Шефката да не се притеснява за времето, причината не е в нея. Както казват $повредата не е във вашия телевизор$ Най-вероятно времето на сайта е вързано с това на сървъра на който е качен, често го правят а той е на друг континент или по-точно на адрес -
2400 East Las Olas Blvd, Suite 268, Ft. Lauderdale, FL, 33301, САЩ .
Ако наистина е така, а не виждам друга причина, е по добре да си го оставите така, че един господ знае каква детерминация трябва да се зададе. А и както казах преди, не е болка за умиране. Даже така е по-интригуващо. На който му пречи да не гледа времето. На мен не ми пречи. И оже и със закъснение, но искам да кажа на Шефката, че я поздравявам за сайта _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Благодаря за справката Май наистина ще сме в безвремие
А за форума - благодаря за думите, но заслугата не е моя а на всички, които пишат тук. Заедно сме го правили - аз само удовлетворявам желанията. _________________ Кой свирка там, еЙ....??
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети