Благодаря ти за отговора. Всъщност аз отдавна имам формирано мнение по темата и то напълно се покрива с твоето. Зададох въпроса си към теб, защото винаги съм вярвала, че интелигентният човек е длъжен да се съмнява и че тогава трябва да потърси помощта на хора, които смята за по-компетентни от самия себе си. Истината е, че същите тези майки, за които стана дума, създават впечатлението за изключително разумни и интелигентни жени и ми беше трудно да повярвам, как човек може така усърдно и разпалено да неглижира световнопризнати авторитети, само защото това обслужва неговата кауза. Но всъщност това е нормално.
Отново ти благодаря, сега съм по-спокойна, че съм взела правилното решение по отношение на своето дете.
Пуснато на: Чет Юли 10, 2008 3:27 am Заглавие:
Моля, Ани. Искрено ти пожелавам да си спокойна и спокойно да се радваш на майчинството си
А психологическите феномени са еднакви за всички ни - дори и при най-високият интелект.
Всичко добро!! _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети