| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 11:24 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря отново.  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 3:01 am Заглавие: |
|
|
Биби, удоволствието е само мое и просто не мога да ти опиша как ми действа /само положителни неща са/ общуването с теб
И да ти се похваля, вече си имаме два велосипеда и половинката е много щастлива, че ще можем да караме заедно Е, то и другото и го подарих на 16-ти т.м. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
deanne Гуру

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 3:26 am Заглавие: |
|
|
| Цитат: |
Няма да се обидя, освен ак оцелта не е да ме обидят, а пък не вярвам тук някой да има за цел да обижда когото и да е?
Така, че deanne, давай спокойно, | - Селфкилър, имах предвид дедото. _________________ "Ти ще дойдеш, но ще бъде късно
аз ще гния в гроб студен
ще целуваш букви вместо устни
ще прегръщаш кръста вместо мен." |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 3:30 am Заглавие: |
|
|
Извинявай deanne, понякога пиша по-бързо отколкото мисля Нали не ми се сърдиш мило ? _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
deanne Гуру

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 4:11 am Заглавие: |
|
|
Е, че за какво да ти се сърдя. _________________ "Ти ще дойдеш, но ще бъде късно
аз ще гния в гроб студен
ще целуваш букви вместо устни
ще прегръщаш кръста вместо мен." |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 6:03 am Заглавие: |
|
|
Например за това, че не съм те разбрал правилно. И аз не бих се сърдил за такова нещо, но имам познати които се сърдят и за по-дребни неща  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Dedoto Асистент

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 6:07 am Заглавие: |
|
|
Май е време и аз да те попитам какво имаш предвид,Deanne? _________________ Само Истината те прави свободен!!! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 3:47 pm Заглавие: |
|
|
| sellfkiller написа: | Биби, удоволствието е само мое и просто не мога да ти опиша как ми действа /само положителни неща са/ общуването с теб
И да ти се похваля, вече си имаме два велосипеда и половинката е много щастлива, че ще можем да караме заедно Е, то и другото и го подарих на 16-ти т.м. |
Радвам се за велосипедите - надявам се да е супер забавно това развлечение
А колкото до взаимното ни общуване - и на мен ми носи само положителни емоции  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 3:58 pm Заглавие: |
|
|
Предполагам, че е много забавно а и полезно и ни доставя удоволствие. Сега тръгваме да караме Само дето котето като види колелата и се завира под завивките та после трябва половин час да го успокояваме Тоя наш Мартин е много сладък Ама то е много готино човек да си има приятел като теб  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 5:38 pm Заглавие: |
|
|
| sellfkiller написа: | Предполагам, че е много забавно а и полезно и ни доставя удоволствие. Сега тръгваме да караме Само дето котето като види колелата и се завира под завивките та после трябва половин час да го успокояваме Тоя наш Мартин е много сладък Ама то е много готино човек да си има приятел като теб  |
И на мен ми е много готино с приятел като теб,та дори и само виртуално защото другото е опасно А котето каква порода е? Мен и Криси ми стига - за 2 котета и 2 кучета  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 5:57 pm Заглавие: |
|
|
Извинявам се, че се намесвам, но може ли някой да прочете пак правилата на тази папка. Мисля, че те са нарушени поне от 4 човека.
Ако искате да си пишете ваши си работи - Бибини и Селф - то наистина имате лична, по която можете да го направите и никой няма да ви се намесва в разговора.
В тази папка се задават въпроси към участник от форума, а в последните постове няма много въпроси към Селфкилър, а по-скоро дискусия.
Така, че размахвам с пръст и казвам - марш на лични Бибини и селф, а другите - свободно  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 5:59 pm Заглавие: |
|
|
Хей,много станахте строги ОК.Ще си пишеме на лични.А защо само пък въпроси.Не може ли да си пишеме и друго? _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 6:09 pm Заглавие: |
|
|
Ами Бибини, прочети правилата. Идеята на тази папка е да се задават въпроси към определен човек. Ако искате да си пишете двамата каквото си пожелаете - то просто можете да го направите на лични. Все пак това е разговор между вас двамата, защо той да бъде открит, тъй като той не носи информация на други хора.
Просто идеята на тази папка е друга. Ако има личен въпрос към някой от форума. Ако стане дискусия - то нека се отвори такава тема, за да бъдат поканени и други да дискутират. Ако искате разговор, в който няма място за други - то просто се използват личните. Правила, какво да ги правиш - щом са измислени, трябва ида ги спазваме  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 8:33 pm Заглавие: |
|
|
ОК _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 10:45 pm Заглавие: |
|
|
И за мен няма проблем Само дето при ЛС нещата са доста лични, но това май не е чак толкова лошо. Биби си е готина и ...........  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 1:33 am Заглавие: |
|
|
Благодаря за разбирането и съобразяването.
Това, което си пишете двамата е същото - какво значение има дали други ви го четат или само вие.
Да продължаваме с въпросите. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 2:21 pm Заглавие: |
|
|
Въпросче отново - Та сега къде живееш Там където си роден или на друго място? Ако е много лично и не искаш да знаят всички - пиши на ЛС  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 4:11 am Заглавие: |
|
|
Живея в града в който съм роден, противно на това което мислят някои хора на които май им е неудобно да ме попитат. Ама ти наистина си била голяма сладурана Ако ти омръзнат целувките просто кажи, но да знаеш, че са от сърце Точно какво имам предвид като казвам, че много хора мислят, че съм роден на друго место ще ти напиша в ЛС  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 3:15 pm Заглавие: |
|
|
Мен целувките не могат да ми омръзнат никога,особено когато са от приятел като теб.И аз ти давам целувчици от сърце Явно хората се притесняват да питат,пък аз нали съм от тия дето не се изчервяват - все си питам Което не искаш да носи информация на всички от форума - ще чакам на ЛС А имаш ли деца?И пак ако искаш - пиши на ЛС,ако не желаеш да четат и други.Ако не те притеснява - отговори ми тук. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 1:48 am Заглавие: |
|
|
Биби Аз пък не се притеснявам да пиша тук. Може би има няколко въпроса по които не бих писал тук и то не защото се притеснявам а защото някои ще се хванат за главите Има две деца, син на 16.5 години и дъщеря на 9.8 години като страхотно си ги обичам. Два пъти съм развеждан и те живеят при майките си Ако напиша защо съм се развел предполагам, че някой ще стопли кой точно е sellfkiller а това в момента не ми влиза в интереса. Сега отиваме с половинката да караме велосипеди затова толкова за мен, поне за сега  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
|