| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sheffkata Site Admin

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 12:07 am Заглавие: Правила на папката и инструкции за ползване :) |
|
|
Тази папка има за идея да бъде място, където искате да зададете конкретен въпрос към някой от другите участници във форума, който не е свързан с дискусионна тема, а с по-лична насоченост. Когато искате да зададете въпрос на някой:
1. Проверете дали има тема с неговото име.
2. Ако няма - създайте нова тема и я озаглавете с името на човека, на който искате да зададете въпрос.
3. Задайте си въпроса
Моля не задавайте дискусионни въпроси тук. Ако искате да зададете дискусионен въпрос - направете го в съответния раздел и тема. Ако няма такава - създайте. Тук е нещо като "обща лична", която не обхваща начин на мислене, разсъждаване по тема свързана с психологията и с въпроси от полето на психологията. ТУК задавайте въпроси към съфорумник, конкретно към него
Надявам се не е станало много досадно с тези правила, но ако имате въпроси защо са такива правилата - можете да проследите как сме стигнали до тези изводи в папката "Аз мисля, че.." тема: "Въпрос към някой от форума".
Приятно писане. _________________ Кой свирка там, еЙ....?? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 12:47 am Заглавие: |
|
|
Ъм....не е ли по-лесно на ЛС? Тоест ако ще задаваш на човек лично нещо, защо не на ЛС? Трябва ли нов раздел за тая работа? _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
sheffkata Site Admin

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 1:32 am Заглавие: |
|
|
Ами защото някои мойеш да не го чувстваш толкова близък, за да му пишеш на лична. Също така може да е интересно и на другите какво се пита и отговаря. Пък и не хабим нищо с още една папка  _________________ Кой свирка там, еЙ....?? |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 3:12 am Заглавие: |
|
|
Ами мисля, че да пишеш на някого на ЛС не означава, че ти е близък, а по-скоро, че не искаш всички да четат. Разбира се, няма лошо в това да пуснеш съобщение, което всички да четат, щом това не е проблем. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
mikaella Асистент

Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 5:36 am Заглавие: |
|
|
| sheffkata написа: | Ами защото някои мойеш да не го чувстваш толкова близък, за да му пишеш на лична. Също така може да е интересно и на другите какво се пита и отговаря. Пък и не хабим нищо с още една папка  |
Идеята ми допадна! Надявам се да се получи, ще е доста интересно.
Аз сигурно имам толкова въпроси към някои от хората тук, че няма да ми е много удобно да пиша на всеки лично съобщение за въпроси, които не се притеснявам да задам и пред останалите, и съответно да получа отговор. Без никакво притеснение.
Това може да помогне да се опознаем малко повече.  _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head" |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2008 6:25 am Заглавие: |
|
|
Всички други освен задаващия въпрос и реципиента е редно да четат и да не се намесват, така ли Малко като душевен ексхибиционизам together с вояйорство ми идва, ако е така  _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
July Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2008 1:05 am Заглавие: |
|
|
А защо да не се намесват, Елси?
Това си е открит форум. За най-личните разговори има Лични, а за не толкова личните, в които и всеки друг е добре дошъл, е тази папка - поне аз така го виждам  _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора." |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2008 4:23 am Заглавие: |
|
|
Ми незнам как е шефката ще каже  _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2008 3:59 pm Заглавие: |
|
|
Разира се, че може да се включи и друг.
Ограничението за него е каквото е и за питащия - да не се започва дискусия на определена тема. Т.е ако някой зададе въпрос на друг и трети се включи да зададе друг или да доразпита за първия е идеята на тази папка. Това, което е желателно да не се прави е да се започнат "принципни" или "дискусионни" разговори след това. Ако се появи нужда от такива - просто нека се отвори нова папка и се пуснат като теми там.
Идеята на това е да остане мястото за въпроси, а да не се отнесе и размие папката с разни верижни дискусии, защото по този начин има интересна дискусия, на интересен проблем - ама на необозначено за тази тема място и после ако искаме да се върнем да питаме друг въпрос става много оплетено. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
|