Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 1:02 am Заглавие:
Ми то на мен не ми и пука честно казано. Аз съм си нарцис и си се харесвам всякак _________________ Не можеш да промениш миналото, затова промени бъдещето!
Аз съм "за" епилирането.. и особено на мъжете Странно ми е защо е нормално и се изисква от жената да е красива, епилирана, чиста и свежо миришеща, с чисти и красиви нокти, лакирани и тн, а мъжете могат да си ходят с косми под мишниците, гърдите и тн. Аз мисля, че щом жените се поддържат, за да им е приятно на мъжете - те също трябва да се замислят, че може би и на нас ни харесва еин поддържан мъй. А ако някой го прави - мъ се лепи етикет ГЕЙ.
Така е по-лесно нали... _________________ mur-mqu
Котарана 21, здрасти,
Аз съм съгласна изцяло с твоето мнение...
Така си е -ние, жените, спазваме диети, ходим да се потим в залите, да си стягаме задниците....ходим на кола-маска... и на некви разкрасителни процедури се подлагаме, а вие мъжете какво- да си седите и да бъдете наблюдатели- не става!!! Всичко трябва да е 50-50...Доста трудничко ми беше да убедя приятеля ми, че трябва да отиде на кола маска, че трябва да започне да ходи на фитнес...но все пак успях
А и си е все още мъж-така като си го гледам, не е обърнал резбата
Пуснато на: Пон Апр 23, 2007 11:45 pm Заглавие:
deinameina написа:
Значи ти е приятно като прокараш ръка по гърба на гаджето ти, тя да си остане някъде там оплетена...така ли ?
Що бе, ако се къпе с балсам, няма да се заплита!
Шегата настрана, но и аз нямам нищо против по-гъстото окосмяване. Това си е физическа особеност, защо трябва непрекъснато да се подлагаме на разни болезнени процедури заради нея? Е, да, за да се харесаме на някого... обаче ако връзката ми с някой мъж се крепи на епилираните ми крака, то... да си имам връзката! _________________ Луда съм, еййй!
Гхх, ми какво да ти кажа- давай с космите напред...
Аз ти говоря за себеусещане, даже то си е и хигиена, защото запотяването се свежда до минимум , когато достатъчно често и добре се поддържаш...Какво означава "физическа особеност"? То е ясно това- знаем си приридата- ама я си представи ситуация: Лятно време, градски транспорт, вътре хората един върху друг, а до тебе някакъв пич си е повдигнал ръката...(неокосмена подмишница...смрад)
А относно връзката- ми я пробвай да не си епилираш краката известно време...Как ще реагира приятеля ти -едва ли ще му е приятно( да има жена до себе си с повече косми от неговите...)
Ясно е , че ако връзката е сериозна и се обичате в един момент няма да е чак толкова фрапиращо ако закъсняваш с кола-маската 1 седмица, НО
кажи ми - добре ли ще се чувстваш с тая китка магданоз отдолу
Уф и аз много нехаресвам космите - по себе си и по мъжа до мен. Поддържам мнението на Дейнамейна - въпрос на хигиена е. А за природния елемент - сме в 21 век. Ако още защитаваме природните дадености, нямаше да ходим на зъболекари за пломби, да си боядисваме косите, да си призаждат коса хора с проблеми и естествено всичко около нас вече е измислено - все пак не се движим на стада и да гоним храната си и копие - ползваме печки и препарати. Еволюцията не може да се пренебрегне. Космите са си косми и дори мъжът ти да няма против все пак живеем в общество и останалите не са длъжни да търпят. Ако жена му няма против косматите му мишници - то 20 човека в трамвая не са съгласни и с изгледа и с миризмата.
Абе светът се променя - следвайте го. Натурализма за мен поне си е чиста форма нечистоплътност.
ps то си имаш и природна миризма - защо ползвате дезодоранти? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Аз си нямам много косми де...освн по краката...ама ще ги обръсна скоро...обещавам
А как ми се живее в пещера и да не ми се налага да се бръсна всяка сутрин и къпя по два пъти на ден...ама не мога да си го позволя....това е за богатите
Пуснато на: Съб Апр 28, 2007 11:15 pm Заглавие:
deinameina написа:
Гхх, ми какво да ти кажа- давай с космите напред...
Аз ти говоря за себеусещане, даже то си е и хигиена, защото запотяването се свежда до минимум , когато достатъчно често и добре се поддържаш...Какво означава "физическа особеност"? То е ясно това- знаем си приридата- ама я си представи ситуация: Лятно време, градски транспорт, вътре хората един върху друг, а до тебе някакъв пич си е повдигнал ръката...(неокосмена подмишница...смрад)
А относно връзката- ми я пробвай да не си епилираш краката известно време...Как ще реагира приятеля ти -едва ли ще му е приятно( да има жена до себе си с повече косми от неговите...)
Ясно е , че ако връзката е сериозна и се обичате в един момент няма да е чак толкова фрапиращо ако закъсняваш с кола-маската 1 седмица, НО
кажи ми - добре ли ще се чувстваш с тая китка магданоз отдолу
Хехе, изглежда добре познаваш връзката ми Виждали ли сме се?
За изпотяването: човек се поти с или без косми - това е нашият механизъм за охлаждане, а потта ни мирише лошо защото се храним с боклуци. Но това е друга тема. Също друга тема е, че ако космите ми станат повече от тези на приятеля ми, значи имам хормонални проблеми. При жените е по-лесно да се обезкосмяват, защото имат по-малко косми по принцип, но съм виждала мъже, които имат косми навсякъде - корем, гръб, врат... навсякъде! Е, не би ли било садизъм да искаме и те да си правят кола маска?
Както и да е, спокойно, не съм тръгнала с космите си. Обаче това е защото хората по улиците ще ме гледат лошо, не за друго. Къпя се достатъчно често и си нося влажни кърпички с мен (това по въпроса с хигиената).
lady-to, ами аз всъщност не правя доста от нещата, които изброи. Е, ходя на зъболекар, но когато зъбите ми са болни, не от суета. Еволюцията няма много общо, според мен е въпрос на мода, реклама и т.н. Някога е било на мода жените да ходят с корсети, за да се получи тясна талия, както и да се капе глицерин в очите за блясък - вероятно и това е било заради обществото. Добре, че е отшумяло... че иначе щяхме да си припадаме по улиците поради липса на въздух и да ослепяваме лека-полека. _________________ Луда съм, еййй!
Заблуда е да се мисли,че потенето е по-малко,когато мястото е обръснато-напротив!Космите служат за правилното и естествено топлинно регулиране между кожата и външната среда по тези места,където ги е сложила природата.
Не казвам,че да се бръснеш е лошо,но съм съгласен с Гхх,че миризмата си е миризма,която се определя от веществата в организма,независимо дали младежа в тролея си е вдигнал ръкава с обезкосмената мишница .
Единствено от естетическа гледна точка приемам бръсненето при мъжете,и то само на определени места.Мъжествеността трябва да си бъде на мястото. _________________ Само Истината те прави свободен!!!
Ок
Първо за Гхх, че е жена
Аз не казвам, че трябва да има крайности - естетвено. Но много хора (масово) си боядисват косата, гримират се, правят си пластични операции (не от суета, а когато наистина има белези или изкривявания) - този вид еволюция. Примерът с корсета и восъка не отговаря на това, за което говоря. Не говоря за мода - а за необходимости. Дори ти да не ги приемаш новостите - масово се приемат и това не означава, нито че ти си в грешка, нито масата от хора - въпрос на гледна точка. Ние вече можем да лекуваме, оперираме, присаждаме и каквото и да е благодарение на еволюцията. Единици са тези, които не я приемат - но те си имат техните доводи.
Дедо, сега и на теб
Аз не казвам, че когато си без косми - не миришеш, а просто, че миришеш по-малко като процент. А от естетична гледна точка плюсовете са много. Не обичам крайностите и в живота рядко има птроена крайност. Всичко има + и - следователно ясно е, че се изпотяваме и без да сме с косми - но просто космите задържат това изпотяване като миризма. Ако един бръснат мъж яде, ще се нацапа и ще се забърше, но ако някой с брада яде, ще се му се залепят разни неща по брадата и по-трудно падат. И двете не са необратими - ще се изчистят, но едното ще задържи повече. Подобно е и при мишниците. За краката все още е лукс да се говори за бръснене, но за щастие - вече е масово явление почистването на интимните места и при мъжете _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
"Аз не казвам, че когато си без косми - не миришеш, а просто, че миришеш по-малкоSmile като процент".
Невярно твърдение!Научно доказано.Говорил съм и с дерматолог по този въпрос.
Точно това имах предвид!
_________________ Само Истината те прави свободен!!!
Аз го мисля така - не че не се изпотяваш, а не го задържаш толкова. Количеството потене си е едно и също, но както съм дала примера с брадата. Потенето си е потене - идеята е, че задържането после е гадно. Това е като, колкото и гаден пример - като ходиш по голяма нужда до тоалетната - космите задържат мърсотия, която ако няма косъмчета няма да има на какво да се задържа. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 10:26 am Заглавие:
Ами пак го задържаш, но като грозно петно на ризата си... В смисъл, че потта трябва да отиде все някъде и ако по кожата няма косми, които да я задържат, обикновено се стича надолу
А за еволюцията, аз изглежда имам по-друго разбиране. За мен еволюцията е промяна във физическите белези на животинския вид. Като скъсяването на пръстите на краката при хората, отслабването на ноктите, изправеният стоеж, намаляване на окосмяването с изключение на главата (и подмишниците ) - ей такива работи. Но това си е мое мнение, разбира се. _________________ Луда съм, еййй!
Преди години, когато за първи път видях епилитрана жена в един плувен басейн...настръхнах като котка и ме повлече като магнит...сякаш беше наистина гола...особенно гола и старшно превличаше...после се свиква но първия път беше нещо..като първи път
ееееееххх стони, жена съм и пак ме накара да замечтая
Така си е. Обезкосмяването си е важно нещо за мен. Аз определено ако за първи път имам интимен контакт с мъж, и той има косми - бих прекратила. Всеки си има мнение, и за мен това е важно. Не че ако мъжа ми, с който съм от години не си ги маха редовно ще го зарежа, но бих се отвратила от мъж, който не приема махането на космите. Т.е няма лошо ако се забавя с махането и тн, но да го отрича...не е за мен _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
ок .. тогава да кажем следващ мит..
искам да попитам - мит ли е, че плешивите хора са по-потентни? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3Следваща
Страница 2 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети