Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Дълго кърмене, отбиване и психиката на детето
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Децата
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ани
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Сря Юли 09, 2008 5:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря ти за отговора. Всъщност аз отдавна имам формирано мнение по темата и то напълно се покрива с твоето. Зададох въпроса си към теб, защото винаги съм вярвала, че интелигентният човек е длъжен да се съмнява и че тогава трябва да потърси помощта на хора, които смята за по-компетентни от самия себе си. Истината е, че същите тези майки, за които стана дума, създават впечатлението за изключително разумни и интелигентни жени и ми беше трудно да повярвам, как човек може така усърдно и разпалено да неглижира световнопризнати авторитети, само защото това обслужва неговата кауза. Но всъщност това е нормално.
Отново ти благодаря, сега съм по-спокойна, че съм взела правилното решение по отношение на своето дете.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
July
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юли 10, 2008 3:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Моля, Ани. Искрено ти пожелавам да си спокойна и спокойно да се радваш на майчинството си Smile
А психологическите феномени са еднакви за всички ни - дори и при най-високият интелект. Wink
Всичко добро!!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Децата Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї