| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
deanne Гуру

|
Пуснато на: Съб Май 03, 2008 12:13 am Заглавие: |
|
|
За Стрелеца май аз мога да се намешам. Определено има значение дали е ноемврийски или декемврийвски, поне в опита ми. Декемврийските равни си нямаме и си държим на свободата, тъй че може би трябва да отпуснеш каишката, ако не си го направила или да му обясниш защо се притесняваш за дадено нещо, защото определено умеем да разбираме. За ноемврийските те са тихи води, но доста дълбочки.
Но според мен всяка зодия си има неин си начин да се разбира с другите.
А аз не мога да се разбирам с тия близнаци, един няма с който да се разбираме или поне да се понасяме, а познавам 5-6, все сме в ей такава позиция  _________________ "Ти ще дойдеш, но ще бъде късно
аз ще гния в гроб студен
ще целуваш букви вместо устни
ще прегръщаш кръста вместо мен." |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mikaella Асистент

Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
|
Пуснато на: Съб Май 03, 2008 4:00 am Заглавие: |
|
|
| Bibini написа: | Готини хора сме ние раците А за стрелец - ако някой може да ми каже рецептата за разбирателство Защото мъжа ми е такъв и е много трудно  |
Хей, вече и рецепти ли се предлагат - вече ще знам къде се предлагат. ai Рак и стрелец - звучи ми добра комбинация.
| deanne написа: | | Но според мен всяка зодия си има неин си начин да се разбира с другите. |
Може би си права. Никога не съм вярвала в зодиите и сигурно само два пъти съм сядала да си чета хороскопа.
Mоже и да има някакво значение, да ни определят по някакъв начин - Лууп, Бибини...нека с една дума кажем какви сме ние раците! НЕТЪРПЕЛИВИ...  _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head" |
|
|
 |
калина Подрастващ

|
Пуснато на: Съб Май 03, 2008 4:37 am Заглавие: |
|
|
| L00P7R00P написа: | И от мен честит рожден ден на патерици (защо на патерици?!). Много здраве, щастие и любов ти пожелавам.
. |
LOOP7ROOP,благодаря ти (на патерици).  _________________ Да смяташ себе си за по-лош от останалите е една от най-жестоките прояви на гордост, която може да съществува - понеже е един от най-разрушителните начини да бъдеш различен. |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Нед Май 04, 2008 9:22 pm Заглавие: |
|
|
импулсивни и търсещи закрила.Комбинация от доста качества,които взаимно се изключват.Това ни е най-интересното в характера.С чувство за хумор,но се скриваме в черупката си,когато някой ни нарани.  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
mikaella Асистент

|
Пуснато на: Пон Май 05, 2008 2:01 am Заглавие: |
|
|
| Bibini написа: | импулсивни и търсещи закрила.Комбинация от доста качества,които взаимно се изключват.Това ни е най-интересното в характера.С чувство за хумор,но се скриваме в черупката си,когато някой ни нарани.  |
хахаха Бибини ти направо си ме разкри!
Наистина сме готини хора, но не трябва да разчитаме единствено на зодиакалният знак...  _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Пон Май 05, 2008 5:46 am Заглавие: |
|
|
26 Април - теленце. Наскро беше и отмина  _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
mikaella Асистент

|
Пуснато на: Пон Май 05, 2008 6:07 am Заглавие: |
|
|
| Елси написа: | 26 Април - теленце. Наскро беше и отмина  |
Ей какво е това тъжно човече, усмивки да има!
Все пак ми се иска да те поздравя за отминалия рожден ден, нищо че е малко късно вече - никога не е късно за хубави пожелания, нали  Да си жива, здрава и засмяна, и нека хубавите неща са в повече.
С Калина само два дена ви делят, тя е на 28 Април - с две теленца се сдобихме, да са ни честити!  _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 2:46 pm Заглавие: |
|
|
| deanne написа: | За Стрелеца май аз мога да се намешам. Определено има значение дали е ноемврийски или декемврийвски, поне в опита ми. Декемврийските равни си нямаме и си държим на свободата, тъй че може би трябва да отпуснеш каишката, ако не си го направила или да му обясниш защо се притесняваш за дадено нещо, защото определено умеем да разбираме. За ноемврийските те са тихи води, но доста дълбочки.
Но според мен всяка зодия си има неин си начин да се разбира с другите.
А аз не мога да се разбирам с тия близнаци, един няма с който да се разбираме или поне да се понасяме, а познавам 5-6, все сме в ей такава позиция  |
Мерси за съвета Каишката никога не съм я стягала,но той моята до болка Той е декемврийски и е доста нервен и избухлив,ама ... като съм си го избрала - да му мисля. А за разбирането - да,определено умеете,ама като не сте нервни  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Гуру

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 11:06 pm Заглавие: |
|
|
Здравей Бибини,
Щом той е стегнал каишката значи те обича. Нервността и избухливостта са едни от най-характерните за нашата зодия. Да умеем да разбираме като не сме нервни, щото като сме нервни въобще не слушаме или крещим по някой. Не мисля, че сме толкоз трудни за контактуване, но просто го наблюдавай много и така ще намериш отговор на въпросите, които си задаваш и ще се напаснете. _________________ "Ти ще дойдеш, но ще бъде късно
аз ще гния в гроб студен
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 11:21 pm Заглавие: |
|
|
| deanne написа: | Здравей Бибини,
Щом той е стегнал каишката значи те обича. Нервността и избухливостта са едни от най-характерните за нашата зодия. Да умеем да разбираме като не сме нервни, щото като сме нервни въобще не слушаме или крещим по някой. Не мисля, че сме толкоз трудни за контактуване, но просто го наблюдавай много и така ще намериш отговор на въпросите, които си задаваш и ще се напаснете. |
Отново благодаря Наблюдавам го от доста време,но си остава загадка понякога Почти 4 години,но е трудно.Не в лошия смисъл,то и аз съм си инат
Знам аз че ме обича,ама е обсебващо направо.И аз го обичам,но не го притискам. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Гуру

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 11:28 pm Заглавие: |
|
|
Няма за какво да ми благодариш. За другите сме загадъчни и аз съм го установила, но кое ни е толко загадъчното.
Ти беше рак нали, следователно е нормално да си инат, нали раците ходят назад
Според мен го прави, защото го е страх да не те изгуби и това е единствения начин. _________________ "Ти ще дойдеш, но ще бъде късно
аз ще гния в гроб студен
|
|
 |
ghh Асистент

|
Пуснато на: Пет Май 09, 2008 12:05 am Заглавие: |
|
|
9 юни... близнаци. Като гледам, доста станахме. Даже спокойно можем да се умножим по 2  _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
mikaella Асистент

|
Пуснато на: Пет Май 09, 2008 12:56 am Заглавие: |
|
|
| ghh написа: | 9 юни... близнаци. Като гледам, доста станахме. Даже спокойно можем да се умножим по 2  |
Гхх, добре дошла. Радвам се, че и ти сподели с нас - вече си добавена в нашето мини календарче.
След месец ще очакваме много честитки.  _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
|
|
 |
ghh Асистент

|
Пуснато на: Пет Май 09, 2008 3:53 am Заглавие: |
|
|
Ами да, като гледам така списъка... следващата съм аз  _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
mikaella Асистент

|
Пуснато на: Съб Май 10, 2008 4:23 am Заглавие: |
|
|
| ghh написа: | Ами да, като гледам така списъка... следващата съм аз  |
Ще очакваме много виртуални лакомства и луд купон.  _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
|
|
 |
Сангвиник Новак

|
Пуснато на: Нед Май 11, 2008 8:27 am Заглавие: |
|
|
22 февруари - РИБОК  _________________ “Да живееш значи да гориш и да не можеш да се стоплиш.” |
|
|
 |
mikaella Асистент

|
Пуснато на: Нед Май 11, 2008 9:05 am Заглавие: |
|
|
| Сангвиник написа: | 22 февруари - РИБОК  |
Тъкмо да внесеш малко разнообразие. )) Моментално те слагам в календарчето.  _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
|
|
 |
deanne Гуру

|
Пуснато на: Пон Юни 09, 2008 7:33 pm Заглавие: |
|
|
ЧРД Гхх, да си жива, здрава и много много щастлива. Много успехи и късмет ти пожелавам  _________________ "Ти ще дойдеш, но ще бъде късно
аз ще гния в гроб студен
|
|
 |
mikaella Асистент

|
Пуснато на: Пон Юни 09, 2008 9:58 pm Заглавие: |
|
|
Гхх Честит Рожден ден - пожелaвaм ти всичко нaй-хубaво, много положителни емоции, здрaве преди всичко и много щaстие и хубaви моменти. Късметът много да ти помага и ти на него от време на време.  _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пон Юни 09, 2008 10:04 pm Заглавие: |
|
|
Гхх и от мен - Честит Рожден ден.
Всичко най-хубаво от сърце.Каквото си пожелаеш - да ти се сбъдне.
 _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
|