Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

mikaella

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Питай съфорумник..
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bibini
Наш човек
Наш човек

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Апр 16, 2008 10:35 pm    Заглавие: mikaella Отговорете с цитат

Интересно ми е да разбера и затова ще те попитам - с какво се занимаваш и на колко години си?Защото ми харесва начина ти на мислене.Това ми говори че си натрупала доста житейски опит и си се сблъскала с доста неща.Ако те притеснява въпроса ми - не отговаряй Wink
mikaella
Асистент
Асистент

Местожителство: The Valley of the Moon

МнениеПуснато на: Чет Апр 17, 2008 4:09 am    Заглавие: Re: mikaella Отговорете с цитат

Биби, радвам се, че начина ми на мислене ти е направил впечатление. Smile
Дали съм натрупала голям житейски опит...не знам, имала съм много хубави моменти, но и много тежки. Rolling Eyes Просто се опитвам от всяка ситуация да си взема поука и да се старая да не допускам същите грешки и да се стремя към по-добро. Но никой не може да избяга от несъвършенството...Smile Не знам дали случайно си забелязала, но по-често споделям впечатленията, с които съм останала за някои хора около мен, това донякъде също ми влияе...затова й се озовах в този форум, имам огромно желание да разбера постъпките на някои "индивиди" от обкръжението ми. Laughing Житейският ми опит донякъде се изгражда от това да се сблъсквам с най-различни хора и да научавам все нови и нови неща.

А относно въпроса ти за годините ми - не ме притеснява, на 25 съм и съм консултант в бизнес център(временно) - хората си плащат сметките при мен, продавам им телефони, такива едни простички неща. Smile

П.С. Извинявам се, че така се разпрострях! Rolling Eyes
Echo now, inside my head"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bibini
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Чет Апр 17, 2008 5:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма проблем,че си се разпростряла Wink Благодаря ти,че ми отговори.Натрупването на житейски опит не е свързано задължително само с години,затова те попитах.Защото едни порастват по-бързо от други,сблъскват се с проблеми в живота по-рано и повече.

Но точно това че се стараеш да не повтаряш грешки отпреди и се опитваш да си вадиш поука от нещата и да се стремиш към усъвършенстване на характера- ми говори че наистина си надраснала годините си.

Харесва ми позитивизма ти,въпреки че на едно място беше написала че си песимистка.

Колкото до форума - Very Happy и аз реших да се присъединя тук,за да разбера някои действия на близките ми хора.И съм щастлива,защото тук хората са готини,откровени и готови да помогнат.А също така и успях да ОСЪЗНАЯ доста неща за себе си и най-близките до мен.И най-вече да се опитам да променя живота си в положителна насока.И успявам най-вече благодарение на lady-to и July.
mikaella
Асистент
Асистент

МнениеПуснато на: Чет Апр 17, 2008 5:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bibini написа:
Колкото до форума - Very Happy и аз реших да се присъединя тук,за да разбера някои действия на близките ми хора.И съм щастлива,защото тук хората са готини,откровени и готови да помогнат.А също така и успях да ОСЪЗНАЯ доста неща за себе си и най-близките до мен.И най-вече да се опитам да променя живота си в положителна насока.И успявам най-вече благодарение на lady-to и July.

Биби, много се радвам за теб! Smile Наистина си голяма щастливка, че си успяла да откриеш хора, които да те разберат и да ти дадат стимул да промениш негативното. SmileSmile Пожелавам ти да вървиш все към положителна насока!!! Razz

П.С. Аз съм една странна смесица от оптимизъм...и в един момент всичко се преобръща на 180 градуса и се превръщам в огромен песимист... Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bibini
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Чет Апр 17, 2008 6:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
П.С. Аз съм една странна смесица от оптимизъм...и в един момент всичко се преобръща на 180 градуса и се превръщам в огромен песимист... Rolling Eyes

mikaella,и аз съм така понякога.Ето вчера бях в една ужасна емоционална дупка - изнервена,бясна,ядосана и всичко ми се струваше ужасно.И си мислех че тоя живот е толкова скапан,скучен и еднообразен.Прибрах се в къщи,събрахме се с мъжа ми и детето ми и някак си в един момент отново се почувствах заредена с оптимизъм.Но се опитвам да избягвам моментите в които стигам до този песимизъм,защото после се усещам изтощена,изцедена физически,психически и емоционално.Затова казах - тук има хора които отново ме зареждат с положителна енергия.

Надявам се че ще продължа да вървя към положителната посока и тези гадни моменти ще са по-малко. Wink
mikaella
Асистент
Асистент

МнениеПуснато на: Чет Апр 17, 2008 7:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Бибини, да ти призная - зареждаш ме с положителна енергия. В думите ти има толкова красота и може да усмихне всеки.
Радвам се за теб, радвам се, че има толкова щастливи хора! Smile
Върнете се в началото
Bibini
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Чет Апр 17, 2008 7:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mikaella,всеки е щастлив по своему Very Happy Имала съм и много трудни моменти в живота и сега ги имам.Не всичко е по мед и масло.Но е важно да разбереш приоритетите в живота си.Кое е най-важно за теб - семейство,мъж,дете,работа,кариера,разнообразието и т.н.

Аз го открих за себе си и затова съм щастлива по своему.

Радвам се на живота и вече се опитвам да откривам и най-дребните неща за които си струва да живея Wink

Четейки твоите думи усещам че ти си от този тип хора,които се справят сами,блъскат си главата,решават си проблемите - с една дума си борбена личност,амбициозна и не вярвам да си оставиш някога "магарето в калта" Very Happy Така че - вярвам че и ти ще успееш да си щастлива в живота и да откриеш сродната душа Laughing
mikaella
Асистент
Асистент

МнениеПуснато на: Пет Апр 18, 2008 12:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Bibini написа:
Четейки твоите думи усещам че ти си от този тип хора,които се справят сами,блъскат си главата,решават си проблемите - с една дума си борбена личност,амбициозна и не вярвам да си оставиш някога "магарето в калта" Very Happy Така че - вярвам че и ти ще успееш да си щастлива в живота и да откриеш сродната душа Laughing

С времето може и да ме опознаете, нали това му е едно от най-ценните неща на това форумче...желанието да видиш различен начин на мислене, да се подкрепяме или пък понякога да поспорваме, но без излишно натоварване. Smile Виртуално общуване, в началото се притеснявах дали ще успея да се впиша сред хората тук, но определено успявате да предразположите всеки...лъха спокойствие. Razz
Щастлива съм, а за сродната душа...ще видим. Rolling Eyes
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Питай съфорумник.. Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї