| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Angel Разбирач

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 12:25 pm Заглавие: Мит е, че... |
|
|
Като искаш да извадиш кърлеж, трябва да го въртиш по часовниковата стрелка. Няма значение накъде се върти. _________________ Който умира с възторг, нека се пази от възкресение. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Jana D'ark Разбирач

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 12:31 am Заглавие: |
|
|
Аз мисля, че трябва да е в обратната страна. Да му се завие свят )))) Не сериозно мислех, че трябва да е така...
Мит е, че ако пиеш боза, ще ти порастнат гърдите Бозата е за кърмачки, и може да повиши количеството кърма. |
|
|
 |
Stoni Дипломиран разбирач

Регистриран на: 31 Яну 2007 Мнения: 219 Местожителство: Земята ( временно )
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 12:35 am Заглавие: |
|
|
На това, за бозата не му вярвам до лична проверка  |
|
|
 |
Jana D'ark Разбирач

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 12:39 am Заглавие: |
|
|
Пии и чакай. По-вероятно е да се напиеш, отколкото да ти порастнат гърди |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 12:43 am Заглавие: |
|
|
Нали, за женски тук въпрос настана...баси  |
|
|
 |
Jana D'ark Разбирач

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 12:48 am Заглавие: |
|
|
да но понеже каза, че ще пробваш |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 12:53 am Заглавие: |
|
|
Имах предвид с гледане, наблюдение и леко опипване с изследователска, научна цел...а ти го подхвана несериозно  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 2:11 pm Заглавие: |
|
|
Сега ще отворя една вечна дискусия ..
Мит е, че мъжете са по-силни от жените  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
Dedoto Асистент

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 2:15 pm Заглавие: |
|
|
| lady-to написа: | Сега ще отворя една вечна дискусия ..
Мит е, че мъжете са по-силни от жените  | Хех,Лейди,интересна тема...Но да не се окаже,че няма с кого да се спори...то се знае,че сме си по-слабите  |
|
|
 |
Angel Разбирач

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 3:10 pm Заглавие: |
|
|
Думата "силен" е с толкова много значения. Силен на база килограми, силен като праг на болка, силен като издръжливост или силен като мускули? Аз знам, че жените примерно реално могат да издържат по-голямо натоварване в самолет(говоря за пилоти на изтребители). Обаче по-биология ни обясняваха, че жените имат повече масна тъкан, а мъжете повече мускулна тъкан. Ама аз по принцип не съм много запознат с тези работи. Обаче "жените са по-силни от мъжете" звучи твърде общо. Освен това се променя значението на поговорката, че сте "слабия пол" . _________________ Който умира с възторг, нека се пази от възкресение. |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 3:18 pm Заглавие: |
|
|
Така де, слабият пол е именно мит Чувал ли си тази: "зад всеки успял мъж, седи една умна жена" В рамките на майтапа естествено.
Но жените сме по-слаби физически и емоционално. Ние сме по-лабилни, а вие по-рационални. Но за болка - търпим повече и сме мааалко по-оправни дори и от това, че можем да правим няколко неща едновремено, а вие 1 но по-задълбочено _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Dedoto Асистент

|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Жените са значително по-устойчиви психически.Това е доказано.Техния праг на поносимост към стресови ситуации е доста по-голям от на мъжете.В противен случай майката природа не би поверила тази отговорна задача на жените-да отглеждат и възпитават деца,половината от които бъдещи мъже...
Но това го твърдя само веднъж,и то онлайн!!!  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 3:40 pm Заглавие: |
|
|
Най силното животно на земята е човека  |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 10:31 pm Заглавие: |
|
|
| lady-to написа: | Но за болка - търпим повече и сме мааалко по-оправни дори и от това, че можем да правим няколко неща едновремено, а вие 1 но по-задълбочено |
Мисля си, дали наистина можем да правим няколко неща едновременно? В смисъл, да правим по няколко неща едновременно и да влагаме еднакво количество мисъл в тях. Защото аз мога да решавам кръстословици докато готвя, но реално мисля само за кръстословицата. В един момент жените толкова свикват с някои дейности, че ги вършат машинално, без изобщо да мислят за тях. Обаче ако примерно ме карат да говоря по телефона и в същото време да пиша нещо, веднага ще се омотам, защото и за двете ще трябва да се концентрирам и да внимавам. _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 1:03 pm Заглавие: |
|
|
Аз мисля, че ние можем докато готвим да говорим по телефона, да бутаме количката на бебето и междувременно да забършем леко прах по шкафа. То си е машинално, няма спор, но при тях не може дори и машинално да се случи това. Мисля, че мъжете са по-добри в правенето и изпипването на едно нещо, а ние сме на повече. Аз като говоря по телефона много често си играя на една игра на минички или понякога си чатя и не се усеща, докато при приятеля ми, го хващам веднага ако прави нещо, защото не може да следи мисълта ми, накъсва се неговата и тн. И не само с него - доста мъже ги хващам и те ми се дразнят При тях вниманието е насочено към 1 нещо - но го правят по-добре. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 3:48 pm Заглавие: |
|
|
| lady-to, дали има изключения, как смяташ? |
|
|
 |
bra1nless Подрастващ

|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 3:50 pm Заглавие: |
|
|
Ето и моя принос в митовете: Знаете ли, че ако минат под дъгата момичетата стават момчета, а момчетата момичета ) _________________ Не можеш да промениш миналото, затова промени бъдещето! |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 10:34 pm Заглавие: |
|
|
| bra1nless написа: | Ето и моя принос в митовете: Знаете ли, че ако минат под дъгата момичетата стават момчета, а момчетата момичета ) |
Мит е, я! Нали пробвах! Исках да стана момче, а какво стана? Само ми порастнаха косми на ръцете... _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
bra1nless Подрастващ

|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 11:55 pm Заглавие: |
|
|
Хахаха това е добро ghh. Аз пък за да видя какво им е на жените си епилирах краката, ама взе да ми харесва и сега немога да спра.....май трябва да сложа копие на този пост в папката на ЗАВИСИМОСТИТЕ . Пристрастяване към епилация . И да си призная не боли толкова колкото го изкарват жените....или може би проявявам ИНАТ  _________________ Не можеш да промениш миналото, затова промени бъдещето! |
|
|
 |
Don Vito Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 12:22 am Заглавие: |
|
|
Не съм психолог, но - братле веднага те разбрах , че си хахо
А и след този пост съм убеден - давай и да не ти пука _________________
/173792.jpg" border="0" /> |