Хубаво,Жана,но ако става дума за дългогодишен брак,деца,непълноценен коитос или просто при изневяра на партнъора,с която ти се налага да се примириш,в името на семейството?!Пък и дали решението на проблема е да направиш крачка напред и да напуснеш човека,жената/мэжа,децата?Доколко си струва да се бориш и да си потъпкваш горчилката в душата?
Дали при тази или подобна ситуация не би се отразило зле и ти да си настроен към приключения?Тук моралът има ли място?
Темата е наистина от доста време без движение но сега нещо ми дойде на акъла
Някой ще ми дефинира ли думата "изневяра" и какво точно включва тя. Забелязал съм, че много често, от предразсъдъци, хората бъркат понятията и съдържанието им _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Аз искам да те питам какво е "бъркане на понятия"? За някой изневярата може да е физическа, за други само поглед - но за всеки изневярата има различно лице. Ако тя няма едно обяснение - то как може то да се бърка? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Хубаво,Жана,но ако става дума за дългогодишен брак,деца,непълноценен коитос или просто при изневяра на партнъора,с която ти се налага да се примириш,в името на семейството?!Пък и дали решението на проблема е да направиш крачка напред и да напуснеш човека,жената/мэжа,децата?Доколко си струва да се бориш и да си потъпкваш горчилката в душата?
Дали при тази или подобна ситуация не би се отразило зле и ти да си настроен към приключения?Тук моралът има ли място?
Темата е наистина от доста време без движение но сега нещо ми дойде на акъла
Някой ще ми дефинира ли думата "изневяра" и какво точно включва тя. Забелязал съм, че много често, от предразсъдъци, хората бъркат понятията и съдържанието им
Този някой трябваше ли да бъда аз,предвид поста,който си цитирал? _________________ Само Истината те прави свободен!!!
Пуснато на: Чет Юли 31, 2008 1:55 am Заглавие: Изневяра
lady-to написа:
Аз искам да те питам какво е "бъркане на понятия"? За някой изневярата може да е физическа, за други само поглед - но за всеки изневярата има различно лице. Ако тя няма едно обяснение - то как може то да се бърка?
Именно това имах предвид, че изневярата си има различен смисъл за различните хора и когато пишат за нея или спорят би трябвало да изяснят и какво точно имат предвид като съдържание на самия термин.
Повечето хора под изневяра имат предвид полов акт но не при всички е така. Може би не съм се изразил напълно ясно защото имах предвид именно влагането на различно значение в един и същ термин. Интересно ми е какво разбират тук присъстващите под изневяра, защото това да правиш секс с друг за мен повечето случаи не е.
Дедо, нямах предвид лично теб а донякъде смисъла на това което си написал Ако по какъвто и да е начин съм те засегнал искам да знаеш, че това определено е било напълно неволно _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Регистриран на: 28 Авг 2008 Мнения: 10 Местожителство: от ляво до десния завой
Пуснато на: Пет Сеп 12, 2008 1:21 am Заглавие: Re: Изневяра
sellfkiller написа:
Именно това имах предвид, че изневярата си има различен смисъл за различните хора и когато пишат за нея или спорят би трябвало да изяснят и какво точно имат предвид като съдържание на самия термин.
Много е вярно това. Например за мен изневяра е и когато в една връзка двамата партньори спрат да си говорят и единия или и двамата се чувстват непотребни и ненужни на другия! Топлината и близостта се стопява, ставате просто едни "съквартиранти" обвързани от спомени.....Недоволството взема връх и натрупва негативни емоции в ежедневието! Изневерил си на другия, с това че спираш да го слушаш, ставаш глух за проблемите му, забравяш че тайната на дългогодишните и стабилни връзки се крие във вечното приятелство между партньорите!
~~ _________________ ~ Живота не се измерва с броя вдишвания, а с миговете спиращи дъха ~
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 6 от 6
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети