Психология

..или как да.. направим живота си по-приятен !

| Стани наш приятел - Вземи банер оттук и сложи на твоя уеб сайт

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 89 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Selfkiller 
Автор Съобщение
Наш човек
Наш човек
Аватар

Мнение 
AGAG Благодаря отново. :lol:

Съб Юни 21, 2008 10:24 pm
Профил ICQ WWW
Гуру
Гуру
Аватар

Мнение 
Биби, удоволствието е само мое и просто не мога да ти опиша как ми действа /само положителни неща са/ общуването с теб :)
И да ти се похваля, вече си имаме два велосипеда и половинката е много щастлива, че ще можем да караме заедно :) Е, то и другото и го подарих на 16-ти т.м.

Нед Юни 22, 2008 2:01 am
Профил
Наш човек
Наш човек
Аватар

Мнение 
Цитат:
Няма да се обидя, освен ак оцелта не е да ме обидят, а пък не вярвам тук някой да има за цел да обижда когото и да е?
Така, че deanne, давай спокойно,
- Селфкилър, имах предвид дедото.

Марли ми напомняше за това колко кратък е животът, за мимолетните му радости и пропуснати възможности. Напомняше ми, че имаме право само на един опит за златния медал. Един ден навлизаш далеч навътре в океана

Нед Юни 22, 2008 2:26 am
Профил
Гуру
Гуру
Аватар

Мнение 
Извинявай deanne, понякога пиша по-бързо отколкото мисля :oops: Нали не ми се сърдиш мило ?

Нед Юни 22, 2008 2:30 am
Профил
Наш човек
Наш човек
Аватар

Мнение 
Е, че за какво да ти се сърдя.

Марли ми напомняше за това колко кратък е животът, за мимолетните му радости и пропуснати възможности. Напомняше ми, че имаме право само на един опит за златния медал. Един ден навлизаш далеч навътре в океана

Нед Юни 22, 2008 3:11 am
Профил
Гуру
Гуру
Аватар

Мнение 
Например за това, че не съм те разбрал правилно. И аз не бих се сърдил за такова нещо, но имам познати които се сърдят и за по-дребни неща :(

Нед Юни 22, 2008 5:03 am
Профил
Доктор
Доктор
Аватар

Мнение 
Май е време и аз да те попитам какво имаш предвид,Deanne?

Нед Юни 22, 2008 5:07 am
Профил
Наш човек
Наш човек
Аватар

Мнение 
sellfkiller написа:
Биби, удоволствието е само мое и просто не мога да ти опиша как ми действа /само положителни неща са/ общуването с теб :)
И да ти се похваля, вече си имаме два велосипеда и половинката е много щастлива, че ще можем да караме заедно :) Е, то и другото и го подарих на 16-ти т.м.

Радвам се за велосипедите - надявам се да е супер забавно това развлечение :wink:

А колкото до взаимното ни общуване - и на мен ми носи само положителни емоции :D

Нед Юни 22, 2008 2:47 pm
Профил ICQ WWW
Гуру
Гуру
Аватар

Мнение 
Предполагам, че е много забавно а и полезно и ни доставя удоволствие. Сега тръгваме да караме :) Само дето котето като види колелата и се завира под завивките та после трябва половин час да го успокояваме :) Тоя наш Мартин е много сладък :) Ама то е много готино човек да си има приятел като теб AGAG

Нед Юни 22, 2008 2:58 pm
Профил
Наш човек
Наш човек
Аватар

Мнение 
sellfkiller написа:
Предполагам, че е много забавно а и полезно и ни доставя удоволствие. Сега тръгваме да караме :) Само дето котето като види колелата и се завира под завивките та после трябва половин час да го успокояваме :) Тоя наш Мартин е много сладък :) Ама то е много готино човек да си има приятел като теб AGAG

И на мен ми е много готино с приятел като теб,та дори и само виртуално :wink: защото другото е опасно :lol: А котето каква порода е? Мен и Криси ми стига - за 2 котета и 2 кучета :lol: AGAG JH+

Нед Юни 22, 2008 4:38 pm
Профил ICQ WWW
Site Admin
Site Admin
Аватар

Мнение 
Извинявам се, че се намесвам, но може ли някой да прочете пак правилата на тази папка. Мисля, че те са нарушени поне от 4 човека.
Ако искате да си пишете ваши си работи - Бибини и Селф - то наистина имате лична, по която можете да го направите и никой няма да ви се намесва в разговора.
В тази папка се задават въпроси към участник от форума, а в последните постове няма много въпроси към Селфкилър, а по-скоро дискусия.
Така, че размахвам с пръст и казвам - марш на лични Бибини и селф, а другите - свободно :)

Нед Юни 22, 2008 4:57 pm
Профил
Наш човек
Наш човек
Аватар

Мнение 
Хей,много станахте строги :lol: ОК.Ще си пишеме на лични.А защо само пък въпроси.Не може ли да си пишеме и друго?

Нед Юни 22, 2008 4:59 pm
Профил ICQ WWW
Site Admin
Site Admin
Аватар

Мнение 
Ами Бибини, прочети правилата. Идеята на тази папка е да се задават въпроси към определен човек. Ако искате да си пишете двамата каквото си пожелаете - то просто можете да го направите на лични. Все пак това е разговор между вас двамата, защо той да бъде открит, тъй като той не носи информация на други хора.

:) Просто идеята на тази папка е друга. Ако има личен въпрос към някой от форума. Ако стане дискусия - то нека се отвори такава тема, за да бъдат поканени и други да дискутират. Ако искате разговор, в който няма място за други - то просто се използват личните. 8) :lol: Правила, какво да ги правиш - щом са измислени, трябва ида ги спазваме :)

Нед Юни 22, 2008 5:09 pm
Профил
Наш човек
Наш човек
Аватар

Мнение 
ОК

Нед Юни 22, 2008 7:33 pm
Профил ICQ WWW
Гуру
Гуру
Аватар

Мнение 
И за мен няма проблем :) Само дето при ЛС нещата са доста лични, но това май не е чак толкова лошо. Биби си е готина и ........... AGAG

Нед Юни 22, 2008 9:45 pm
Профил
Site Admin
Site Admin
Аватар

Мнение 
Благодаря за разбирането и съобразяването.

Това, което си пишете двамата е същото - какво значение има дали други ви го четат или само вие.

Да продължаваме с въпросите.

Пон Юни 23, 2008 12:33 am
Профил
Наш човек
Наш човек
Аватар

Мнение 
Въпросче отново - :lol: :lol: :lol: Та сега къде живееш :wink: Там където си роден или на друго място? 8) Ако е много лично и не искаш да знаят всички - пиши на ЛС :D

Пон Юни 23, 2008 1:21 pm
Профил ICQ WWW
Гуру
Гуру
Аватар

Мнение 
Живея в града в който съм роден, противно на това което мислят някои хора на които май им е неудобно да ме попитат. Ама ти наистина си била голяма сладурана AGAG Ако ти омръзнат целувките просто кажи, но да знаеш, че са от сърце :D Точно какво имам предвид като казвам, че много хора мислят, че съм роден на друго место ще ти напиша в ЛС :)

Вто Юни 24, 2008 3:11 am
Профил
Наш човек
Наш човек
Аватар

Мнение 
:lol: :lol: :lol: Мен целувките не могат да ми омръзнат никога,особено когато са от приятел като теб.И аз ти давам целувчици AGAG AGAG AGAG от сърце :D Явно хората се притесняват да питат,пък аз нали съм от тия дето не се изчервяват - все си питам :wink: Което не искаш да носи информация на всички от форума - ще чакам на ЛС :twisted: А имаш ли деца?И пак ако искаш - пиши на ЛС,ако не желаеш да четат и други.Ако не те притеснява - отговори ми тук.

Вто Юни 24, 2008 2:15 pm
Профил ICQ WWW
Гуру
Гуру
Аватар

Мнение 
Биби AGAG Аз пък не се притеснявам да пиша тук. Може би има няколко въпроса по които не бих писал тук и то не защото се притеснявам а защото някои ще се хванат за главите :twisted: Има две деца, син на 16.5 години и дъщеря на 9.8 години като страхотно си ги обичам. Два пъти съм развеждан и те живеят при майките си :) Ако напиша защо съм се развел предполагам, че някой ще стопли кой точно е sellfkiller а това в момента не ми влиза в интереса. Сега отиваме с половинката да караме велосипеди затова толкова за мен, поне за сега :twisted:

Сря Юни 25, 2008 12:48 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 89 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща