Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

НЛП

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Светът около нас
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Пон Апр 28, 2008 6:09 am    Заглавие: НЛП Отговорете с цитат

Здравейте!
Съвсем наскоро бях на някакво уникално обучение по sales техники базирано на наука (незнам дали наука се казва, но за мен си е цяла наука) наречена NLP. Техниките от НЛП са предимно базирани на психологията и практикувани предимно в психоанализата и терапията, но разни хитри хора са ги приложили и като инструмент за манипулация в продажбите естествено Very Happy Силно съм впечатлена, но не искам аз да ви разказвам за това течние да не пренеса впечатление...предполагам ще се самоинформирате, ако някой не го е чувал..Интересно ми е какво мислите - за или против да си играем с човешките емоцийки така Wink А психолозите - завършили и незавършили, практикуващи или не - какво мислите за тези техники ми е много интересно? НЛП се радва на доста противоречива слава Wink , но че е безумно интересно - интересно е със сигурност Exclamation
minion_of_fire
Разбирач
Разбирач

Местожителство: Wild Rose Country

МнениеПуснато на: Вто Апр 29, 2008 11:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ок, пробвай тогава да ни пробуташ нещо... Ти какво продаваш?

Като потребител, човек трябва да мрази такива техники. Като продавач обаче, който се опитва да оцелее на всяка цена, всички похвати сигурно са оправдани... Very Happy
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Нед Юни 29, 2008 4:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy Не сте ми в таргета предполагам. Business to Business ми е работата в момента...продавам корпоративни имоти - т.е. парцели и проекти с инвестиционна стойност на стойност над няколко милиона Евро, които обикновено са обект на интерес на разни международни инвестиционни фондове и строително-инвестиционни компании. Ха Laughing , че сложно го написах а, УЖАС WE_

Но всеки, който има нужда от някаква помощ по недвижими имоти в БГ нека каже - тука съм Very Happy Познавам пазара и тендинциите в България общо взето и ще мога да съм от помощ Smile Другото за хората, които живеят извън България и имат добра мрежа от контакти е възможност някой ако да стане инфлуенсър дет се вика или вид партньор по облъчване на потециални клиенти.

Но НЛП, minion се базира основно на директна комуникация лице в лице - дишане, комуникация с очите, насочване по системата за възприятия на събеседника, така че като начинаеща минала първия модул не знам наистина как да я приложа тук в писмен вид Laughing Трябва да питаме някой гуру може ли, не може ли Very Happy

Иначе попринцип , minion , продавам себе си Rolling Eyes Laughing При сделките с имоти така наречения customer service играе огромна роля и обикновено ако успея да продам усмивката и професионализма си - печеля клиента за сделката Smile Very Happy
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Светът около нас Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї