Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ИЗНЕВЯРА
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Семейството
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sellfkiller
Професор
Професор

МнениеПуснато на: Сря Юли 30, 2008 4:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Dedoto написа:
Хубаво,Жана,но ако става дума за дългогодишен брак,деца,непълноценен коитос или просто при изневяра на партнъора,с която ти се налага да се примириш,в името на семейството?!Пък и дали решението на проблема е да направиш крачка напред и да напуснеш човека,жената/мэжа,децата?Доколко си струва да се бориш и да си потъпкваш горчилката в душата?
Дали при тази или подобна ситуация не би се отразило зле и ти да си настроен към приключения?Тук моралът има ли място?

Темата е наистина от доста време без движение но сега нещо ми дойде на акъла Twisted Evil
Някой ще ми дефинира ли думата "изневяра" и какво точно включва тя. Забелязал съм, че много често, от предразсъдъци, хората бъркат понятията и съдържанието им Smile
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Сря Юли 30, 2008 5:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз искам да те питам какво е "бъркане на понятия"? За някой изневярата може да е физическа, за други само поглед - но за всеки изневярата има различно лице. Ако тя няма едно обяснение - то как може то да се бърка?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dedoto
Асистент
Асистент

МнениеПуснато на: Сря Юли 30, 2008 5:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

sellfkiller написа:
Dedoto написа:
Хубаво,Жана,но ако става дума за дългогодишен брак,деца,непълноценен коитос или просто при изневяра на партнъора,с която ти се налага да се примириш,в името на семейството?!Пък и дали решението на проблема е да направиш крачка напред и да напуснеш човека,жената/мэжа,децата?Доколко си струва да се бориш и да си потъпкваш горчилката в душата?
Дали при тази или подобна ситуация не би се отразило зле и ти да си настроен към приключения?Тук моралът има ли място?

Темата е наистина от доста време без движение но сега нещо ми дойде на акъла Twisted Evil
Някой ще ми дефинира ли думата "изневяра" и какво точно включва тя. Забелязал съм, че много често, от предразсъдъци, хората бъркат понятията и съдържанието им Smile

Този някой трябваше ли да бъда аз,предвид поста,който си цитирал?
sellfkiller
Професор
Професор

МнениеПуснато на: Чет Юли 31, 2008 1:55 am    Заглавие: Изневяра Отговорете с цитат

lady-to написа:
Аз искам да те питам какво е "бъркане на понятия"? За някой изневярата може да е физическа, за други само поглед - но за всеки изневярата има различно лице. Ако тя няма едно обяснение - то как може то да се бърка?

Именно това имах предвид, че изневярата си има различен смисъл за различните хора и когато пишат за нея или спорят би трябвало да изяснят и какво точно имат предвид като съдържание на самия термин.
Повечето хора под изневяра имат предвид полов акт но не при всички е така. Може би не съм се изразил напълно ясно защото имах предвид именно влагането на различно значение в един и същ термин. Интересно ми е какво разбират тук присъстващите под изневяра, защото това да правиш секс с друг за мен повечето случаи не е.
Дедо, нямах предвид лично теб а донякъде смисъла на това което си написал Smile Ако по какъвто и да е начин съм те засегнал искам да знаеш, че това определено е било напълно неволно Smile
Индевър
Новак
Новак

Местожителство: от ляво до десния завой

МнениеПуснато на: Пет Сеп 12, 2008 1:21 am    Заглавие: Re: Изневяра Отговорете с цитат

sellfkiller написа:
Именно това имах предвид, че изневярата си има различен смисъл за различните хора и когато пишат за нея или спорят би трябвало да изяснят и какво точно имат предвид като съдържание на самия термин.

Много е вярно това. Например за мен изневяра е и когато в една връзка двамата партньори спрат да си говорят и единия или и двамата се чувстват непотребни и ненужни на другия! Топлината и близостта се стопява, ставате просто едни "съквартиранти" обвързани от спомени.....Недоволството взема връх и натрупва негативни емоции в ежедневието! Изневерил си на другия, с това че спираш да го слушаш, ставаш глух за проблемите му, забравяш че тайната на дългогодишните и стабилни връзки се крие във вечното приятелство между партньорите!

~~
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Семейството Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 6 от 6

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї