваше това и на жените с него..
до преди няколко седмици усетих , че тя се държи с него не само приятелски флиртуваше с него и тн. аз не вярвах, че това се случва , а си мислех че го ревнувам и започвам да виждам не ществуващи неща. ..но явно интуицияна не лъже...преди седмица ги видях..заедно.скарахме се жестоко .обяснението й беше,че понеже били приятели се виждали често и започнала да изпитва чувства...
кажете ми как човек се спавя с подобно предателство, как да спра да мисля за това. най - лошото е , че го обичам и все още искам да съм с него,но след тая изцепка незнам дали някога въобще той ще говори с мне,защото аз се скапах ,с него държейки му сметка що е с нея,без да ми кажат.знам че не трябваше
как да се справя с тая ситуация?ще съм благодарна ако някой е прочел иторията ми и може да ме даде поне едно мъъъничко съветче
Това, което аз лично бих направила ( имайки предвид, че е лесно да се говори отстрани, но когато си на мястото - нещата са съвсем други) е да се замисля наистина дали си заслужават тези хора да са около мен. Щом този човек сменя толкова жени, докато се вижда с мен - значи той не отговаря на моите чувства. Аз мисля, че трябва да се замислиш дали не заслужаваш много повече - като уважение, любов и да те кара да се чувстваш желана и обичана.
Знам от личен опит какво преживяваш и знам как колкото и логични да са нещата - не искаш да ги приемеш и го оправдаваш.
Сигурна съм, че ще срещнеш човек, който ще ти дава много много повече и знам, че когато човек харесва някой - той иска да е с него, когато не иска - намира оправдания и обяснения.
Ако твоя приятелка дойде и ти разкаже тази история - какво би я посъветвала ти, гледайки обективно нещата отстрани? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Пуснато на: Пет Мар 28, 2008 10:45 pm Заглавие:
naranena,здравей и от мен.
Не знам на колко години си,но не е най-важно това.Тази случка е доста неприятна.Наистина отстрани е лесно да се дава акъл,но когато ти си участник в такова събитие е трудно да вземеш решение.
Но все пак те съветвам да забравиш този мъж,защото той не заслужава теб и твоите чуства.А братовчедка ти-просто не обръщай внимание на нея,не излизай с нея.Сигурна съм че имаш и други приятели и приятелки.
Знам че е неприятно близък човек да те предаде,но затова хората са казали "Бог да ме пази от приятелите,от враговете мога и сам"Мога само да те посъветвам да не се доверяваш на 100% на всеки,пък бил той близък или приятел.Винаги имай едно на ум.
Прави така че да можеш да изпробваш един човек в различни ситуации,за да разбереш какъв е.Хора,които държат на теб-винаги ще намерят начин да те изслушат,да ти помогнат с каквото могат.И най-вече го казвам за този мъж,с който ще пожелаеш да бъдеш след време.
Сигурна съм че някой ден ще срещнеш мъж,който да те обича и уважава,без да се подиграва с чуствата ти.
Не знам доколко съм ти помогнала с моето мнение,но се надявам да е така.
Успех. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Не мисля, че може и да се говори за предателство в случая. Човек иска нещо и е нормално да си намери от къде да го получи. Аз не мисля, че мога да се сърдя на някого който е намерил на друго место това което съм му отказал. То си е направо като пазарната икономика. А че впоследствие е намерил при секса и по приятни неща, проблема си е само негов, ще бъде мой дотолкова доколкото аз позволя. То по начало и това е причината за изневерите, ама защо хората не се замислят защо партньора им търси нещо при някой дру. Обикновено причината е че не го е получил тамо от където го е очаквал и нямам предвид само секса. Според мен не винаги секс е рвно на изневяра. Ако си далеч по-продължително време и половинката ти "кръшне" а след това няма последствия май е по-добре изобщо да не научаваш. Макар, че ако ще научавам е по-добре да ми каже самата ми половинка. А ако той/тя/ когато може да е с теб реши да си прекара времето в разговор на кафе с някой друг тогава май трябва повече да се замислиш. Според повечето хора изневярата е в леглото и са в страшна грешка. Стига сме боготворили секса, той си е една от най-естествените човешки дейности, както например дишането, ама никой не крие, че диша,нали? _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети