Интересно ми е да разбера и затова ще те попитам - с какво се занимаваш и на колко години си?Защото ми харесва начина ти на мислене.Това ми говори че си натрупала доста житейски опит и си се сблъскала с доста неща.Ако те притеснява въпроса ми - не отговаряй _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 4:09 am Заглавие: Re: mikaella
Биби, радвам се, че начина ми на мислене ти е направил впечатление.
Дали съм натрупала голям житейски опит...не знам, имала съм много хубави моменти, но и много тежки. Просто се опитвам от всяка ситуация да си взема поука и да се старая да не допускам същите грешки и да се стремя към по-добро. Но никой не може да избяга от несъвършенството... Не знам дали случайно си забелязала, но по-често споделям впечатленията, с които съм останала за някои хора около мен, това донякъде също ми влияе...затова й се озовах в този форум, имам огромно желание да разбера постъпките на някои "индивиди" от обкръжението ми. Житейският ми опит донякъде се изгражда от това да се сблъсквам с най-различни хора и да научавам все нови и нови неща.
А относно въпроса ти за годините ми - не ме притеснява, на 25 съм и съм консултант в бизнес център(временно) - хората си плащат сметките при мен, продавам им телефони, такива едни простички неща.
П.С. Извинявам се, че така се разпрострях! _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head"
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 5:42 pm Заглавие:
Няма проблем,че си се разпростряла Благодаря ти,че ми отговори.Натрупването на житейски опит не е свързано задължително само с години,затова те попитах.Защото едни порастват по-бързо от други,сблъскват се с проблеми в живота по-рано и повече.
Но точно това че се стараеш да не повтаряш грешки отпреди и се опитваш да си вадиш поука от нещата и да се стремиш към усъвършенстване на характера- ми говори че наистина си надраснала годините си.
Харесва ми позитивизма ти,въпреки че на едно място беше написала че си песимистка.
Колкото до форума - и аз реших да се присъединя тук,за да разбера някои действия на близките ми хора.И съм щастлива,защото тук хората са готини,откровени и готови да помогнат.А също така и успях да ОСЪЗНАЯ доста неща за себе си и най-близките до мен.И най-вече да се опитам да променя живота си в положителна насока.И успявам най-вече благодарение на lady-to и July. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 5:52 pm Заглавие:
Bibini написа:
Колкото до форума - и аз реших да се присъединя тук,за да разбера някои действия на близките ми хора.И съм щастлива,защото тук хората са готини,откровени и готови да помогнат.А също така и успях да ОСЪЗНАЯ доста неща за себе си и най-близките до мен.И най-вече да се опитам да променя живота си в положителна насока.И успявам най-вече благодарение на lady-to и July.
Биби, много се радвам за теб! Наистина си голяма щастливка, че си успяла да откриеш хора, които да те разберат и да ти дадат стимул да промениш негативното. Пожелавам ти да вървиш все към положителна насока!!!
П.С. Аз съм една странна смесица от оптимизъм...и в един момент всичко се преобръща на 180 градуса и се превръщам в огромен песимист... _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 6:00 pm Заглавие:
Цитат:
П.С. Аз съм една странна смесица от оптимизъм...и в един момент всичко се преобръща на 180 градуса и се превръщам в огромен песимист... Rolling Eyes
mikaella,и аз съм така понякога.Ето вчера бях в една ужасна емоционална дупка - изнервена,бясна,ядосана и всичко ми се струваше ужасно.И си мислех че тоя живот е толкова скапан,скучен и еднообразен.Прибрах се в къщи,събрахме се с мъжа ми и детето ми и някак си в един момент отново се почувствах заредена с оптимизъм.Но се опитвам да избягвам моментите в които стигам до този песимизъм,защото после се усещам изтощена,изцедена физически,психически и емоционално.Затова казах - тук има хора които отново ме зареждат с положителна енергия.
Надявам се че ще продължа да вървя към положителната посока и тези гадни моменти ще са по-малко. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 7:31 pm Заглавие:
Бибини, да ти призная - зареждаш ме с положителна енергия. В думите ти има толкова красота и може да усмихне всеки.
Радвам се за теб, радвам се, че има толкова щастливи хора! _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 7:38 pm Заглавие:
mikaella,всеки е щастлив по своему Имала съм и много трудни моменти в живота и сега ги имам.Не всичко е по мед и масло.Но е важно да разбереш приоритетите в живота си.Кое е най-важно за теб - семейство,мъж,дете,работа,кариера,разнообразието и т.н.
Аз го открих за себе си и затова съм щастлива по своему.
Радвам се на живота и вече се опитвам да откривам и най-дребните неща за които си струва да живея
Четейки твоите думи усещам че ти си от този тип хора,които се справят сами,блъскат си главата,решават си проблемите - с една дума си борбена личност,амбициозна и не вярвам да си оставиш някога "магарето в калта" Така че - вярвам че и ти ще успееш да си щастлива в живота и да откриеш сродната душа _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Пет Апр 18, 2008 12:41 am Заглавие:
Bibini написа:
Четейки твоите думи усещам че ти си от този тип хора,които се справят сами,блъскат си главата,решават си проблемите - с една дума си борбена личност,амбициозна и не вярвам да си оставиш някога "магарето в калта" Така че - вярвам че и ти ще успееш да си щастлива в живота и да откриеш сродната душа
С времето може и да ме опознаете, нали това му е едно от най-ценните неща на това форумче...желанието да видиш различен начин на мислене, да се подкрепяме или пък понякога да поспорваме, но без излишно натоварване. Виртуално общуване, в началото се притеснявах дали ще успея да се впиша сред хората тук, но определено успявате да предразположите всеки...лъха спокойствие.
Щастлива съм, а за сродната душа...ще видим. _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети