Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 2:58 pm Заглавие:
Чак па да не съм се наживял - ама щом казваш, ще ти повярвам.
Моето мнение винаги е биро такова - естествено след излизането ми от пубертета, когато всичко беше розово.
Въпроса е как ти виждаш нещата - само постове без конкретика
аре моля по-така _________________ /173792.jpg" border="0" />
Така си е. Моето мнение, е че изневярата е кофти нещо. Преди съм изневерявала и не ми е било много гузно. Но сега вече не така. Сега изпитвам вина, само като си представя. Не съм пробвала, но определено стигнах сама до мнението, че секса за 1 нощ или без чувства не ми носи задоволеност, напротив - чувствам се като парцал и си казвам, за какво бе? Преди определено не гледах така на нещата. Беше повече като, не ме използват те, а аз тях. Но май порастнах))) _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 3:20 pm Заглавие:
Много емоции влагате в тоя пуст секс бре хора.
Там ти е проблема Лейди- просто секс и кой от къде е.
Няма вина , няма гузна съвест - само ФИЗИЧЕСКО БЛАЖЕНСТВО _________________ /173792.jpg" border="0" />
Хората са различни Дедо, всеки приема нещата различно.Аз го казах, мога да простя веднъж, независимо дали е връзка или семейство, тръгне ли да се повтаря може и да се потрети, тогава вече губиш доверие и няма смисъл да се опитваш.Повярвай ми, знам какво е да си наранен от това, че родителите ти не са заедно, но след това си казваш, че е по-добре така.Много по-тежко е за едно дете, да разбере или да знае, че татко му или майка му се въргаля с някой друг/а.Тогава има и страшно голяма вероятност да не приемеш единия от родителите си на сериозно, а да не говорим, как ще гледаш мама или тате, как всяка вечер се тормози и страда, ето това е по-голяма травма за едно дете.Имам една позната, чиято дъщеря е на 8 години.Детето иска майка му да зареже баща му.Мога да ти разкажа още един случай.Сестра ми си гледа чудесно сама двете деца и въобще не се нуждае от мъжа си, който не може да се спре и ако не бъде с различна жена ще се разболее.Истории много и всички са различни, както казах различни хора.
Аз отново ще ти повторя Дедо, един компромис да, но ако са много човек се изморява да прави компромиси или на кратко – писва му.Вече живея с един компромис и да ти кажа, трудно е, но когато държиш на някой можеш да преглътнеш, да дадеш шанс на връзката ви, когато просто повярваш, че може би нещата ще се оправят!Аз повярвах, но трябва и сила и търпение и най-вече вяра.
За гузната съвест мога само едно да кажа-въпрос на възпитание и на морални ценности.Когато си възпитан да не лъжеш, когато знаеш и си научен, че това е лошо и е грях , тогава имаш съвест.Когато излъжеш, тя те преследва, като нахална конска муха и наистина от личен опит ще кажа, че докато не си признаеш никога няма да ти олекне.Само човек, който знае колко е тежко да носи товара на лъжата, знае че това боли и вероятно никога няма да иска да осети тази болка-освен ако не е мазохист.За мен лично изневярата е гадно нещо! _________________ Когато си стигнал толкова далеч, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече си постигнал само половината от това, на което си способен!
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 4:56 pm Заглавие:
Don Vito написа:
к`во има да се чувстваш некомфортно . Просто го правиш и се наслаждаваш на момента / естествено, че без чувства, нали за т`ва си имаш жена/ и после просто не мислиш за т`ва. Това е рецептата - хайде сега лекувайте се
Бате, горката ти жена, дано поне не вижда какво пишеш, че ще се почувства супер кофти, сигурен съм. Иначе щом ти е добре на теб и не си гузен, явно всичко е ок.
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 11:44 pm Заглавие:
Willie написа:
Don Vito написа:
к`во има да се чувстваш некомфортно . Просто го правиш и се наслаждаваш на момента / естествено, че без чувства, нали за т`ва си имаш жена/ и после просто не мислиш за т`ва. Това е рецептата - хайде сега лекувайте се
Бате, горката ти жена, дано поне не вижда какво пишеш, че ще се почувства супер кофти, сигурен съм. Иначе щом ти е добре на теб и не си гузен, явно всичко е ок.
Що бе Бате, твоята да не чете к`во пишеш. И ако чете те разберам що си толкова прочувствен и мил.Ма много ме съмнява да си седиш кротко в къщи и никави комшийки
Аре бееее...и ний сме чели туй онуй _________________ /173792.jpg" border="0" />
Аз имам един въпрос - дон Вито, колко пъти ти си кръшнал, щом възприемаш нещата за строго отделени? Щом за теб изневярата е нещо нормално и е само секс без чувства... каква ти е бройката от както си с жена ти? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
Бягаш.. хмм
За човек, който защитава секса без чувства и толерира изневярата, не би трябвало да се притесни от тоговор, колко пъти е практикувал изневяра? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
И ти се решиш всеки ден , но не си броиш космите нали?
Чети между редовете ......Совите не са това , което са...- помниш или си малка?
Да,не си броиш космите,защото ако правиш само това ще пренебрегнеш същественото-прическата.Така може и да забравиш защо си започнал да се решеш.Въпроса е тази прическа просто по мода ли я правиш или наистина имаш вътрешна необходимост от нея?!Хайде ти чети между редовете!Тук има и по-големи...
Последната промяна е направена от Dedoto на Пет Мар 16, 2007 12:56 am; мнението е било променяно общо 1 път
Пуснато на: Пет Мар 16, 2007 12:33 am Заглавие:
Ма аз незнаех , че съм на съд - пък и много лично взе да го даваш .
Поне да се видим и запознаем , пък тогава откровеностите.
Както казват хорат - Дай да се поцелуваме , пък тогава ще ти духам . _________________ /173792.jpg" border="0" />
Ма аз незнаех , че съм на съд - пък и много лично взе да го даваш .
Поне да се видим и запознаем , пък тогава откровеностите.
Както казват хорат - Дай да се поцелуваме , пък тогава ще ти духам .
Както и да е, от опит знам, че ако някой толкова отменя и отклонява темата, има нещо гнило. Кучето лае, но не хапе _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
Пуснато на: Пет Мар 16, 2007 1:11 am Заглавие:
Чакай , чакай ,чакай
Кой казва , че щом имаш мнение по въпрос , то задължително си в кюпа
Пък, вие всички - света вода ненапита ....аре дееееее , нали ...там кво беше: И ние ядем бонбонки тик-так и пушим цигари Ротманс
Давам мнение бе хора - а аз лично....обичам, слушам и уважавам жена си - това достатъчно ли е?
аааа....мия чиниите , хвърлям боклука и оправям леглото
Сега малката лейди може да си поеме въздух ....ааа и дедото
Не се сърдете просто съм малко по-така(цапнат)
ама не влагам умисъл
То просто момчето , к`во да ви кажа - квото му на сърцето , това и на устата _________________ /173792.jpg" border="0" />
Пуснато на: Пет Мар 16, 2007 11:17 am Заглавие:
Има доста хора (предимно мъже, но не само), които оправдават изневерите си с "това беше само секс, аз нямам чувства към нея". Обаче ако половинката им изневери, те или побесняват, или адски се спичат. Получава се така, че "само секс" важи само когато се отнася за тях - другият не може да прави "само секс".
Аз лично не вярвам в тази фраза. Когато на единият му мине през галавата мисълта за изневяра, значи нещо в брака се е прекъснало. Или този човек изобщо не е трябвало да се жени. _________________ Луда съм, еййй!
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6Следваща
Страница 2 от 6
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети