Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Selfkiller
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Питай съфорумник..
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
deanne
Наш човек
Наш човек

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 1:19 am    Заглавие: Selfkiller Отговорете с цитат

Аз се чудех къде да попитам селфкилър нещо, та тази папка ме измъкна от размислите по този въпрос.

Първо здравей и добре дошъл!

Селфкилър, въпросът ми към теб от чисто любопитство е защо ти е точно такъв никнейма? Не го приемай като критика, даже ми допада, просто ми е интересно.
кой със коя се целува."
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sellfkiller
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 1:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам дали си обърнал внимание, но има малка грешка в изписването Smile И на двете места има двойно L Smile Просто навремето си избрах този никнейм защото ми беше интересно как се чудят хората защо съм го написал, но се оказа, че правилно изписаното е заето. Аз исках друг никнейм но интернет не го позволява. Има думи които като ги напишеш после става весело. Програмата я измислиха навремето руснаците, после я направиха американците и е свързана с тероризма, който изобщо не е шега. Има думи дето като ги напишеш някъде някой монитор става червен, а има и такива които на практика не вможеш да регистрираш като ник в никой уважаван сайт, което за мен е много правилно Smile И споко, не съм самоубиец. За съжаление съм се нагледал на трупове и не ми харесва гледката за да искам да се докарам в това положение Smile А за това, че жената ме светна за този форум ще получи някакъв много готин подарък Very Happy
deanne
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 1:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявай, че не съм го написала правилно. Затова моля, ако може Шефката или Лейдито да ми обяснят как да го поправя или те да го поправят, ако аз не мога.
Благодаря за отговора!
Изникна друг, а защо толкова често виждаш трупове?
кой със коя се целува."
Върнете се в началото
sellfkiller
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 2:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Май и аз трябва да се извиня за нещо защото съм ти написал „си обърнал внимание”, а от това което пишеш ми става ясно, че си от женски пол, но нямаше как да знам преди това. На форума едно от най-хубавите неща му е анонимноста. А ти не е необходимо да се извиняваш, няма грешка в това което си написала. На ангрлийски е различно, моето е sellfkiller, а правилното за самоубиец е selfkiller. Ако само заради мен искаш да променяш това което си написала настина не е необходимо. Важното е че аз се познах  А колкото до труповете, не съжалявам, че го написах, но май не трябваше, защото напълно резонно поражда въпроси. Свързано е с професията ми, а не желая да я правя достояние на аудиторията тук, само да уточня, не съм наемен убиец, въпреки, че съм имал и никнейма HITMEN, но това беше отдавна. Тя грешката си е моя, просто трябваше да ти пратя лично съобщение, но въпроса и тогава май щеше да го има, нали  Но от мен да знаеш, с гледката на трупове не се свиква.
sellfkiller
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 3:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Този сайт много ми харесва, катои едно от нещата които най-много ми харесват е, че хората тук се чувстват напълно свободни защото са анонимни и поради тази причина са много искрени. Същото важи и за мен. Това го пиша без връзка с предишните ми писания. Просто искам да го споделя с някого и тук май е едно много подходящо место. Лично аз бих искал хората винаги да се чувстват свободни и да са искрени, но това май е в областта на фантастиката. Е, какво пък, идеални неща не съществуват и май така е по-добре. В противен случай може би щеше да е скучно. А това да ти е скучно е едно от най лошите неща, поне от моя гледна точка, въпреки, че аз много рядко скучая. Обичам да се радвам на живота и почти винаги в него има нещо забавно за мен.
deanne
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 3:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма проблем.
Да знам, че на английси е така, а въобще не съм видяла, че твоето е с двойно ел, но доколкото разбирам замисълът е еднакъв. Добре ще го оставя както си е. Да, въпросът щеше да си го има. Помислих си и за наемния убиец, но го отхвърлих на първо четене.
кой със коя се целува."
Върнете се в началото
sellfkiller
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 3:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И с право е отхвърлено, имам предвид това за наемния убиец. Не знам дали е прието тук да се споделят лични гледни точки по лични въпроси. Може пък и да ми стане ясно по-нататък. Не мисля, че мога да навредя на някой който от моя гледна точка не го заслужава, а в крайна сметка нали това е цялата длъжностна характеристика на наемния убиец? Предпочитам да помагам на хората. Обичам да виждам весели и щастливи хора, както надявам се и всички останали Smile
deanne
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 3:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен всеки може да навреди на някой и да знае, че този някой не го заслужава, но да не го е направил умишлено. Пък за наемните килъри се надявам да не мислят кой заслужава това, защото работата в такъв случай никак не би им била лесна. Не че ги защитавам де, само си мисля Rolling Eyes
кой със коя се целува."
Върнете се в началото
sellfkiller
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 4:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Определено имах предвид умишлените наранявания, при всяка форма на вината. А за наемните килъри не знам, зависи от гледната точка. И аз не ги съжалявам, ама и това си е работа и то доста рискована. Напоследък в България май взе да става доста разпространена професия, като гледам новините. Ама пък и те са едни новини, все едно четеш кофти криминале. А ако се опитат да отразят нещо хубаво имам чувството, че музата им е свършила, на журналиститте имам предвид, при отразяването на негативните новини. Тия хора няма ли да се научат, че и добритеновини са новини или ни се свърши доброто. Не мога да го повярвам това, а и не искам.
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 5:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се, че се намесвам... но точно заради това сложихме с Джули това правило. Тук вече вие формирате дискусия. Няма въпрос към човека, а има вече дискусионна тема. Идеята на тази папка е да не се случва това тук, защото сега още 5 човека могат да искат да вземат отношение по даденаата тема и т.е това вече си става дискусия, а не въпрос и се размиват нещата.
Точно заради това предложихме, когато изникне любопитсво за нещо, което може да се дискутира като това - да се отвори такава тема в съответния раздел и там всички да се включат, или пак предимно вие. Така следващия, които иска да напише въпрос на sellfkiller - да може да си го зададе тук, в тази тема и съответно този, който би се заинтересувал от този човек за нещо да не чете размисли, а конкретни въпроси и отговори.

Съжалявам за намесата ми, но просто
Цитат:
Според мен всеки може да навреди на някой и да знае, че този някой не го заслужава, но да не го е направил умишлено. Пък за наемните килъри се надявам да не мислят кой заслужава това, защото работата в такъв случай никак не би им била лесна. Не че ги защитавам де, само си мисля Rolling Eyes
от тук нещата стават дискусионни и ще е интересно да се отвори нова тема и там да се дускутира по този въпрос.

Благодаря ви предварително. Надявам се да съм помогнала за изясняването на идеята на тази папка.
sellfkiller
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 6:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Съгласен съм с теб Lady, и се извинявам ако съм нарушил някое писано или неписано правило. А deanne няма никаква вина за това, аз май я въвлякох в дискусия. А тема за наемните убийци едва ли ще е интересна на хората тук, макар, че кой знае. Може и да пробвам някой път Very Happy
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 6:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма виновни - аз се радвам, че става така, за да може да се обясни идеята на папката. С проби и грешки ще намерим опрималното решение за новата тема и правилата Smile

Аз лично окуражавам хората да отварят теми, защото много често някой си казва "абе то никой няма да я хареса" и така 10 човека Smile Smile. То ако не се хареса - ще си остане там и накрая ще се изтрие. Но няма как да знаем, ако не пробваме. Просто на мен може и да не ми хрумне, за да я отворя... но на мен също би ми било интересно. За това е полезна и тази папка. Хрумва ти идея, която иначе от нищото няма да дойде... не само идея - въпрос, замисъл, просветление...какво по-ценно от това да ги споделиш и да видиш другите дали са се сетили също..?
deanne
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 7:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, права си Лейди, за което съжалявам, а към селфкилър-и аз имам вина, щото не ми теглиш думите с чингел.
Лейди, местете или трийте, както решите.
кой със коя се целува."
Върнете се в началото
GAGA
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

Местожителство: VARNA

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 8:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sellfkiller Здравей
Аз имам въпрос ако искаш ми отговори Very Happy
Не ща да ти се четкам Laughing ама на колко си години аджаба
Защото много ми допадат ,разсъжденията ти по някой въпроси и ми се иска да разбера колко трябва да порасне един мъж за да мисли така като теб Very Happy Very Happy Very Happy

ДА ДА знам че не само годинките са важни а и вторя етаж, но все пак??????????? Very Happy Rolling Eyes чудя се Rolling Eyes
Върнете се в началото
sellfkiller
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 8:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Физически - над 40, точно колко е друг въпрос и не искам да ангажирам аудиторията с това. Ама на акъл, в някои насоки, съм на около 17-19 години и едва ли това някога ще се промени, за щастие ил нещастие  На мен така си ми харесва. Това което си написал не го приемам като четкане, това обикновено се прави за някаква изгода а на мен не ми е известно каква би имал ти  Донякъде може би начина ми на разсъждаване се дължи и на двата развода, както и на двете деца които много си обичам. Винаги съм се стремял да гледам позитивно на нещата в живота и много обичам да чета, всъщност и в момента уча. Обичам да научавам нови неща и май всичко ми е интересно. А, едно важно нещо, не правя изводи без да съм събрал досататъчно достоверна информация по даден казус, в противен случай го приемам за гадаене. Затова и не понасям разни врачки и гадателки. И винаги си съставям мнението сам, за каквото и да е и когото и да е, защото субективния фактор е почти винаги решаващ.
GAGA
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

Местожителство: VARNA

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 8:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За което шапка ти свалям Very Happy и аз се опитвам да чуя винаги първо себе си но ей богу не винаги е лесно, надявам се че с времето ,ще се справям все по добре Very Happy Very Happy Very Happy
И лекинко ще те поправя без никаква лоша умисъл Very Happy woman Very Happy
Върнете се в началото
sellfkiller
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 9:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се за грешката в пола, но с тия никове никога не знае човек Колкото до това, че си съставям мнението винаги сам, така е от доста време и има много хора които ми помогнаха, предимно с негативни действия. Колкото до другото, според мен възраста не е определяща, познавам пикли /пиклювци/ на 35 години и хора с учудващо зряло мислене на 16 години. А определено има неща за които не се радвам, че съм ги разбрал и научил, имам предвид причината това да стане не е била такава която искам да си спомням, но лошото е че и паметта ми не е за подценяване, никак даже. Това което ми харесва на моята памет е, че по лесно си спомням хубавите неща в живота, но не забравям и лошите
_barboranka_
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Вто Юни 17, 2008 6:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

селфкилъп
много ми е любопитно ти на колко си години много ми хареса начина ти на мислене Very Happy Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
sellfkiller
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру

МнениеПуснато на: Вто Юни 17, 2008 8:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sellfkiller написа:
Физически - над 40, точно колко е друг въпрос и не искам да ангажирам аудиторията с това. Ама на акъл, в някои насоки, съм на около 17-19 години и едва ли това някога ще се промени, за щастие ил нещастие  На мен така си ми харесва. Това което си написал не го приемам като четкане, това обикновено се прави за някаква изгода а на мен не ми е известно каква би имал ти  Донякъде може би начина ми на разсъждаване се дължи и на двата развода, както и на двете деца които много си обичам. Винаги съм се стремял да гледам позитивно на нещата в живота и много обичам да чета, всъщност и в момента уча. Обичам да научавам нови неща и май всичко ми е интересно. А, едно важно нещо, не правя изводи без да съм събрал досататъчно достоверна информация по даден казус, в противен случай го приемам за гадаене. Затова и не понасям разни врачки и гадателки. И винаги си съставям мнението сам, за каквото и да е и когото и да е, защото субективния фактор е почти винаги решаващ.

По-точен отговор тук не давам, отговорил съм на друго место Smile А днес ставам на 45 Evil or Very Mad
Bibini
Наш човек
Наш човек

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юни 17, 2008 8:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Честит Рожден Ден. Laughing Много подаръци,усмивки и парички.Другото е здраве,щастие и късмет.Останалото е каквото ти си пожелаеш - да ти се сбъдне partytimeee Весело изкарване Wink
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Питай съфорумник.. Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 1 от 5

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї