| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sellfkiller Кандидат Гуру

|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2008 8:53 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря ти за пожеланията мило
 _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2008 10:04 pm Заглавие: |
|
|
Няма за какво.Явно ми допадна от самото начало,а после затвърди прекрасното ми мнение за теб.Аз съм от хората,които от първо впечатление или харесвам някой или не.И в повечето случаи не се променя после.  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 2:36 am Заглавие: |
|
|
И ти си така за мен Биби А бе ти да не си зодия "близнаци" ? _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 2:41 am Заглавие: |
|
|
А и отношението ми към хората е кат опри теб  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
July Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 4:11 am Заглавие: |
|
|
Честит Рожден Ден, sellfkiller!!
Сърдечни пожелания за спокойствие, хармония, приятелство и любов, красиви нови изживявания в личния живот и само хубави изненади в по-обществения  _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора." |
|
|
 |
Dedoto Асистент

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 5:58 am Заглавие: |
|
|
Честито и от мен!
Най-добри пожелания за твоите желания! _________________ Само Истината те прави свободен!!! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 2:39 pm Заглавие: |
|
|
Не съм зодия "Близнаци",аз съм "РАК" Малко гадно животинче,ама готино  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 4:31 am Заглавие: |
|
|
Познавам малко раци, но съм останал с много добри впечатления от тях. Аз по принцип не вярвам н азодии, тълкуване на сънища и други подобни но според мен това през какъв сезон е роден човека дава отражение и на характера Не е гадно животинче, ама наистина е готино. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 3:09 pm Заглавие: |
|
|
Мерси отново.А за БЛИЗНАЦИТЕ съм се убедила,че са много добри приятели,много умни,интелигентни хора и доста освободени в поведението си.Хора без особени комплекси,свободомислещи и ценни за света.Имам приятели и мъже и жени.  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 2:32 am Заглавие: |
|
|
Биби, аз обикновено не се изчервявам но ти май ще направиш така, че да открия, че мога  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 2:30 pm Заглавие: |
|
|
| sellfkiller написа: | Биби, аз обикновено не се изчервявам но ти май ще направиш така, че да открия, че мога  |
Понякога и в това има чар Но не се притеснявай,не е нужно да се изчервяваш,когато ти казват истината.Рядко правя такива изказвания.Трябва да съм убедена силно в нещо,за да кажа тези неща.Не си падам да лаская някой и да му правя четки,ако не е вярно. А ти определено притежаваш всички тези качества и затова го казвам. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
Dedoto Асистент

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 4:37 pm Заглавие: |
|
|
Вие двамата няма ли да си вземете стая най-накрая?! _________________ Само Истината те прави свободен!!! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 4:40 pm Заглавие: |
|
|
| Dedoto написа: | | Вие двамата няма ли да си вземете стая най-накрая?! |
Хей,отново ли дразниме някой?Защо е тази реакция пък сега?По-добре е да има мир и любов,а не война.Просто мислиме позитивно и се радваме на живота и в случая и във форума.Лошо ли е че сме по-открити хора,с освободено мислене? _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
_barboranka_ Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 9:48 pm Заглавие: |
|
|
ДЕДЕТО!!!
ДА ТЕ ПИТАМ НО НЕ СЕ ЗАСЯГАЙ ПРОСТО МИ Е ИНТЕРЕСНО ЗАЩО СЕ ДРАЗНИШ ТОЛКОВА ОТ РАЗГОВОРА НА БИБИНИ И СЕЛФКИЛЪР???
НА МЕНЕ ПЪК СА МИ МНОГО СЛАДКИ И ДВАМАТА  _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 9:52 pm Заглавие: |
|
|
| barborana1204 написа: | ....
НА МЕНЕ ПЪК СА МИ МНОГО СЛАДКИ И ДВАМАТА  |
Благодаря.Все пак има и хора,които да не се дразнят  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 9:57 pm Заглавие: |
|
|
МнениеПуснато на: Пет Юни 20, 2008 3:48 pm Заглавие:
ДЕДЕТО!!!
ДА ТЕ ПИТАМ НО НЕ СЕ ЗАСЯГАЙ ПРОСТО МИ Е ИНТЕРЕСНО ЗАЩО СЕ ДРАЗНИШ ТОЛКОВА ОТ РАЗГОВОРА НА БИБИНИ И СЕЛФКИЛЪР???
Абе аз се сещам, ма ще ми се обиди, ако го кажа, а то ще е на майтап. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
ала не искам, не искам да знам
кой със коя се целува." |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 9:58 pm Заглавие: |
|
|
Айде кажи  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 10:02 pm Заглавие: |
|
|
Не мога ще се обиди. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
ала не искам, не искам да знам
кой със коя се целува." |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 10:03 pm Заглавие: |
|
|
ОК.Не казвай. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 5:59 am Заглавие: |
|
|
Няма да се обидя, освен ак оцелта не е да ме обидят, а пък не вярвам тук някой да има за цел да обижда когото и да е?
Така, че deanne, давай спокойно, че страшно ми раздразни любопитствто
Благодаря за милите думи barborana1204
Биби, ти си голяма сладурана и света е малко /а може и много/ по-красив от това, че те има  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
|