Напълно съм съгласна с lady-to - нашият характер определя и музиката ,която слушаме.
Когато искам да опозная някого обикновено го питам каква музика харесва, защото на базата и на тази информация си изграждам някаква представа за човека.
А дали музиката формира или събужда някакви качества в нас незнам, може и да е така но по скоро може да промени емоционалното ни състояние за определен период от време. _________________ Да смяташ себе си за по-лош от останалите е една от най-жестоките прояви на гордост, която може да съществува - понеже е един от най-разрушителните начини да бъдеш различен.
Е , да .Принципно всички са прави.Вярно е , че вече оформена личност прави избора на музиката според възприятията, вкуса и настроението и повода,така е. Но...
Бибини наи-точно е схванала въпросчето ми.Защото има много музика , която чуваме за първи път и тя носи послание ново за нас.Освен това ако слушаш определена музика дълго време тя въпреки , че е избрана и контролирана от теб, всъщност започва обратен процес - музиката контролира теб.Има думи и ноти, които те водят към нови размишления и чувства.
Натискаш копчето на плеъра и после музиката започва да натиска копчетата в теб...
Така, че ако слушам Depesh mode, Nina Simone, Шуберт, Мо´horizons,Thievery Corporation ще ме води ли тази музика към същите места и сетивитети така както Гергана, Бритни, Милко и Сашка Васева? _________________ Не страдам от психично разстройство.Наслаждавам му се!
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 7:25 pm Заглавие:
Challenge,благодаря ти.Може би доста от хората си мислят че те определят музиката,но не хващат мига,когато музиката ги води по други пътеки.Трябва доста размисъл и проби докато установиш тези неща,за да ги приемеш че са истина. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети