| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 5:08 am Заглавие: |
|
|
Май попрекалихме с карането на колелата А ти имаш ли дете? Може и да си го писала това някъде, но направо ми е изхвръкнало от главата. Номера който ми прати го добавих в контактите си и сега можеш спокойно да ми пишеш и там пък и мисля, че ще видиш неща които са интересни, поне така предполагам Да знаеш, че по принцип съм на линия след 19.30 часа през работните дни и почти през целия ден през почивните. Естествено работя от понеделник до петък а почивам в събота и неделя. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 2:15 pm Заглавие: |
|
|
Разбирам напълно съображенията ти. Радвам се много,че си ги обичаш децата толкова много.
Приятна забава с велосипедите  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Чет Юни 26, 2008 3:36 am Заглавие: |
|
|
Разходката се оказа много продължителна и малко уморителна А ти с какво обичаш да се занимаваш в свободното си време? Като махнем компа естествено  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Юни 26, 2008 3:07 pm Заглавие: |
|
|
Обичам да чета книги.Обичам да се забавлявам,да купонясвам,да излизам с приятелката ми на кафе/може и друго - напр. водка /.Обичам да гледам готини филми и т.н. Но сега не ми остава много време покрай работата и семейните ангажименти.
А при теб как е?какво обичаш да правиш,освен разходките с велосипедите?
 _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2008 2:47 am Заглавие: |
|
|
И аз като теб обичам готините филми и много често правя точно това,
обичам да чета, да ходя на кафе с приятели, като не понасям кръчмите, може би защото никога /това е един от редките случаи когато думата "никога" има някакъв смисъл/ не пия алкохол. Много обичам компютрите и да се занимавам с тях Много обичам да се занимавам с приятелката си, особено в някои отношения И обичам щуротийките, като това при мен явно не се влияе от ЕГН-то  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2008 3:48 pm Заглавие: |
|
|
То ЕГН-то няма особено значение за това как се чувстваш по дух.
Е,аз пия водка или бяло вино.
Но не прекалявам.
А какви книги обичаш да четеш?
 _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2008 8:23 pm Заглавие: |
|
|
Най различни, като преобладават фантастиката, екшъна и готините криминалета. Също и научна литература ако е добре написана и е от авторитетни източници. Много харесвам Матю Райли, Дан Браун, Волфганг Холбайн, като от последния съм чел само поредицата "Черити", която е фантастика Май на ИК "Бард" трилърите ги харесвам всичките. Като цяло чета много и бързо А днес при нас пак е жега въпреки, че метеоролозите твърдят друго Ти дано не си ме разбрала неправилно, не съм против пиенето, просто аз не го практикувам. А бяло вино пиех по едно време и ми действа по много интересен начин, само дето сега и него не пия. Просто не ми доставя удоволствие А за теб специални  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 3:01 pm Заглавие: |
|
|
Е,аз не си падам особено по фантастика.Обичам криминалета,трилъри и хумор.Преди четях и любовни романчета,ама бях ученичка. А харесвам и Джон Гришам много и П.Г.Удхаус - страхотни идиотщини пише,ама съм умирала от смях.
Та за пиенето - не съм те разбрала погрешно - всеки има право на избор и мнение
А котака Марти как е? _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 2:17 am Заглавие: |
|
|
Котето е шест. Целия съм изподран защото Марти си играе по доста странен начин, половинката също В момента си играе с него Джон Гришам също много го харесвам  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 2:29 pm Заглавие: |
|
|
А П.Г.Удхаус - чел ли си нещо от него?
Е,то жените и котките си приличат много Затова си играят толкова хубаво  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 10:57 pm Заглавие: |
|
|
Забравих да те попитам кой актьор и актриса харесваш?
Аз много харесвам Ал Пачино,Робърт де Ниро,Бен Афлек,Том Круз,Хю Грант и др.
А от жените много харесвам Гуинет Полтроу,Анджелина Джоли,Джулия Робъртс,Лиз Хърли и т.н.
- лично за теб  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 2:17 am Заглавие: |
|
|
Кажи ми нещо по-известно от Удхаус, че даже не мога сда се сетя да съм го чувал Де Ниро е много готин. Сега не се сещам кой беше главния герой в "Матрицата" но много ми хареса. От жените най-много харесвам Анджелина Джоли, Джулия Робъртс също е много готина Стивън Сегал също много го харесвам, както и филмите му.
А това нали си знаеш за кого е  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 2:38 pm Заглавие: |
|
|
Май е за мен,а?  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 4:13 pm Заглавие: |
|
|
Вземи потърси "Стрихнин в супата" от Удхаус - страхотна е. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 10:53 pm Заглавие: |
|
|
Нищо не каза - хареса ли ти това от Удхаус дето ти го изпратих?
за теб  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 5:20 am Заглавие: |
|
|
Не особено Честно казано не е от нещата които ме карат да забравя всичко останало, както книгата "Биби" например Но нве мисля, че това е болка за умиране
и за теб много  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 3:39 pm Заглавие: |
|
|
ОК.Всеки има различен вкус наистина.Но и аз мисля,че не е болка за умиране А книгата "Биби" е без край Е,и "Селф" също е много интересно четиво  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2008 5:31 am Заглавие: |
|
|
А ти къде си учила? Ако не искаш всички да четат давай на ЛС  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Нед Юли 06, 2008 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм учила в икономически техникум
А ти какво си завършил? _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Нед Юли 06, 2008 8:00 pm Заглавие: |
|
|
Техникум по механотехника  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
|