| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ghh Асистент

|
Пуснато на: Пет Май 11, 2007 10:54 am Заглавие: |
|
|
| lady-to написа: | ок .. тогава да кажем следващ мит..
искам да попитам - мит ли е, че плешивите хора са по-потентни? |
Ох, изглежда се е възстановила базата от преди няколко дни...
Аз казах каквото знаех за плешивостта, но сега нямам време да го разкажа наново. По-нататък. _________________ Луда съм, еййй! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kotarana Подрастващ

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 12:59 pm Заглавие: |
|
|
Аз прочетох, че е нещо с нивото на тестостерон. От него ти пада косата - когато е високо, а това, че е висок тестостеронът говори за потентността...нали? _________________ mur-mqu |
|
|
 |
ghh Асистент

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 1:57 pm Заглавие: |
|
|
| kotarana21 написа: | | Аз прочетох, че е нещо с нивото на тестостерон. От него ти пада косата - когато е високо, а това, че е висок тестостеронът говори за потентността...нали? |
Ами общо взето - да. Ако носиш гена, който ще те направи плешив и имаш повече тестостерон, вероятно ще оплешивееш по-рано от този, който има по-малко тестостерон.
Но не гарантирам за достоверността на знанията си. _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
deinameina Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пет Юни 29, 2007 1:22 pm Заглавие: |
|
|
Искам да питам мит ли е, че програмистите са сухари..Като чуеш програмист изниква ли ти образа на малко слабо човече с големи цайси и шини по зъбите ...
 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 29, 2007 1:27 pm Заглавие: |
|
|
И още нещо: мит ли е, че мъжете са по-големите "секс- консуматори"? Защото така като се замисля май не съм отказвала секс на приятеля ми ...докато той..го прави. И в един момент се замислям...май природата е "променила облика си"  |
|
|
 |
Dedoto Асистент

|
Пуснато на: Вто Юли 03, 2007 11:57 am Заглавие: |
|
|
| deinameina написа: | И още нещо: мит ли е, че мъжете са по-големите "секс- консуматори"? Защото така като се замисля май не съм отказвала секс на приятеля ми ...докато той..го прави. И в един момент се замислям...май природата е "променила облика си"  |
 _________________ Само Истината те прави свободен!!! |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 4:48 pm Заглавие: |
|
|
Мит ли е, че като пипнеш коминочистач е на късмет - и как дори е тръгнала тази идея ми е странно. Какво с това да пипнеш някой, толкова изцапан, ще е на късмет Как ли е тръгнал този мит...? Ако някой знае да казва предположения _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
ghh Асистент

|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 6:42 pm Заглавие: |
|
|
| lady-to написа: | Мит ли е, че като пипнеш коминочистач е на късмет - и как дори е тръгнала тази идея ми е странно. Какво с това да пипнеш някой, толкова изцапан, ще е на късмет Как ли е тръгнал този мит...? Ако някой знае да казва предположения |
Може би се виждат толкова рядко (особено на земята, а не по покривите), че си е жив късмет
Това, разбира се, е неофициално мнение  _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
marias Новак

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 11:42 pm Заглавие: |
|
|
А пък може би го е измислил някой коминочистач, който виждал как хората странят от мърсотията. Нали знаете: "Превърни дефекта в ефект!"  _________________ Сърцето е като корабни платна, в началото на странстването те са чисто бели и неопетнени, но бурите и ветровете ги разкъсват многократно, докато един ден целите платна станат в кръпки съшити с дебел конец, но никоя буря не може да ги скъса отново... |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 12:06 am Заглавие: |
|
|
хаха....да има идея. А може и бизнес да и е измислил. Ми кой казва, че черното коте е на лош късмет? Защото е черно...ми то се е родило такова, защо това трябва да е на лошо? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
marias Новак

|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 1:25 am Заглавие: |
|
|
Е тези истории с черните котета си ги свържи с човешката реалност и чернокожите и ще разбереш Ам навлизаме в много тежка тема _________________ Сърцето е като корабни платна, в началото на странстването те са чисто бели и неопетнени, но бурите и ветровете ги разкъсват многократно, докато един ден целите платна станат в кръпки съшити с дебел конец, но никоя буря не може да ги скъса отново... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 31, 2008 4:27 pm Заглавие: |
|
|
| Мит ли е, че жените са по-кофти шофъори от мъжете? |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Чет Яну 31, 2008 4:40 pm Заглавие: |
|
|
| deinameina написа: | | Мит ли е, че жените са по-кофти шофъори от мъжете? |
Абсолютно 100% мит. И мъже и жени - все не могат да карат . Шегувам се. Истината е, че няма значение полът, а това колко е внимателен човек, дали спазва правилата и каква кола кара. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
July Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Чет Яну 31, 2008 11:13 pm Заглавие: |
|
|
Имаше една популярна книжка "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния" - та там, освен всичко друго, се описваха някои основни различия между половете (защото такива реално има, дори има клон в психологията, който ги изучава). И едно от тях се изразяваше в това, че мъжете имат по-добро чувство за ориентация при карането на овтомобил. Което би могло да ги прави по-добри шофьори в известна степен. Разбира се, ако примем, че всички други условия за това са налице. _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора." |
|
|
 |
sheiha Новак

|
Пуснато на: Вто Авг 05, 2008 7:59 pm Заглавие: |
|
|
За шофирането - Проблема е в концентрацията на съзнанието...не може да се шофира докато готвиш переш и си говориш с 3 приятелки .. И аз мога да правя 5 неща едновременно , но по добре да свърша някаква работа
За коминочистача се оглеждаите около ТЕЦ-а
Имам един познат който търси само грозни и дебели жени а е пич !
"Невероятен секс брато" правели го като за последно
При плешивите плюс нагона който имат като добавите факта че не се смятат за особенно превликателни , нормално е да ви отвитят чивиите.
Има едно нещо което се вдига с мисъл и ако не става с мисъл с друго неможе да го вдигнете. Като се прибере съпруга и види новата рокля на жена си ..осъзнавайки че е пред фалит .Няма нещо което да го накара да мисли за вдигане на любовния мускол.
Силата няма граници,всички се раждаме супергерои но за жалост в осакатено общество.
Това до колко се връзвте на околните определя колко поражения понасяте. |
|
|
 |
|